Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,459.54
-3.12%
2
XRP
XRP
$0.2932
-4.54%
3
Ethereum
Ethereum
$105.68
-6.09%
5
EOS
EOS
$2.247
-5.08%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.73
-9.03%
7
Litecoin
Litecoin
$31.091
-3.91%
8
TRON
TRON
$0.026819
-6.37%
9
Stellar
Stellar
$0.086126
-9.51%
11
Cardano
Cardano
$0.038214
-6.56%
13
Monero
Monero
$43.528
-6.25%
14
IOTA
IOTA
$0.2577
-3.99%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Ali Hassan, CEO Crescent Crypto: SEC ar putea aproba Bitcoin ETF in 18 luni

A

.Comisia americană pentru valori mobiliare și burse (SEC) ar putea aproba un ETF Bitcoin în următoarele 18 luni. Declaraţia îi aparţine lui Ali Hassan, CEO și unul dintre cei trei cofondatori ai managerului de active Crescent Crypto.

Ali Hassan, CEO Crescent Crypto: SEC ar putea aproba Bitcoin ETF in 18 luni

BITCOIN ETF – Solutia pentru a scoate piata de crypto din colaps

Hassan, fostul director executiv al Goldman Sachs, vorbea la studiourile Bloomberg Markets despre potențialul considerabil al strategiilor de management pasiv pe piețele de cripto. Întrebat cu privire la respingerea de două ori consecutiv de către SEC a Winklevoss Bitcoin ETF, el a recunoscut îngrijorarea autorității americane privind protecția investitorilor.

Cu toate acestea, Hassan a propus investiții pasive ca o soluție pentru a reduce unele dintre aceste preocupări, spunând că acestea „vor crește de fapt participarea pe piața cripto”. „Noi credem că un produs vine în curând”, a spus Hassan. „Poate, în următoarele 18 luni, vom vedea un ETF doar pentru Bitcoin”.

ETF poate misca toata piata crypto daca se reglementeaza

Hassan a continuat menționând câteva proiecte interesante în spațiul Bitcoin ETF, punând în special VanEck pe lista sa de căutare. VanEck a încercat – după ce a eșuat de două ori – să abordeze preocupările autorității de reglementare prin umflarea valorii sale de acțiuni Bitcoin ETF.   În prezent, fiecare cotă VanEck reprezintă aproximativ 25 Bitcoins. Practic aproape 200.000 de dolari.

Fondul propriu de gestionare, care a fost lansat în trimestrul I al anului 2018, se apropie numai de investitorii americani bogați. Vorbim de oameni ale căror salarii anuale depășesc 200.000 de dolari.

Pentru a consolida protecția, fondul indicelui listează primele 20 de monede din portofoliul său. Ele vor fi listate numai după ce îndeplinesc standardele specifice de capitalizare, securitate și lichiditate.

Hassan a vorbit despre volatilitate, securitate și preț

Jay Clayton, șeful SEC, și-a rezervat intențiile de a opri cripto-ETF-urile în legătură cu volatilitatea lor ridicată, securitatea, natura lungă și custodia necorespunzătoare. In interviul Bloomberg, acesta a subliniat câteva dintre aceste preocupări. El a răspuns că, în opinia lor, niciunul dintre investitorii lor nu s-a confruntat cu nicio problemă cu fondul de indexare.

În observațiile care au urmat după întrebările ridicate cu privire la securitatea fondului, Hassan a menționat că evită riscul schimburilor prin păstrarea tuturor bunurilor în depozit. După cum s-a menționat în timpul interviurilor sale anterioare, se spune că fondurile sunt stocate într-o unitate anonimă din New Jersey.

Paul Krugman, castigator Nobel: Bitcoin a sters 300 de ani de Evoluție Monetara

Economistul american Paul Krugman, castigator al premiului Nobel pentru economie, a facut mai multe declaratii profetice. El a spus ca aparitia Bitcoin reprezintă o regresie economică de 300 de ani. Lumea va experimenta curand un „colaps total”. Krugman aruncă invective spre bitcoin ca spre un „rău universal” .

Câștigătorul premiului Nobel a spus că are două probleme principale legate de criptocurrency. In primul rand, costurile de tranzacție. In al doilea rand, certitudinea tranzactiilor. Exista deja o controversa care inconjoară token-ul de criptocurrency.

Sursa: https://www.ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!