Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,456.10
-3.90%
2
XRP
XRP
$0.2907
-6.56%
3
Ethereum
Ethereum
$105.15
-8.59%
5
EOS
EOS
$2.227
-7.14%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.68
-10.72%
7
Litecoin
Litecoin
$30.803
-6.67%
8
TRON
TRON
$0.026355
-9.59%
9
Stellar
Stellar
$0.087578
-9.83%
11
Cardano
Cardano
$0.038418
-7.45%
13
Monero
Monero
$43.408
-5.80%
14
IOTA
IOTA
$0.2518
-9.36%
Latest Crypto Fear & Greed Index

1% din achizitiile de content din PornHub sunt facute cu criptomonede

1

Pornhub a dezvăluit că aproape 1% din achizițiile de content video sunt făcute pe site-ul pentru adulți cu criptomonede. Site-ul a introdus opțiunea de a plăti cu Verge (XVG) în aprilie 2018, după cum a raportat CCN. De atunci folosirea de cripto a crescut de la 0,01% la valoarea de azi. Pornhub a simtit trend-ul si a mai deschis pentru tranzactii inca doua cripto. Tron și ZenCash.

1% din achizitiile de content din PornHub sunt facute cu criptomonede

PornHub tot mai interesat de cripto

Tron (TRX), ZenCash (ZEN) și Verge (XVG) au simțit totuși fluctuatiile de pana acum din piata. Că doar trei monede relativ noi sunt susținute poate parea ceva ciudat. Cu toate acestea, toate cele trei au platit pentru Pornhub o sumă semnificativă de bani pentru listare. Statisticile Pornhub nu servesc astfel ca un ghid complet al statutului adopției în masă, mai ales că nu acceptă bitcoin (BTC) sau Ethereum (ETH). Combinate, bitcoin și ethereum domina acum peste 61 la sută din piață.

Ce urmeaza pentru PornHub?

Aceste informatii nu sunt unice pentru trendul global al pieței de cripto. Pornhub ar putea vedea o actualizare în plățile de cripto,  dacă celelalte cripto se vor întoarce catre valori mai mari.

Ca idee, plafonul de piață al Tron (1.447.850.461 dolari SUA) reprezintă aproximativ 0.006% din plafonul total al pieței de criptare (225.295.329.288 dolari SUA). Verge (XVG) are un plafon de piață de 219.596.525 $, aproximativ 0,001% din total. În sfârșit, cu o marketcap de 80.282.193 dolari, Horizen (ZEN) reprezintă doar 0,0004% din total.

FEMEILE DIN MAREA BRITANIE SUNT TOT MAI ATRASE DE CRYPTOCURRENCY

London Block Exchange a efectuat recent o cercetare de piață și a aflat că una din opt femei ar lua în considerare investiții într-o criptomonedă – aproape 13%, comparativ cu 6% la sfârșitul anului trecut.

Cercetarea a mai concluzionat altceva interesant. Aceste numere cresc atunci când se iau calcul doar femeile milenials. În rândul acestei generații, una din cinci femei vrea să investească într-o monedă digitală. Acest lucru arată că numărul femeilor implicate în lumea criptografică sa dublat în doar șase luni.

FEMEILE MILLENIALS, TOT MAI ATRASE DE ZONA DE BLOCKCHAIN

„Există o concepție greșită potrivit căreia criptocurrency este un joc pentru bărbați, dar am văzut sute de femei înscrise pentru schimbul nostru în ultimele luni. Mai mult, printre cei mai inspirați și mai informați investitori din Marea Britanie, chiar există multe femei , a declarat Agnes de Roeyer, analist date sociografice la London Block Exchange. BlockShow Europe a identificat recent trei femei in fruntea unui blockchain.

Rapoarte de cercetare sugerează ca femeile sunt mai putin probabil să sufere de F.O.M.O. (teama de a pierde) și de a gândi strategic când investesc în criptocurrency. În plus, spre deosebire de bărbații care au tendința de a fi solitari, femeile tind să se consulte cu prietenii și familia lor înainte de a lua o decizie finală.

FEMEILE ȘI ZONA DE CRYPTOCURRENCY

Un sondaj de acum trei luni a constatat că printre deținătorii de Ethereum, doar 4% reprezentau femei, în acel moment. Majoritatea utilizatorilor au fost fie din America de Nord (49%), fie din Europa (38,4%), în timp ce mai mult de jumătate (58,5%) aveau vârsta cuprinsă între 20-30 de ani.

Trust Wallet, un wallet pentru Ethereum și ERC20, a venit cu numere similare atunci când a analizat genul de vizitatori și cei care au urmat conturile populare legate de criptare. Conform cercetării, doar 5,7% dintre toți vizitatorii au fost femei. Când ne uităm la Vitalik Buterin (co-fondatorul Ethereum) sau adepții lui Twitter, Charlie Lee (creatorul Litecoin), femeile reprezintă aproximativ 20%.

Sursa: ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!