Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,469.33
-3.25%
2
XRP
XRP
$0.2947
-4.87%
3
Ethereum
Ethereum
$106.56
-6.26%
4
EOS
EOS
$2.250
-5.63%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$112.38
-8.62%
7
Litecoin
Litecoin
$31.192
-4.53%
8
TRON
TRON
$0.026894
-8.08%
9
Stellar
Stellar
$0.087859
-8.50%
11
Cardano
Cardano
$0.038761
-6.03%
13
Monero
Monero
$43.577
-6.50%
14
IOTA
IOTA
$0.2573
-6.29%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Aleh Tsyvinski, Yale: Fiecare investitor care se respecta ar trebui sa detina cripto

A

Economistul Aleh Tsyvinski, care a predat mulți ani economia la prestigioasa universitate din Yale, a declarat că fiecare investitor care se respecta trebuie sa detina in portofoliu o criptomoneda. El s-a dat exemplu si a explicat cum si ce a făcut în 2017. El a recomandat ca fiecare investitor să foloseasca cel puțin șase la sută din profit pentru cripto.

Aleh Tsyvinski, Yale: Fiecare investitor care se respecta ar trebui sa detina cripto

Despre bitcoin si alte investitii strategice

„Dacă, în calitate de investitor, credeți că bitcoinul sau oricare alta cripto va funcționa la fel de bine ca pana acum, atunci ar trebui să dețineți din acea cripto 6% in portofoliul dvs. Dacă credeți că va face doar jumătate, ar trebui să dețineți 4%. În toate celelalte circumstanțe, dacă credeți că va cadea, atunci ar trebui să mai dețineți 1% in plus „. A declarat Tsyvinski. Declaratia a fost facuta într-un interviu cu Yukun Liu. Yukun este doctorand la YALE.

Intr-un interviu acordat spre CNBC luna trecuta, Marc Lasry, co-fondatorul miliardar al Avenue Capital Group, a carei valoare neta este estimat la aproximativ 1,68 miliarde de dolari, a socat panourile de la CNBC la emisiunea Fast Money. Cum? Atunci cand a aratat ca a investit mai mult de un procent din profiturile sale în cripto.

Având în vedere valoarea netă a familiei sale de 1,68 miliarde de dolari, un procent din exploatațiile lui Lasry ar fi echivalente cu 16,8 milioane de dolari, toate investite în cripto. El a investit in Bitcoin și Eter.

De ce e momentul sa investesti acum?

,,Nu aș spune că Bitcoin este complet speculativ, dar este speculativ. Este de aproximativ 1%, și am investit în Bitcoin acum câțiva ani. Am cumpărat mult mai mult în ultimul an. Asta când probabil prețul mediu a fost de la 5.000 $ la 7.500 $. Dar asa e in business. Nu regret”

Unii investitori miliardari, cum ar fi Mike Novogratz de la Galaxy Digital și fondatorul PayPal Peter Thiel, au declarat că au alocat o mare parte din valoarea lor netă în cripto. In special Novogratz a investit o mare parte din profiturile sale personale în alte cripto precum EOS sau XRP.

Ce recomanda Tsyvinski

Tsyvinski a subliniat cateva aspecte. In plus, fiecare investitor care crede că bitcoin sau alta cripto va supraviețui și au potențialul de a înregistra câștiguri similare pe termen lung trebuie să aibă cel puțin un procent din exploatațiile lor în cripto.

În prezent, începând cu luna august 2018, piața cripto rămâne în declin, fără implicarea unor investitori instituționali majori. Soluțiile de încredere în custodie, cum ar fi Custodia Coinbase, au apărut în ultima lună. Insă analiștii se așteaptă ca investitorii instituționali să se angajeze pe piața cripto cu cel puțin trei până la șase luni de analiză.

Fondurile tranzacționate pe bază de burse de schimb (ETF), pe care investitorii se așteaptă să-și îmbunătățească în mod semnificativ lichiditatea monedelor digitale, în special dacă ar atinge piețele din S.U.A., nu vor ajunge până în februarie 2019.

Având în vedere toți acești factori, precum și performanțele anterioare ale BTC în 2015 și 2017, economiștii cred că investitorii trebuie să dețină o mică parte din profiturile lor în cripto, ca un pariu pentru sustenabilitate.

Sursa: https://www.ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!