Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,455.10
-3.98%
2
XRP
XRP
$0.2919
-6.14%
3
Ethereum
Ethereum
$104.95
-8.73%
5
EOS
EOS
$2.222
-7.42%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.03
-11.28%
7
Litecoin
Litecoin
$30.642
-7.25%
8
TRON
TRON
$0.026237
-10.33%
9
Stellar
Stellar
$0.087366
-9.84%
11
Cardano
Cardano
$0.038467
-7.23%
13
Monero
Monero
$43.267
-6.29%
14
IOTA
IOTA
$0.2528
-9.16%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Acești Developeri au descoperit o metodă de a trimite cripto în timpul dezastrelor naturale

A

Acești Developeri au descoperit o metodă de a trimite cripto în timpul dezastrelor naturale

Dacă vă întrebați cum puteți trimite și / sau primi criptocurrency în momente de dezastre, un grup de dezvoltatori au un răspuns pentru dvs.

Acest grup susține că a finalizat prima tranzacție off-grid de criptocurrency folosind tehnologia blockchain și radiouri cu frecvență scurtă, precum și energie solară.

Tot ce folosea era un hard disk portabil, un pachet de baterii solare, un radio cu frecvențe scurte și o mulțime de cunoștințe tehnice. În plus, au folosit criptocurrency open-source Burst pentru tranzacție, unde au fost înregistrate în blockchain fără a fi nevoie de conexiuni de alimentare sau de date.

Deși toate lucrurile folosite în această tranzacție, denumite Proof of Life, pot fi cumpărate într-un magazin electronic, acest lucru nu este la fel de simplu ca și cum ar părea. Operatorii de radiocomunicații trebuie să dețină o licență, astfel încât va trebui să vă dovediți expertiza, atât tehnică, cât și juridică, în utilizarea radiourilor cu frecvență scurtă pentru a obține una.

Unul dintre dezvoltatori, Daniel Jones, a scris: 

Acești Developeri au descoperit o metodă de a trimite cripto în timpul dezastrelor naturale
Întregul proiect care a făcut posibilă tranzacția este o prezentare pentru provocarea pentru Call For Code – o competiție în care dezvoltatorii creează tehnologii care pot fi utilizate în timpul dezastrelor naturale. Această tehnologie off-grid nu este doar menită să fie utilizată pentru trimiterea de criptocurrency – ea garantează, de asemenea, posibilitatea de a trimite informații imuabile în întreaga lume fără a se baza pe rețea. De exemplu, victimele dezastrelor ar putea comunica cu lumea exterioară, făcând operațiunile de salvare și obținerea de ajutor mult mai eficiente.

„În timpul unui dezastru, fie natural, fie provocat de om (război), s-ar putea să existe cazuri în care este posibil să aveți nevoie să verificați pe cineva care pretinde că este o anume persoană, dar fără a-i dezvălui identitatea. Folosind cripto în acest sens, portofelul a fost atribuit unei persoane care a trimis o tranzacție cu taxa pentru a verifica că este „în viață”. Acest lucru ne oferă un început puternic de verificare a faptului că cineva este în viață. Într-un mediu sfâșiat de război, este posibil să nu doriți să dezvăluiți locația, în acest caz pot să transmit un mesaj și să nu dezvăluie locația. Pot să anunț în acest sens pe cei dragi că sunt bine, dar sunt obligat să folosesc o altă metodă pentru a dezvălui acea informație „, explică Daniel Jones.

El a continuat: „Acesta a fost un scenariu și nu este recomandată utilizarea în viața de zi cu zi, dar într-un scenariu strâmtorat, acest lucru ar putea dovedi unei persoane iubite că sunt încă în viață”. El a adăugat că, totul a fost creat în conformitate cu operatorii autorizați și că tranzacția nu avea nimic de-a face cu afacerea, ci „în schimb a fost o verificare a Proof of Life (dovada că ești in viață)”.  

 

 

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Sergiu Bugnar
Sergiu Bugnar

Pasionat de lumea crypto si de tehnologia blockchain,

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!