Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,450.70
-2.58%
2
XRP
XRP
$0.2923
-3.64%
3
Ethereum
Ethereum
$105.74
-4.27%
5
EOS
EOS
$2.246
-4.12%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.59
-7.11%
7
Litecoin
Litecoin
$30.877
-3.31%
8
TRON
TRON
$0.026956
-2.19%
9
Stellar
Stellar
$0.085453
-7.75%
11
Cardano
Cardano
$0.038117
-3.98%
13
Monero
Monero
$43.620
-4.47%
14
IOTA
IOTA
$0.2567
-1.70%
Latest Crypto Fear & Greed Index

ACCENTURE introduce tehnologia blockchain în industria aerospațială

A

Recent, faimoasa companie multinatională Accenture a introdus un prototip de tip blockchain. Invenția este dedicată industriei aerospațiale și de apărare, care a avut loc la Expoziția Aeriană Farnborough, a doua expoziție din lume.

ACCENTURE introduce tehnologia blockchain în industria aerospațială

Datorită acestei noi viziuni a companiei asupra blockchain, piața va cunoaște fluctuații puternice, pentru că Accenture este o voce în zona de servicii conexe zonei IT și nu numai.

ACCENTURE VREA să revoluționeze percepția generală asupra blockchain-urilor

Tehnologia blockchain este mai mult decât conexă zonei de cryptocurrency. Dar versatilitatea ei dovedește din nou că tehnologia poate fi folosită și reprogramată într-o varietate de domenii.

Industria aerospațială și de apărare are una dintre cele mai mari și complexe lanțuri de aprovizionare din lume. Tehnologia Blockchain oferă o modalitate nouă, elegantă și sigură pentru industrie de a urmări nenumărate componente în timp ce descurajează contrafacerea și îmbunătățește capacitățile de întreținere. Folosită în combinație cu tehnologii existente, blockchain-ul ar putea fi, în cele din urmă, o inovație cu adevărat revoluționară pentru acest sector. ” Declarația a fost făcută de John Schmidt, director global Accenture în cadrul departamentului de Industrie Aerospațială și de Apărare.

După introducerea tehnologiei blockchain în industria aerospațială și de apărare, se poate facilita schimbul de date pe tot parcursul designului produsului, inclusiv fabricarea și întreținerea ciclului de viață.

Accenture inovează zona de blockchain prin protocolul HyperLedger Fabric

Bazat pe Hyperledger Fabric, un proiect găzduit de Fundația Linux, prototipul combină blockchain și alte tehnologii inovatoare. Tehnologia include și funcția fizică a protocolului Thales [PUF] pentru a se asigura că datele sunt constante pe toată durata de viață a produsului.

Hyperledger Fabric este o implementare a unui bloc-cadru și este o bază pentru dezvoltarea de aplicații. Acesta utilizează tehnologia pentru a găzdui contracte inteligente și include componente cum ar fi consensul și serviciile de membru.

Introducerea blockchain în industria Aerospațială și de Apărare va aduce un impuls pieței de crytocurrency. Deja piața a început să se miște și cunoaște fluctuații pozitive. Interesul crescut al blockchain-ului în industria aerospațială și de apărare va ajuta puternic toată piața de cryptocurrency. Potrivit unui raport recent al Accenture, 86% dintre companiile din zona Industriei Aerospațiale sunt de așteptat să integreze tehnologia blockchain până în 2021.

Thales este lider mondial în tehnologii pentru piețele aerospațiale, transport, apărare și securitate. În anul 2015, Thales a raportat vânzările de 14 miliarde de euro cu ajutorul a 62.000 de angajați în 56 de țări. Compania construiește produse precum sisteme de comandă a zborului și sisteme electronice de control radio pentru aeronave, cisterne, submarine și căi ferate.

CINE ESTE ACCENTURE?

Accenture oferă servicii de strategie, consultanță digitală, tehnologie și operațiuni. Compania Fortune Global 500 a fost încorporată în Dublin, Irlanda, începând cu 1 septembrie 2009. În 2017, compania a raportat venituri nete de 34,9 miliarde de dolari, cu peste 425 000 de angajați care deservesc clienți în mai mult de 200 de orașe în 120 de țări.

În 2015, compania avea aproximativ 130 000 de angajați în India. Tot atunci, Accenture avea aproximativ 48 000 în SUA. Accenture are 50 000 de angajați și în Filipine. Clienții actuali ai Accenture includ 95 de companii din Fortune Global 100. Și asta nu e tot. Accenture are colaborări cu mai mult de trei sferturi din Fortune Global 500.

Compania Accenture este listată la Bursa din New York, sub simbolul ACN, și a fost adăugat la indicele S & P 500 la data de 5 iulie 2011. Accenture are șase diviziuni. Acestea sunt Accenture Strategy, Accenture Consulting, Accenture Digital, Accenture Federal Services, Accenture Technology și Accenture Operations.

Sursa: https://ambcrypto.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!