Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$4,778.90
-7.25%
2
XRP
XRP
$0.4664
-4.70%
3
Ethereum
Ethereum
$142.80
-7.89%
4
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$250.88
-28.59%
5
Stellar
Stellar
$0.2135
-7.03%
6
EOS
EOS
$3.902
-4.54%
7
Litecoin
Litecoin
$35.447
-5.13%
9
Cardano
Cardano
$0.049302
-7.22%
10
Monero
Monero
$72.513
-4.81%
11
TRON
TRON
$0.015327
-6.17%
12
IOTA
IOTA
$0.3360
-7.45%
Latest Crypto Fear & Greed Index

AliBaba interesat de blockchain. 10% din brevete le apartin la nivel mondial

A

Chinezii continuă să se ocupe de sectorul tehnologic global de blockchain. Trebuie subliniat faptul că Alibaba Group Holding a depus în 2017 mai mult de 10% din toate brevetele de blockchain din întreaga lume.

AliBaba interesat de blockchain. 10% din brevete le apartin la nivel mondial

Dreptul de proprietate asupra drepturilor de proprietate intelectuală

Cercetarea făcută de Thomson Reuters arată că 56% din toate cele 406 brevete de invenție emise în întreaga lume în 2017 au provenit din China, iar Statele Unite ale Americii au fost la o distanță secundă cu 22%. În combinație cu creșterea rapidă a numărului de brevete blocate de la 134 în 2016 la 406 în 2017, datele arată o poveste despre o cursă în curs de desfășurare a drepturilor de proprietate intelectuală pe care China o câștigă în prezent în mod convingător.

Rapoartele Nikkei din Asia raportează că din 406 brevete de invenție emise în 2017, numai Alibaba a depus 43, alături de alți giganti din China, cum ar fi Tencent și Baidu, dominând și lista proprietarilor de brevete.

Statele Unite continuă să conducă China în ceea ce privește numărul total de brevete de introduse, însă China închide rapid decalajul, iar la nivel anual, China este de fapt lider.

Asia spune Da la tot ce tine de Blockchain

China are o atmosferă bine documentată de ostilitate regulată față de cripto-operațiuni și ICO, având în vedere interzicerea totală a tuturor cripto-tranzacțiilor și a strângerii de fonduri de către ICO la începutul acestui an. În urma interdicției, interdicțiile auxiliare și online au devenit obișnuite în efortul de a impune restricții.

În ciuda acestui fapt, autoritățile chineze rămân foarte receptive la tehnologia din spatele cripto. Președintele chinez Xi Jinping descrie tehnologia blocurilor ca fiind una dintre noile tehnologii care „transformă în mod substanțial structura economică mondială”.

Vorbind cu recenzia Nikkei din Asia, specialistul IP din Taiwan și partenerul de la Eiger, John Eastwood, au explicat dorința Chinei de a atrage cât mai mult „teren” posibil în concursul de tehnologie blockchain.

Despre blockchain, despre ASIA

Blockchain este un nou peisaj tehnologic în care ar putea fi foarte profitabil pentru companiile chineze să apuce un teritoriu semnificativ în limba lor de revendicare a brevetului. Deținerea mai multor brevete ajută să dați o aură de legitimitate care ajută multe companii din domeniul blockchain să atragă investitori sau cumpărători. ”

Presa locală chineză a anunțat săptămâna trecută. Ce? Că guvernul municipal Wuchang din provincia Heilongjiang din nord-estul Chinei a încheiat un parteneriat cu societățile subsidiare Alibaba, Ant Financial și Alipay, în scopul combaterii fraudei alimentare și asigurării încrederii consumatorilor.

Wuchang este renumit pentru orezul unic de înaltă calitate. Dar o recenta recidivă a incidentelor de contrafacere a erodat încrederea consumatorilor.  Si a afectat mijloacele de trai ale agricultorilor.

Noul parteneriat reunește o soluție de TIP (IoT) și un blockchain. Asigurând că fiecare pachet de orez Wuchang vândut pe platforma Tmall a lui Alibaba va avea un lanț de aprovizionare.  Si care este pe deplin vizibil pentru consumatori prin intermediul unui cod QR.

Blockchain in industria FMCG

Compania lucrează, de asemenea, la proiecte de fraudare anti-alimentară. Precum cele similare din Australia și Noua Zeelandă. Cum? In parteneriat cu PwC și cu serviciile poștale din ambele țări. In acelasi timp, se extinde in spatiul de asistenta medicala.

Cum? In parteneriat cu orasul chinez din Changzhou. Motivul? Pentru a stoca datele medicale pe un blocaj. De ce? Pentru a oferi personalului sanitar autorizat acces instantaneu la istoriile medicale complete ale pacientilor.

Sursa: https://www.ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!