Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,426.29
-1.47%
2
XRP
XRP
$0.2898
-2.77%
3
Ethereum
Ethereum
$105.55
-1.89%
5
EOS
EOS
$2.240
-3.20%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$111.24
-0.79%
7
Litecoin
Litecoin
$30.987
-0.46%
8
TRON
TRON
$0.026826
-3.99%
9
Stellar
Stellar
$0.083843
-6.48%
11
Cardano
Cardano
$0.037722
-2.04%
13
Monero
Monero
$43.402
-2.13%
14
IOTA
IOTA
$0.2558
-0.75%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Analiză guvernamentală: Proiectele Blockchain rezistă doar 15 luni

A

O analiză a guvernului chinez a fost facută publică recent. Potrivit oficialităților de la Beijing, după o observatie atentă a fenomenului din ultimii ani, s-a ajuns la concluzia că durata medie de viată a unui proiect de tip BlockChain este de 15 luni.

Informația a fost făcută în cadrul evenimentului China International Big Data Industry Expo 2018 din localitatea Guizhou. Declarația a fost făcută de către HE Baohong de la Academia de Informatică și Tehnologia Comunicațiilor din China (AITCC). Acesta a mai spus că doar 8% din proiectele de tip blockchain mai sunt și active și în prezent.

Analiză guvernamentală: Proiectele Blockchain rezistă doar 15 luni

Ce inseamna AITCC?

AITCC este un institut de cercetare științifica controlat direct de guvernul chinez si se afla sub tutela Ministerului Industriei și Tehnologiei Informației (MITI). Focusul proiectelor AITCC, potrivit mass-mediei locale afiliata China Money Network (CMN), se concentreaza pe creșterea integrării fluxului de date și pe stabilirea unui ritm accelerat de creștere a activelor digitale in sistemele de tip blockchain si nu numai.

Zona de blockchain e o zonă extrem de volatilă și instabilă. E normal ca in această situație, guvernele tuturor statelor să își concentreze efoturile la nivel global și să accelereze. E esential ca  demersurile oficiale sa stabileasca standarde unificate. Doar asa putem ajuta proiectele de tip blockchain să aibă mai multă aplicabilitate în viață reală și să devină mult mai stabile „, a explicat HE Baohong.

He Baohong a declarat ca Beijingul se implică în mod activ în cunoașterea retelelor de tip blockchain și tot ce înseamnă criptocurrency. Mult decat atat, in urmatoarea perioada guvernul de la Beijing vrea sa prezinte rapoarte complete despre 26 de active criptate. Schema urmează să se extindă, încorporând, de asemenea, proiecte de tip blockchain împreună cu active suplimentare și în următoarea perioadă.

Contextul international

Bitcoin rămâne în continuare cea mai populară criptomoneda și cu rată cea mai mare de tranzacționare. Ca idee, in acest moment, sunt emişi în piaţă 12,5 bitcoini la fiecare 10 minute, iar ultimul bitcoin va fi emis în anul 2140. Începând de la linii aeriene, hoteluri, şcoli şi până la dezvoltatori imobiliari, bitcoin îşi face intrarea în pieţele de retail ale lumii ca monedă de schimb.

De cealalta parte insa avem o alta criptomoneda care incepe sa creasca in popularitate. Criptomoneda Ripple a fost considerată în urmă cu o lună „următorul bitcoin”, datorită creşterii impresionante. Popularitatea monedei Ripple a venit în urma anunţurilor făcute de unii jucători mari din pieţele financiare ale lumii, precum UBS şi MoneyGram, care plănuiesc să utilizeze moneda digitală în propriile lor servicii şi produse.

Triggere din zona de cryptocurrency

Diferenţa dintre un portofoliu de acţiuni şi un portofoliu de criptomonede
Trading-ul pe piaţa criptomonedelor necesită în primul rând „managementul emoţiilor”. Mai ai nevoie de o doză mare de răbdare si toleranţă la risc. Si bonus, niste cunoştinţe macroeconomice şi o analiză tehnică a graficelor.

Unii specialişti sunt de părere că analiza graficelor este importantă. Totusi, nu este la fel de relevantă ca şi în cazul pieţei bursiere. Motivul? Volatilitatea este mult mai ridicată şi piaţa este mult mai sensibilă in zona de cryptocurrency.

In cazul investiţiilor pe piaţa bursieră există multe reglementări şi diferite instituţii care garantează siguranţa investiţiei. In cazul criptomonedelor însă, nu există garanţii, de aceea este foarte importantă o analiză temeinică înainte de a investi.

Staţi aproape de site-ul criptomonitor pentru a afla primii informatiile care vă interesează.

Sursa: cointelegraph.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!