Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,473.15
-3.01%
2
XRP
XRP
$0.2960
-4.15%
3
Ethereum
Ethereum
$106.29
-6.08%
4
EOS
EOS
$2.262
-4.86%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$112.22
-8.39%
7
Litecoin
Litecoin
$31.177
-4.15%
8
TRON
TRON
$0.027267
-6.24%
9
Stellar
Stellar
$0.087635
-8.61%
11
Cardano
Cardano
$0.038804
-5.74%
13
Monero
Monero
$43.657
-6.30%
14
IOTA
IOTA
$0.2594
-4.71%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Analiza: Cripto Cazinourile, o solutie ca piata cripto sa ajunga in zona bullish?

A

Criptomonedele au pătruns încet în viața noastră și prezența lor poate fi simțita ca niciodată. În ultimii ani, adoptarea cripto ca metodă alternativă de plată a devenit proeminentă. Mai mult, introducerea tehnologiei de blockchain a adăugat un nivel suplimentar de protecție și transparență pentru fiecare tranzacție.

Analiza: Cripto Cazinourile, o solutie ca piata cripto sa ajunga in zona bullish?

În consecință, cripto precum Bitcoin, Dash, Dogecoin, Ethereum și Litecoin au devenit din ce în ce mai populare printre cumpărătorii și vânzătorii  din întreaga lume. Sa nu uitam ca principalii lideri mondiali, cum ar fi Amazon, Wal-Mart, eBay, Expedia, Microsoft sau Apple le-au aprobat. A fost doar o chestiune de timp înainte ca cripto să apară ca un mod alternativ de plată.

Cryptomonedele și jocurile de noroc – o solutie care ar duce piata cripto spre bullish

Una dintre industriile care a reușit să se conecteze în profunzime la cripto și la tehnologia blockchain este cea a jocurilor de noroc. Utilizarea cripto pentru jocurile de noroc a apărut ca o soluție foarte populară. Asta ne duce la numeroase cazinouri care oferă depozite cripto, inclusiv Jackpot City și Royal Vegas.

Utilizarea cripto ca principal sistem de plăți sau ca o alternativă la moneda fiat în jocurile de noroc constă în acceptarea lor. Asta e un fenomen in creștere. De exemplu, Malta, o țară cunoscută ca un pionier în industria jocurilor de noroc, a planificat de mult timp să legalizeze utilizarea cripto. Acolo deja se accepta Bitcoin la cazinourile online.

Oficiali ai autorității de jocuri de noroc din Malta consideră că tehnologiile de tip blockchain și cripto se numără printre inovațiile emergente. Iar oportunitățile pe care le prezintă trebuie analizate cu atenție. Un astfel de sprijin vine cu un motiv bun. Criptomonedele oferă numeroase avantaje atât cazinourilor, cât și jucătorului, inclusiv securitate mai bună, procese de retragere mai rapide și costuri de operare reduse care pot fi transferate clientului. Cu criptomonede, un jucător poate juca anonim și nu mai are nevoie să transmită documente sau să creeze un cont online.

Avantajele unor cazinouri online care accepta cripto

În plus, comisioanele mai mici și perioadele de depunere aproape instantanee au făcut criptomonedele ideale pentru jocurile de noroc, în funcție de platformă. Acest lucru a eliminat barierele de intrare și a oferit accesul noilor jucători care pot elimina reglementările care se aplică pe piețele exclusiv fiat. Astfel, este normal ca cazinourile să ofere în cele din urmă depozite de cripto.

Bitcoin este considerat standardul de aur în lumea cripto. El este în prezent cea mai populară criptomoneda de pe piață. Are un potențial de 28 de milioane de utilizatori și o comunitate tot mai în creștere. Popularitatea sa este în creștere, în ciuda amenințărilor de pe piață la începutul anului 2018.

Cu toate acestea, și alte criptomonede câștigă teren. Ethereum a apărut ca standardul de argint și câștigă. Taxele de tranzacție mai mici, procesarea mai rapidă a retragerilor și o rețea de mare viteză. Sunt câteva dintre motivele pentru popularitatea crescândă a Ethereum. Alte cripto care recuperează rapid sunt Litecoin, XRP, Monero, Dogecoin, ERC20, Edgeless și HEROcoin.

Ce se va intampla si cand se va intampla, ramane de vazut.

Sursa: https://ambcrypto.com/

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!