Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$6,310.01
-0.98%
2
Ethereum
Ethereum
$207.58
-1.65%
3
XRP
XRP
$0.3182
-0.28%
4
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$426.41
-3.30%
5
EOS
EOS
$5.009
-1.27%
6
Stellar
Stellar
$0.2043
-2.82%
7
Litecoin
Litecoin
$52.974
-2.16%
9
Cardano
Cardano
$0.069816
2.48%
10
Monero
Monero
$108.73
-3.03%
12
IOTA
IOTA
$0.5194
-3.12%
13
TRON
TRON
$0.019377
0.01%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Analiza: Portofelele digitale vor deveni vitale in urmatoarele luni

A

Wallet-urile vă permit în prezent să vă păstrați în siguranță activele criptate, similare cu funcționalitatea unei bănci. Puteți adăuga mai multă valoare la soldul dvs., puteți să vă păstrați activele criptate. Sau puteți transfera soldul dvs. în alt portofel digital și vă puteți retrage activele criptate. Toate cu un singur device.

Analiza: Portofelele digitale vor deveni vitale in urmatoarele luni

În viitor, aceste portofele vor veni un cont bancar hibrid și un cont de brokeraj. Persoanele fizice vor deține acțiuni digitale, obligațiuni digitale, valute digitale și mărfuri digitale în același portofel. Această capacitate de a contribui, stoca, transfera și retrage orice tip de activ digital într-un mod sigur și eficient va forța în cele din urmă sistemul financiar vechi să facă schimbări sistemice.

Ce inseamna azi sa ai in portofoliu un wallet

Coinbase, printre altele, are vise și mai mari pentru portofelul dvs. digital. Au anunțat achiziția Distributed Systems, o pornire a identității digitale, condusă de Nikhil Srinivasan. Echipele combinate se angajează să construiască o funcționalitate mai solidă a identității în portofelele digitale. Ce ne asteapta in viitor?

Oamenii vor avea mai multă încredere în tranzacțiile cu active digitale. Mai degrabă decât să aveți încredere într-o adresă de portofoliu formată dintr-un șir de litere și numere aleatorii, un sistem de identitate digitală elegantă poate duce la o experiență mai ușoară a utilizatorilor (gândiți-vă cât de ușor este să trimiteți bani pe Venmo la numele unei persoane).

Portofelul dvs. va funcționa ca identificarea dvs. personală. În loc să prezinți identificarea fizică (ușor de manipulat sau falsificat), puteți prezenta identitatea dvs. digitală ca permis de conducere, pașaport etc.

Coinbase vrea Facebook Connect pentru cripto

Coinbase a declarat deja că dorește să construiascăFacebook Connect pentru cripto. Acest proces simplu de conectare ar trebui să sporească adoptarea de către utilizatori a platformelor dApps și a platformelor descentralizate, reducând frictiunea și făcând experiența utilizatorului să pară asemănătoare cu tehnologia social media de azi.

Aceste idei sunt relativ evolutive de locul în care ne aflăm în prezent. Ideea revoluționară este ca Coinbase, sau alt portofel digital, să utilizeze în cele din urmă datele personale ca pe un activ digital.

În primul rând, Coinbase trebuie să aibă o identitate digitală în mod elocvent țesută în portofelul digital. Apoi, ei trebuie să convingă utilizatorii / platformele să utilizeze „Coinbase Connect”.

Aceasta ar permite urmărirea și colectarea activității unui utilizator și a datelor personale.  Coinbase ar trebui să permită oamenilor să stocheze, să transfere sau să-și retragă datele personale dintr-un portofel digital.

Sursa: https://offthechain.substack.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Analiza: Portofelele digitale vor deveni vitale in urmatoarele luni

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Ai fost abonat cu succes

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!