Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,462.76
-3.78%
2
XRP
XRP
$0.2946
-5.24%
3
Ethereum
Ethereum
$105.42
-8.29%
5
EOS
EOS
$2.234
-6.96%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.44
-10.95%
7
Litecoin
Litecoin
$30.842
-6.65%
8
TRON
TRON
$0.026387
-9.89%
9
Stellar
Stellar
$0.087438
-9.67%
11
Cardano
Cardano
$0.038510
-7.16%
13
Monero
Monero
$43.406
-6.10%
14
IOTA
IOTA
$0.2571
-7.68%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Abra, o aplicatie mobila de cripto-exchange, a adaugat suport pentru BCH

A

Abra, o aplicație mobilă de cripto-exchange, a adăugat suport pentru (BCH). Astfel userii pot  să depună și să retragă direct Bitcoin Cash. Anuntul a fost facut de reprezentantii Abra pe site-ul lor web. Oricine a deținut anterior BCH în Abra poate să-l retragă acum la un wallet sau să-l folosească pentru a efectua o plată pe un site comercial. De asemenea, aplicația facilitează utilizarea BCH pentru a investi  in operatiuni cripto. Vezi video!

Abra, o aplicatie mobila de cripto-exchange, a adaugat suport pentru BCH

Abra si ecosistemul BCH

Abra în martie a anunțat sprijinul pentru 70 de criptomonede ca serviciu de schimb în timp real pentru toate perechile de valută. Recent a prezentat un interviu pe YouTube cu promotorul BCH, Roger Ver, care deține Bitcoin.com.

Ver a mulțumit Abra pentru sprijinirea BCH și a remarcat că o utilizare pentru BCH este Purse.io, o piață online, care încurajează utilizarea Bitcoin. Platforma ofera persoanelor o reducere de 30% de la Amazon. „Toată lumea ar trebui să o folosească pentru fiecare achiziție in Amazon”, a spus Ver. Mai important, Ver a spus că tranzacțiile BCH sunt „super-rapide, super-ieftine și super-fiabile”.

Roger Ver si apologia BCH

„Cryptocurrency ar trebui să fie utilizabilă ca monedă”, a spus Ver, care a remarcat că BCH poate fi acceptat acum la orice comerciant care utilizează portofelele BitPay și Coinbase. El a spus că mai mulți oameni folosesc BCH procentual ca un magazin de valoare decât folosind bitcoin. El a spus că ar prefera BCH ca un magazin de valoare, deoarece e mai usor de configurat.

ROGER Ver: BCH urmează calea BTC originală

Calea lui BCH este cea care urmează lui Bitcoin din 2009 până în 2016, calea pe care bitcoin a pierdut-o. Declaratia ii apartine lui Ver. El a spus că avantajul „primului utilizator” al lui Bitcoin a fost distrus, deoarece taxele de tranzacție au ajuns la 50 de dolari. El a mai menționat că mai mult de 200 de jetoane au fost lansate pe bani.

Bitcoin, în august 2017, pentru a crește numărul de tranzacții pe rețeaua Bitcoin, a extins dimensiunea unui bloc de la 1 megabyte la 8 megabytes.

Sustinatorii blocurilor mai mici pretinzand ca dimensiunea blocului mic face reteaua accesibila unui numar mai mare de persoane, deoarece cresterea dimensiunii blocurilor necesita mai multe calculatoare si mai multe masini specializate. Oponenții blocului mare susțin că creșterea calculului ar putea duce la centralizare.

Bitcoin Cash a fost creat pentru a acționa ca o versiune mai bună a conceptului peer-to-peer, deoarece tranzacțiile de tip bitcoin au devenit lente și costisitoare. Cu toate acestea, până în prezent, nu a depășit utilizarea BTC în tranzacțiile comerciale.

ROGER VER: RECOMAND PORTOFOLIUL DIVERS. EU AM BTC, BTH, MONERO SI DASH

Roger Ver, CEO al Bitcoin.com și evanghelistul Bitcoin Cash [BCH], a vorbit la CNBC despre investiția sa în cripto. El a explicat și starea blocului Bitcoin [BTC]. De asemenea, el a vorbit despre investiția sa inițială în Bitcoin și despre cazurile sale de utilizare. In plus, a explicat cat de important este sa ai un portofoliu diversificat.

El a început prin a spune că piața a scăzut din cauza faptului că Bitcoin nu a fost utilizabil pentru comerț în luna decembrie a anului trecut asa cum ar fi trebuit. În timpul majorării prețurilor, taxele de tranzacție au fost în valoare de 20 $, din cauza congestiei în rețea și a dimensiunilor mai mici ale blocurilor. Ver a spus că, din cauza majorării taxelor de tranzacție, acestea au devenit „lente și nesigure”. Asta a determinat pe mulți dintre cei care foloseau bitcoin pentru comerț să renunte.

Cu privire la starea monedei, Ver a recunoscut că a avut o evoluție deficitară în acest an în ceea ce privește prețul. În special, Bitcoin Cash a scazut și este în prezent tranzacționat la un preț de 456 $ în scădere față de un nivel ridicat de 2800 USD în luna ianuarie a acestui an.

 

Sursa: ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!