Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,462.76
-3.78%
2
XRP
XRP
$0.2946
-5.24%
3
Ethereum
Ethereum
$105.42
-8.29%
5
EOS
EOS
$2.234
-6.96%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.44
-10.95%
7
Litecoin
Litecoin
$30.842
-6.65%
8
TRON
TRON
$0.026387
-9.89%
9
Stellar
Stellar
$0.087438
-9.67%
11
Cardano
Cardano
$0.038510
-7.16%
13
Monero
Monero
$43.406
-6.10%
14
IOTA
IOTA
$0.2571
-7.68%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Această Misterioasă Companie Japoneză a minat 600 BTC „Undeva in Scandinavia”

A

Această Misterioasă Companie Japoneză a minat 600 BTC „Undeva in Scandinavia”

Furnizorul japonez de internet GMO Internet a vorbit despre o facilitate care exploatează Bitcoin în nordul Europei, care operează la temperaturile anuale medii de 0 ° C (32 ° F).

Vorbind la o conferință despre tehnologia blockchain în Shibuya, Tokyo în această săptămână, reprezentanții GMO-ului au vorbit despre ultimul proiect minier al companiei – susținând că au construit instalația „undeva în Scandinavia” (deși refuzau să precizeze unde) la temperaturi scăzute de -10 ° C.

Compania declară că, în ciuda acoperișurilor cu scurgeri, facilitatea este în prezent operațională și a scos până în iulie anul trecut circa 568 bitcoins (3,7 milioane de dolari), deși nu a dezvăluit cât de mult a cheltuit pentru costurile de construcție, facturile la electricitate și alte cheltuieli în aceeași perioadă.

Între timp, GMO a declarat că pregătirea plantei a fost o provocare serioasă, cu viscole frecvente, zăpadă adâncă până la glezne, drumuri înghețate și ploi abundente care împiedică construcția. Echipa GMO a instalat 15 000 de aparate de minat ASIC în două depozite, cu un consum de energie aproximativ egal cu cel al 33.500 de gospodării.

GMO a declarat că a ales Europa de Nord din cauza temperaturilor scăzute ale regiunii, care sunt avantajoase pentru menținerea temperaturii de minare. Compania a menționat, de asemenea, faptul că Scandinavia a devenit lider în domeniul energiei regenerabile, precum și costurile reduse ale energiei electrice.

Potrivit diferiților analiști, prețul de rentabilitate se situează în intervalul 6.400 USD și 8.000 USD pe bitcoin și variază în funcție de eficiența minerului.

Rata de distribuire, care măsoară puterea de calcul este in creștere, la fel și dificultatea minatului. „Rata de distribuire ridicată inseamna că oamenii sunt aici pe termen lung, pentru ca sunt fericiti sa fie pe 0, chiar si să meargă in pierdere „, a spus David Sapper, director executiv la schimbul de criptocurrencyBlockbid Pty Ltd. din Melbourne, luna trecuta.

Cu toate acestea, Genesis Mining, un operator de exploatare in cloud, a trebuit să pună capăt clienților care nu sunt în măsură să își acopere „taxa de serviciu” din cauza rentabilității miniere scăzute, după cum s-a raportat în luna august.

GMO se consideră un pionier în cryptocurrency japoneză și operează GMO Coin Exchange pe lângă proiectele miniere și activitățile sale de IP. De asemenea, firma a permis personalului său să primească o parte din salariul său în cripto.

Luna trecută, compania a semnat cu Borussia Dortmund  și cu echipa natională de fotbal Shinji Kagawa, pentru a conduce noul sau proiect de marketing.

 

 

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Sergiu Bugnar
Sergiu Bugnar

Pasionat de lumea crypto si de tehnologia blockchain,

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!