Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,477.47
-3.06%
2
XRP
XRP
$0.2964
-4.39%
3
Ethereum
Ethereum
$106.95
-6.00%
4
EOS
EOS
$2.255
-5.47%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$112.53
-8.58%
7
Litecoin
Litecoin
$31.328
-4.21%
8
TRON
TRON
$0.026988
-7.81%
9
Stellar
Stellar
$0.088886
-7.45%
11
Cardano
Cardano
$0.038764
-6.03%
13
Monero
Monero
$43.727
-6.15%
14
IOTA
IOTA
$0.2588
-5.93%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Analiza: CoinBase inscrie 50.000 de persoane pe zi la nivel global. Piata se misca?

A

Context

Sa ne aducem aminte de maximul record de la începutul acestui an din 7 ianuarie 2018. Sa ne aducem aminte cand plafonul de piață al industriei era de 829 miliarde de dolari. De atunci, piața a pierdut 600 miliarde de dolari. Iar in aceasta saptamana s-a inregistrat, pentru prima dată, un prag al pietei de 200 miliarde de dolari. Aceasta valoare n-a mai avut-o din 12 noiembrie 2017.

Analiza: CoinBase inscrie 50.000 de persoane pe zi la nivel global. Piata se misca?

Bitcoin a pierdut 57% de la inceput, XRP 89%

În timp ce niciun activ cripto nu a fost imun la aceasta lovitura, cei care n-au pariat pe Bitcoin si au ales alte criptomonede s-au bucurat. Mai ales că Bitcoin a suferit o pierdere de -57%, per total. XRP a pierdut cel mai mult. Vorbim de un procent de -89% uluitor.

Acțiunea negativă a prețurilor a afectat în mod evident o mulțime de investitori. Ei se înscriau în luptă în ultimele 45 de zile ale rundei, in luni precum noiembrie și decembrie 2017.  In acea perioada se inscriau si cate 100.000 de persoane pe zi pe Coinbase. Acești noi utilizatori au fost probabil prinși în hype și teama de a pierde.

În timp ce acești investitori au avut pierderi mari, multe companii din zona cripto continuă să crească profitabil. Coinbase înscrie 50.000 de persoane pe zi la nivel global. Bitmain a înregistrat profituri în valoare de 1,1 miliarde de dolari în primele trei luni ale anului 2018. Binance este, de asemenea, pe drumul cel bun cu un miliard de dolari în profit.

Ce inseamna asta pentru piata?

Nu este prima dată când am văzut acest fenomen. Unii speculatori au făcut bani, iar unii speculatori au pierdut bani, e simplu. Dar firmele care au vandut servicii de trade sau echipamente de mining au avut cele mai atractive profituri.

Companii precum Coinbase, Bitmain și Binance vor continua să faca profit, indiferent dacă piețele de cripto vor cădea în continuare sau vor reveni. Psihologia umană atrage investitorii de retail în jocuri de speculații și jocuri de noroc.

COINBASE: 50 DE MILIOANE DE SHOP-URI ONLINE ACCEPTA PLATI CRIPTO PRIN WOOCOMMERCE

Coinbase a anunțat Plugin-ul WooCommerce . Acesta va permite pentru aproape 50 de milioane de magazine si shop-uri online să accepte plăți prin criptocurrency. Monedele acceptate pentru tranzacții sunt: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH) și Litecoin (LTC) .  Asta înseamnă acces direct la clienți care dețin wallet-uri oriunde în lume. Este primul pas spre adopția în masă a cripto. Revoluția începe să se contureze!

Una dintre cele mai mari platforme digitale de active a făcut un nou pas către adoptarea criptocurrency la nivel de mase. În cea mai recentă dezvoltare, Coinbase Commerce a anunțat pluginul WooCommerce.

Una dintre primele soluții de criptare non-custody, Coinbase Commerce permite comercianților localizați oriunde în lume să accepte plățile cripto direct de la clienții lor.

În blogul său oficial, Coinbase anunță că comercianții care folosesc WooCommerce acum sunt capabili să „înceapă să accepte cripto ca pe o formă de plată” mult mai ușor.

 

Sursa: https://offthechain.substack.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!