Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,421.34
-1.71%
2
XRP
XRP
$0.2896
-2.95%
3
Ethereum
Ethereum
$105.05
-2.65%
5
EOS
EOS
$2.232
-3.50%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.13
-1.81%
7
Litecoin
Litecoin
$30.886
-1.08%
8
TRON
TRON
$0.026665
-4.18%
9
Stellar
Stellar
$0.084051
-6.48%
11
Cardano
Cardano
$0.037700
-2.30%
13
Monero
Monero
$43.059
-2.81%
14
IOTA
IOTA
$0.2551
-1.29%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Adrian Weber: Cred că zona de cryptocurrency reprezintă viitorul

A

Adrian Weber este Sales Manager în cadrul companiei Combridge, furnizor de soluții și servicii ICT, cu o vastă experiență în diverse domenii de IT și Telecom. Combridge este subsidiară a Deutsche Telekom Group, un gigant telecom cu acoperire în toată lumea.

,,Să nu uităm că Deutsche Telekom este cel mai mare jucător pe zonă de telecomunicații. Este primul în Europa și al doilea în lume”, a completat Adrian. Adrian are legături cu un portofoliu de clienți destul de complex, extins în 15 țări WorldWide.

Adrian a început să fie pasionat de zona de cryptocurrency în urma unei întâmplări dintr-o călătorie în Bulgaria. Dar povestea completă în rândurile care urmează.

Adrian Weber: Cred că zona de cryptocurrency reprezintă viitorul

:ARROW: CUM ȘI DE CÂND AI AFLAT DE BLOCKCHAIN?

Adrian: Totul a fost spontan, În aprilie, chiar cu ocazia Sfintelor Paști, am fost la o pensiune în zonă centrală a localității bulgare Veliko Tarnovo. Mi-a plăcut foarte mult pensiunea, m-am simțit ca acasă acolo. Au cele mai bune servicii în zonă ospitalității, chiar recomand, se numește Guest House Diel.

Ce trebuie menționat este faptul că serviciile lor și calitatea acelor servicii se află la standarde de excelentă datorită patronului ( Evgheni) care stă tot timpul în locație. Acestuia îi plăcea să petreacă timpul cu turiștii și deschidea anumite topicuri în funcție de cum simțea el clientelă.

Întâmplarea a făcut să deschidă un subiect despre zonă de cryptocurrency. Eu auzisem de criptomonede, știam de Bitcoin, dar așa, tangențial.

Datorită lui și a pasiunii cu care a vorbit despre subiect, el m-a făcut ca în fiecare dimineață, în loc să merg să vizitez Veliko Tarnovo, să stau cu el că să mă inițieze în tainele cryptocurrency.

Mi-a arătat ce aplicații să instalez în telefon, cum să le folosesc, ce forumuri să studiez, ce să urmăresc când vine vorba de tranzacții. Mi-a detaliat foarte mult despre volatilitatea pieței, despre zonele de risc, mi-a oferit suport și consultanță de cel mai înalt nivel.

➡ ai apucat să faci investiții sau încă ești în perioada de ,,self learning”?

Adrian: Ca orice domeniu pe care abia îl descopăr, încă sunt la început, mai am multe de învățat și încă nu am vrut să mă arunc în investiții până nu înțeleg mai clar anumite aspecte din tranzacțiile cu criptomonede. Mi-am instalat în schimb 4 aplicații pe mobil cu și despre cryptocurrency ( Binance, Reddit, Kraken, Slack și nu în ultimul rând CoinCap)

Vreau să învăț mai mult, vreau să fiu stăpân pe deciziile pe care le iau în deplină cunoștință de cauza. Așa sunt eu.

De exemplu, și în cadrul companiei Combridge mi-am dat până acum mai multe certificări și vreau acum să obțin o alta pe zona de MobileIron să înțeleg mai bine noile update-uri tehnologice pe zonă de sisteme de operare pentru smartphone.

Simț nevoia să învăț cât mai multe pentru că piața de servicii IT este foarte complexă. În prezent aici în România încercam să ne extindem către segmentul B2B și să-i ajutăm pe clienți să înțeleagă calitatea serviciilor noastre și oferta noastră personalizată care se pliază perfect pe nevoile lor.

➡  Combridge se va orienta către cryptocurrency in viitor?

Adrian: Sunt șanse, de ce nu. Nu mă pot pronunța în prezent, nu pot să îți dau un răspuns pertinent. Am nevoie de mai multă vechime în companie că să înțeleg strategia și planurile de viitor. Încerc să fiu prezent la toate acțiunile, toate evenimentele care privesc atât compania mea cât și piața emergență și tot ceea ce este tangențial cu acest sector.

➡ Cum te raportezi la zona de cryptocurrency în prezent?

Adrian: Așa cum am mai vorbit despre asta, vreau să privesc totul organic. Vreau să înțeleg contextul național, continental și global. Vreau să cresc în ritm firesc că să pot să interiorizez totul. Până la urmă și banii de pe card, și tranzacțiile la bursă tot cu bani virtuali se fac.

Cryptocurrency este și va fi un trend care nu are cum să dispară. Din contră, se va dezvolta exponențial și va inova. Că vor fi fluctuații în piață, e normal. Eu mă uit la cryptocurrency azi așa cum se uita lumea la Google în urmă cu zeci de ani. Nimeni n-ar fi crezut vreodată ce gigant o să ajungă Google. Cred că asta se va întâmpla și cu această piață.

➡ UN MESAJ PENTRU CRIPTO-INVESTITORI.

Adrian: Mesajul este simplu. Înainte de a face orice investiție să se documenteze temeinic și să înțeleagă bazele. E mult de muncă, e multă informație, dar altfel nu ai cum să faci performanță.

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!