Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$6,414.97
0.93%
2
Ethereum
Ethereum
$209.62
-0.84%
3
XRP
XRP
$0.3251
-0.20%
4
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$426.75
-2.03%
5
EOS
EOS
$5.221
1.97%
6
Stellar
Stellar
$0.2064
-0.76%
7
Litecoin
Litecoin
$54.170
-0.33%
9
Cardano
Cardano
$0.072517
4.98%
10
Monero
Monero
$111.70
-0.31%
12
IOTA
IOTA
$0.5314
-0.53%
13
TRON
TRON
$0.019791
1.01%
Latest Crypto Fear & Greed Index

6 milioane de criptomonede BITCOIN pierdute sau furate?

6

În cadrul conferinței Building on Bitcoin, Jameson Lopp, fost inginer de la BitGo și inginer la CasaHODL, a arătat că un număr estimat de 4 milioane de BTC sunt pierduți și 2 milioane de BTC sunt furate. Ce implicații are această informație pentru piața de cryptocurrency?

6 milioane de criptomonede BITCOIN pierdute sau furate?

Unde sunt și cum au dispărut 6 milioane de criptomonede BITCOIN ?

Începând cu iulie 2018, un total de 6 milioane de BTC sunt lăsate inaccesibile și pierdute definitiv pe blockchain. Dat fiind că nu este posibil ca lanțul să recupereze BTC-urile pierdute, 28,5% din alimentarea fixă ​​a bitconului este permanent pierdută.

Ce înseamnă asta? Cum s-au pierdut? Cine le-a furat? Cum de nu există hoți sau anchete? Cum se pot pierde milioane de BTC în blockchain? Sunt întrebări care încă n-au răspuns.

Astfel, oferta maximă de BTC nu poate depăși 15 milioane BTC. În prezent circa 17 milioane BTC sunt în circulație. Există doar 11 milioane de BTC care pot fi efectiv utilizate, trimise, primite și tranzacționate.

Întrebarea de 100 de puncte – Actualul preț al Bitcoin include și această pierdere?

Chainalysis, o companie de analiză criptocurrency și de blockchain, a dezvăluit mai întâi într-un interviu acordat companiei Fortune că 3,79 milioane de BTC sunt deja pierduți în blockchain. Acest număr a fost lansat prima oară în noiembrie 2017.

La vremea respectivă, Kim Grauer, economist principal la Chainalysis, a declarat că este dificil să se afirme în mod concludent că piața de mărfuri pierdute este luată în considerare de piață datorită naturii extrem de speculative a sectorului criptocurrency.

Grauer a explicat că, pe termen lung, pe măsură ce oferta fixă ​​a BTC este maximă, este posibil ca o creștere a cererii să determine creșterea prețului BTC, creând o primă.

„Aceasta este o întrebare foarte complexă. Pe de o parte, calculele directe privind limita de piață nu iau în considerare monedele pierdute. Având în vedere cât de înalt speculativ este acest domeniu, acele calcule ale limitelor de piață se pot transforma în modele economice ale pieței care influențează activitatea de cheltuieli.

Cu toate acestea, piața s-a adaptat la cererea și ofertă. Trebuie doar să vă uitați la comportamentul de schimb. Mai mult decât atât, este bine cunoscută procedura de politică monetară de a reduce sau de a crește rezervele fiat pentru a influența cursurile de schimb. Deci răspunsul este incert și este cuprins în aceeași măsură între DA și NU ”

BITCOIN ÎN PREZENT ȘI ANALIZE DACĂ AR FI PE PIAȚĂ ȘI CRIPTOMONEDELE PIERDUTE

Prețul unui bitcoin se calculează pe baza cifrei de 17,13 milioane BTC care se presupune că circulă pe piață. Cu toate acestea, în cazul în care aprovizionarea cu bitcoin pentru public a fost de 11 milioane de euro, BTC ar fi evaluat la 10 300 dolari.

Din cauză că milioane de criptomonede BTC sunt pierdute în blockchain, totul e volatil. Problema a fost recunoscută pe scară largă de către investitorii de pe piața mondială. Toți știu asta, aparent. Asta înseamnă că este posibil ca piața actuală să arate lucruri interesante. De exemplu faptul că aprovizionarea cu Bitcoin este de fapt mult mai mică decât oferta care este prezentată pe piață.

În ultimii câțiva ani, investitorii și analiștii proeminenți din sectorul criptocurrency au afirmat în mod constant că prețul Bitcoin ar putea ajunge în jurul valorii de 100.000 $. Alții au speculat prețul Bitcoin la câteva milioane de dolari. Doar timpul va raspunde la această întrebare.

Sursa: https://www.ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

6 milioane de criptomonede BITCOIN pierdute sau furate?

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Ai fost abonat cu succes

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!