Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,469.33
-3.25%
2
XRP
XRP
$0.2947
-4.87%
3
Ethereum
Ethereum
$106.56
-6.26%
4
EOS
EOS
$2.250
-5.63%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$112.38
-8.62%
7
Litecoin
Litecoin
$31.192
-4.53%
8
TRON
TRON
$0.026894
-8.08%
9
Stellar
Stellar
$0.087859
-8.50%
11
Cardano
Cardano
$0.038761
-6.03%
13
Monero
Monero
$43.577
-6.50%
14
IOTA
IOTA
$0.2573
-6.29%
Latest Crypto Fear & Greed Index

ALTCOINS Ontology a lansat OWallet v0.8.1 compatibil cu Windows 10 si MAC

A

Ontology a anuntat pe Twitter lansarea portofelului digital pentru desktop, OWallet v0.8.1. Aceștia au menționat, de asemenea, că wallet-ul suportă atât sistemele de operare Windows 10 si variantele upgrade cât și sistemele de operare Mac. Potrivit documentului emis catre presa, OWallet v0.8.1 este compus din trei portofele separate. Portofel individual. Portofel comun. Ledger Wallet.

ALTCOINS Ontology a lansat OWallet v0.8.1 compatibil cu Windows 10 si MAC

Ce stie OWallet?

În primul rând, portofelul Individual din aplicația OWallet este un portofel esențial pe care utilizatorii îl pot accesa și care necesită doar o semnătură pentru a verifica sau valida o tranzacție. Interfața de utilizare a acestui portofel compune toate informațiile necesare privind tranzacțiile efectuate pe Ontology Mainnet.

Portofelul Individual efectuează, de asemenea, alte funcții, cum ar fi proiectarea unui nou portofel, importul și exportul portofelului, revendicarea și trimiterea și primirea de active.

Cel de-al doilea tip de portofel este portofelul partajat care permite mai multor clienți sau utilizatori să acceseze fondurile, dar necesită semnături multiple pentru a verifica tranzacția. În acest caz, atunci când portofelul este proiectat, un set de „copayers” sunt prevăzute cu chei similare pentru a accesa portofelul partajat. Acești utilizatori au libertate deplină de a stabili regulile tranzacției prin utilizarea portofelului.

Ce interfata foloseste OWallet?

În plus, interfața cu utilizatorul acestui portofel va include balanțele ONG și ONT și prețurile în USD, numele întregului participant, adresele lor de portofel, un set complet de informații despre tranzacții, precum și operațiunile de trimitere și primire.

În cele din urmă, portofelul Ledger oferă o opțiune care permite unui utilizator să comute între MainNet și TestNet, să aleagă o limbă, și, de asemenea, să aleagă o locație pe care să poată salva depozitul de chei. Dar, acest lucru este posibil numai dacă utilizatorii le-au importat pentru prima oară de pe Ledger pe OWallet.

ROGER VER: POTI SA-TI CUMPERI CAFEA LA STARBUCKS CU BCH, PRIN IPAYYOU WALLET

Roger Ver a spus că Bitcoin Cash poate fi folosit pentru a cumpăra cafea la Starbucks prin intermediul portofelului IPayYou. Portofelul IPayYou a fost lansat ca un portofel Bitcoin în 2016. Utilizatorii portofelului pot cumpăra carduri cadou cu BTC sau BCH și apoi le pot răscumpăra pentru a face cumpărături de la Amazon, Starbucks, eBay, Safeway, iTunes, Bestbuy și Uber.

Acest lucru vine în atenția lumii imediat după anunțul de parteneriat între platforma Intercontinental Exchange [ICE] și Starbucks. Vestea a avut un impact imens în spațiul criptocurrency și în special în comunitatea Bitcoin. Acest lucru a condus, de asemenea, la o creștere semnificativă a valorii BTC.

Parteneriatul a condus, de asemenea, la neînțelegerea că Starbucks va accepta Bitcoin ca modalitate de plată pentru a cumpăra cafea de la toate punctele de vânzare. În timp ce, în viitor, clienții vor putea converti Bitcoin [BTC] în dolari SUA și își vor cumpăra cafeaua Starbucks.

Anunțul făcut de Roger Ver a determinat piața criptocurrency să creadă. Ce? Că ar fi trebuit să revină la Bitcoin. De ce? Chiar dacă această opțiune de plată a fost pe piață de ani de zile. Ea se aplică atât pentru BTC, cât și pentru BCH. Mai mult decât atât, CEO-ul Bitcoin.com a acuzat că a înșelat investitorii că BTC este BCH și îi face să investească în BCH.

Sursa: https://ambcrypto.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!