Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,478.73
-3.07%
2
XRP
XRP
$0.2946
-5.01%
3
Ethereum
Ethereum
$107.13
-5.96%
4
EOS
EOS
$2.250
-5.77%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$112.29
-8.90%
7
Litecoin
Litecoin
$31.381
-4.21%
8
TRON
TRON
$0.026917
-8.15%
9
Stellar
Stellar
$0.088857
-7.48%
11
Cardano
Cardano
$0.038789
-6.01%
13
Monero
Monero
$43.733
-6.07%
14
IOTA
IOTA
$0.2592
-6.12%
Latest Crypto Fear & Greed Index

AirBnB investeste 23 de milioane de dolari in zona cripto. Piata creste?

A

Platforma de tranzacționare a platformei de criptare SFOX a anunțat închiderea unei runde de finanțare tip Seria A de 22,7 milioane de dolari. Ceea ce este interesant este ca inchiderea s-a facut cu participarea cofondatorului Airbnb, Nathan Blecharczyk. Informatia apare intr-un comunicat de presa.

AirBnB investeste 23 de milioane de dolari in zona cripto. Piata creste?

Co-fondator și partener la Tribe Capital și Capital Social, Arjun Sethi, a condus runda de finanțare Seria A pentru distribuitorul de cripo SFOX. La protocol au participat Y Combinator, Khosla Ventures, Grupul Digital Currency, Blockchain Capital și Blecharczyk.

AirBnb face pasul catre cripto? Cum raspunde piata?

În comunicatul de presă se remarcă faptul că distribuitorul de servicii de cripto își propune să ofere servicii la investitori la scară largă. Vorbim de fonduri, birouri de familie și indivizi cu potential de investitii. Vorbim de volume de tranzacții de peste 9 miliarde de dolari până în prezent.

Sethi a afirmat în comunicatul de presă că abilitatea instituțiilor de a tranzacționa dintr-un cont unic și de a cumpăra și vinde volume ridicate fără a afecta prețurile este exact ceea ce investitorii instituționali doresc să îmbrățișeze in zona cripto.

Postul Medium al companiei notează că scopul rundei de finanțare este de a adăuga perechi de criptocmonede, de a îmbunătăți lichiditatea tranzacțiilor și de a se extinde în noi regiuni geografice.

Ce se intampla cu piata?

La inceputul acestei saptamani, Axoni a inregistrat o crestere de 32 milioane de dolari intr-o runda de finantare condusa de Goldman Sachs si Nyca Partners, alaturi de alti investitori precum Wells Fargo, JPMorgan, Citigroup si Andreessen Horowitz. În iulie, grupul General Electric (GE) a aderat la o rundă de investiții în valoare de 12 milioane de dolari în Xage Security, împreună cu City Light Capital și partenerii NexStar.

AIRBNB in context

Airbnb, Inc. este o companie cu sediul în San Francisco. Compania operează o piață online și un serviciu de ospitalitate pentru ca persoanele să închirieze sau să stea in cazare cu gazda pe termen scurt. Vorbim de case de vacanță, apartamente, case de oaspeți, locuri de cazare sau camere de hotel.

AirBnb faciliteaza experiențele legate de turism, cum ar fi excursiile, traseele urbane și rezervari restaurante. Compania nu deține proprietăți imobiliare și nu efectuează tururi. Este un broker care primeste tarife de servicii procentuale impreuna cu fiecare rezervare. Compania are peste 5 milioane de înregistrări de cazare în 81 000 de orașe și 191 de țări și a facilitat peste 300 de milioane de check-in-uri.

COINBASE INSCRIE 50.000 DE PERSOANE PE ZI LA NIVEL GLOBAL

Nu este prima dată când am văzut acest fenomen. Unii speculatori au făcut bani, iar unii speculatori au pierdut bani, e simplu. Dar firmele care au vandut servicii de trade sau echipamente de mining au avut cele mai atractive profituri.

Companii precum Coinbase, Bitmain și Binance vor continua să faca profit, indiferent dacă piețele de cripto vor cădea în continuare sau vor reveni. Psihologia umană atrage investitorii de retail în jocuri de speculații și jocuri de noroc.

În timp ce acești investitori au avut pierderi mari, multe companii din zona cripto continuă să crească profitabil. Coinbase înscrie 50.000 de persoane pe zi la nivel global. Bitmain a înregistrat profituri în valoare de 1,1 miliarde de dolari în primele trei luni ale anului 2018. Binance este, de asemenea, pe drumul cel bun cu un miliard de dolari în profit.

Sursa: https://cointelegraph.com/

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!