Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,461.49
-3.69%
2
XRP
XRP
$0.2892
-7.02%
3
Ethereum
Ethereum
$104.76
-8.94%
5
EOS
EOS
$2.223
-7.16%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.41
-10.86%
7
Litecoin
Litecoin
$30.754
-6.53%
8
TRON
TRON
$0.026472
-9.06%
9
Stellar
Stellar
$0.087199
-10.24%
11
Cardano
Cardano
$0.038012
-8.40%
13
Monero
Monero
$43.530
-5.44%
14
IOTA
IOTA
$0.2512
-9.41%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Adam Back, CEO Blockstream: BTC poate sa aiba succes daca se rezolva situatia canalelor de plata

A

Scalabilitatea Bitcoin [BTC] si problemele de confidențialitate pot fi rezolvate cu canale de plată care sufera un upgrade. Ideea a venit de la Adam Block, CEO al companiei Blockstream.

Adam Back, CEO Blockstream: BTC poate sa aiba succes daca se rezolva situatia canalelor de plata

Adam Back a discutat despre Bitcoin  într-un podcast „Let’s Talk Bitcoin”. El a prezentat din perspectiva sa modul în care s-a materializat ideea pentru Blockstream. El a atins, de asemenea, printre subiecte si momentul primelor zile de plată ale canalelor și modul în care diferiți oameni au avut aceleași idei de a scala Bitcoin prin intermediul altor canale de plată.

Adam Back despre provocarile Bitcoin

El a spus că mereu dorea ca societatea să se rotească în jurul ideilor de lateral și să explice cum a existat o variantă „puțin mai flexibilă și mai puțin eficientă” a unui canal de plată care exista în acel moment. Canalele de plată în 2010 sau 2011 au fost limitate, deoarece acestea erau unidirecționale, astfel că ar fi nevoie de canale multiple pentru a comunica între oameni, a adăugat el.

El a explicat că funcționalitatea canalului de plată a fost unidirecțională, după care canalul a fost epuizat. Receptorul trebuie să creeze un nou canal în scopul comunicării cu expeditorul.

Zonele de plată au fost introduse ca o alternativă la problema de scalabilitate a Bitcoin, deoarece ar fi nevoie de mult timp ca o tranzacție să fie validată în blocul Bitcoin. Canalele de plată deschid în mod esențial un canal între expeditor și receptor, care sunt păstrate deschise până la finalizarea tranzacțiilor. Postați tranzacția, soldul fiecărui portofel este actualizat în rețeaua de blocuri.

Despre Bitcoin si evolutia sistemelor din jurul sau

Directorul executiv a explicat evoluțiile care au avut loc pe canalele de plată. El a spus că lucrează la idei care sa implice upgrade-uri pentru canalele de plata ale Bitcoin. Această descoperire a dus la recircularea fondurilor într-o rețea pe o perioadă nedeterminată, deoarece canalele de plată erau multi-direcționale. El a spus că scalabilitatea canalului a ajuns la numărul tranzacțiilor pe care canalul le-ar putea facilita în ciclul său de viață.

Ideea e simpla. In modul normal de utilizare, dacă canalul de plată este capabil să puna in circulatie fondurile blocate pe un canal, este o caracteristică uimitoare dintr-o perspectivă de sacalabilitate, deoarece obțineți aceleași promisiuni de securitate ca Bitcoin și o experiență mult mai bună. In plus o sa aveti si mai multă confidențialitate, deoarece informațiile nu merg pe lanț.

BENTLEY, BUGATTI & ROLLS-ROYCE AU ANUNȚAT CĂ ACCEPTĂ BTC

Retailerul de autovehicule de lux Post Oak Cars este primul distribuitor Rolls-Royce, Bentley și Bugatti din S.U.A.. Acesta a anuntat ca acceptă Bitcoin (BTC) și Bitcoin Cash (BCH) ca plată, potrivit unui comunicat oficial.

Retailerul auto de lux, deținut de omul de afaceri american Tilman Fertitta, a integrat BitPay, furnizor de servicii de plată cripto, pentru a permite clienților să achiziționeze automobile cu cripto. Potrivit comunicatului de presă, firma din Texas va accepta achiziții în cripto de la clienți din întreaga lume.

Fertitta a comentat că societatea a decis să ofere noua opțiune de plată pentru a oferi clienților lor „experiența cea mai bună de cumpărare”. Precum și pentru a permite „oricui din întreaga lume” să cumpere vehiculele „mai rapid și mai ușor”.

La sfarsitul anului trecut, mogulul miliardar Fertitta a declarat reporterilor ca majoritatea oamenilor „nu vor cumpara niciodata Bitcoin, deoarece nu este asigurat de FDIC”.

VIITORUL SUNA BINE PENTRU INDUSTRIA AUTO DE LUX

La începutul acestui an, producătorul american de mașini americane a depus un brevet pentru un sistem de metode de comunicare vehicul-vehicul care implică schimbul de jetoane cripto pentru a facilita fluxul de trafic.

La începutul lunii martie 2018, gigantul german Daimler AG, cunoscut pentru mărcile sale Mercedes-Benz și Smart, și-a introdus propria monedă digitală MobiCoin pentru a recompensa șoferii pentru practicile ecologice de conducere, cum ar fi conducerea la viteză redusă.

Sursa: ambcrypto.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!