Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$4,586.75
-8.53%
2
XRP
XRP
$0.4470
-9.17%
3
Ethereum
Ethereum
$137.69
-10.21%
4
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$238.71
-30.62%
5
Stellar
Stellar
$0.2009
-11.62%
6
EOS
EOS
$3.748
-8.23%
7
Litecoin
Litecoin
$34.181
-6.87%
9
Cardano
Cardano
$0.047731
-9.96%
10
Monero
Monero
$68.097
-8.58%
11
TRON
TRON
$0.014696
-8.99%
13
IOTA
IOTA
$0.3139
-12.44%
Latest Crypto Fear & Greed Index

A apărut o galerie de artă cu obiecte de lux care acceptă Bitcoin, Ethereum și XRP

A

Eleesa Dadiani, împreună cu alți pionieri, a instituit platforme care acceptă criptocurrency în schimbul bunurilor de lux. Dadiani și-a înființat galeria de artă plastică pe bază de criptomonede în 2014.

A apărut o galerie de artă cu obiecte de lux care acceptă Bitcoin, Ethereum și XRP

Galeria acceptă Bitcoin, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin, Ripple, Dash și NEM. Este prima galerie de arta cu obiecte de lux care se deschide atât de mult în zona de cripto și acceptă de la început o varietate de criptomonede.

DADIANI FINE ART – O altfel de galerie de artă dedicată zonei de cripto

Dadiani Fine Art [DFA] are de asemenea propriul simbol într-un token numit ART. Anul trecut, a înființat prima companie de consultanță și brokeraj din Marea Britanie pentru criptomonede. Platforma a permis tuturor cumpărătorilor să își schimbe avuția digitală pentru activele din lumea reală. Vorbim aici de obiecte de artă rare, bijuterii, mașini de colecție, lingouri, pietre prețioase, iahturile, tablouri originale sau alte piese de valoare.

Un exemplu de tranzacție recent făcută a fost când un client chinez a cumpărat patru mașini de Formula 1 de colecție. Pentru respectivele bijuterii acesta a achitat în criptomonede Litecoin prin intermediul Dadiani Syndicate. Vorbim astfel de prima companie specială din lume care transformă bogăția digitală într-o bogăție reală. Cele patru mașini au fost evaluate la un total de 4 milioane de euro.

Eleesa Dadiani – Un antreprenor cu viziune

Ea a explicat că, prin intermediul galeriei, a stabilit contacte cu proprietarii de avioane private (unde există deja un protocol de încredere) și a creat un sindicat, o platformă pentru clienți și dealeri.

Anul trecut a apărut o creștere a valorii multor criptomonede. Pretul companiei Bitcoin a fost de peste 1300% chiar in ciuda scaderii cu 40% in luna decembrie a anului trecut. Ethereum a crescut cu 8,000%. Potrivit rapoartelor, valoarea criptomonedelor are potențialul de a depăși 900 de miliarde de dolari până la sfârșitul acestui an.

Cele mai recente mișcări ale lui Dadiani au fost parteneriatul cu Maecenas Fine Art, o platformă de tip blockchain care permite investitorilor să cumpere dividente digitale plătind cu opere de artă de valoare înestimabilă. Ceea ce înseamnă, în esență, că cineva care deține criptomonede ar putea deține acțiuni într-o serie de cele mai bune lucrări de artă din lume.

Andy Warhol – extrem de cerut în zona lucrărilor de artă contra criptomonede

În luna iunie a acestui an,  „14 scaune electrice mici”, o lucrare semnată de Andy Warhol, o capodoperă evaluată la nord de 5 milioane de dolari, a intrat în vânzare. Vânzarea poate fi făcută sub formă de certificate digitale cumpărate folosind token-uri Ethereum, Bitcoin și ART.

Elizabeth White, un cripto-broker american, este o altă persoană cu mare încredere în moneda digitală. Ea a continuat să spună cum „fluctuațiile sălbatice” pot însemna că vânzătorii își pot pierde profitul în câteva minute pe o vânzare sau pot câștiga imens de repede și mult.

White a vorbit despre numărul tot mai mare de clienți din Asia. Acolo există mulți oameni care au investit în Bitcoin încă din primele sale zile și înainte de boom-ul de piață în 2017. Acum aceștia caută modalități de a investi undeva. Iar obiectele de artă, spre deosebire de orice altceva, își cresc valoarea în timp.

Sursa: https://ambcrypto.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!