Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,462.76
-3.78%
2
XRP
XRP
$0.2946
-5.24%
3
Ethereum
Ethereum
$105.42
-8.29%
5
EOS
EOS
$2.234
-6.96%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.44
-10.95%
7
Litecoin
Litecoin
$30.842
-6.65%
8
TRON
TRON
$0.026387
-9.89%
9
Stellar
Stellar
$0.087438
-9.67%
11
Cardano
Cardano
$0.038510
-7.16%
13
Monero
Monero
$43.406
-6.10%
14
IOTA
IOTA
$0.2571
-7.68%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Acest nou Crypto Exchange vrea să devină o platformă de vârf in Europa până în 2020

A

Acest nou Crypto Exchange vrea să devină o platformă de vârf in Europa până în 2020

Acest nou Crypto Exchange vrea să devină o platformă de vârf in Europa până în 2020 – să listeze alte criptomonede și să ajute companiile la început de drum sa primească ofertele lor inițiale de monede.

Blockchain.io declară că va păstra înregistrări contabile exhaustive, care sunt auditate în mod regulat, și va oferi clienților săi liniște, depunând eforturi considerabile pentru a respecta reglementările din jurisdicția lor, împreună cu legile internaționale. Pe termen lung, speră că acest lucru va ajuta la prevenirea scenariilor în care activele clienților sunt confiscate sau înghețate de către funcționarii guvernamentali.

Schimbul presupune că oferă o „infrastructură fiabilă” care va face obiectul unor perioade de întrerupere minime pentru migrarea bazelor de date, întreținerea serverului sau actualizările de aplicații, și declară că sistemul său rezistă în momente de volum mare, precum și în cazul atacurilor de refuz al serviciilor (DDoS).

Spre deosebire de platformele rivale, compania spune că schimbul său va fi liber de ceva cunoscut sub denumirea de „datorie tehnică”. Aici un sistem devine susceptibil de bug-uri și deficiențe de securitate, deoarece noi caracteristici au fost adăugate fără testare.

Monedele vor fi listate numai pe site-ul Blockchain.io după ce au trecut printr-un proces de verificare strictă pentru a stabili durabilitatea acestora, cu o echipă de experți care efectuează o revizuire profundă a protocolului, pentru a se asigura că acestea sunt sigure din punct de vedere tehnic.

Bursa spune că cel puțin 98% din rezervele slor sunt păstrate în „stocări răcite”. Accesul la portofelele „reci” necesită mai multe semnături cu cheia privată împărțită în mai multe locații – ajutând la menținerea în siguranță a fondurilor. 

„O experiență de tranzacționare intuitivă” 

Blockchain.io intenționează să ofere o mare varietate de tipuri de comenzi comerciale pentru a se asigura că începătorii și comercianții sunt asigurați. Utilizatorii ar beneficia, de asemenea, de o caracteristică de împrumut peer-to-peer, cu capacitatea de a împrumuta dintr-un „inventar centralizat al fondurilor de criptare”, care este menținut și gestionat de Blockchain.io. Toate aceste tranzacții ar fi supuse dobânzilor, cu rate bazate pe ofertă și cerere.

În cartea sa albă, compania declară că schimbul său va oferi și „protocoale criptografice avansate” care „combină cele mai bune tranzacții centralizate cu decontare descentralizată” – eliminând problemele de confidențialitate, scalabilitate și costuri care au afectat Bitcoin.

În ceea ce privește ICO, Blockchain.io își propune să ofere expertiză juridică, de marketing și financiară pentru a ajuta la planificarea și executarea campaniilor. După verificarea de către echipa companiei, aceste proiecte vor fi votate și apoi aprobate de către comunitate.

Blockchain.io spune că va avea criterii stricte pentru proiectele eligibile. Pe lângă faptul că sunt conforme cu legislația, echipa din spatele unei ICO trebuie să fie experimentată – iar ideea lor trebuie să fie de înaltă calitate, viabilă și plină de potențial. Odată ce aceste cerințe au fost îndeplinite, compania va structura întreaga operațiune în numele lor și va percepe o taxă pentru fondurile ridicate în timpul vânzării de token-uri.

„Un gateway către Internet de valoare” 

Blockchain.io este lansat de Paymy.com – o companie care se descrie ca fiind „una dintre cele mai vechi exchange-uri de Bitcoin din lume”.

Paymy.com spune că peste 170.000 de conturi existente vor primi în mod automat un cont Blockchain.io la lansare – și vor beneficia de stimulente în cazul în care vor decide să utilizeze noul schimb de cripto.

Blockchain.io va fi lansat public în 27 septembrie 2018. Platforma Blockchain.io va fi pregătită pentru investitori de îndată ce vânzarea token-urilor va fi încheiată în noiembrie.   

 

 

 

 

 

 

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Sergiu Bugnar
Sergiu Bugnar

Pasionat de lumea crypto si de tehnologia blockchain,

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!