Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,456.10
-3.90%
2
XRP
XRP
$0.2907
-6.56%
3
Ethereum
Ethereum
$105.15
-8.59%
5
EOS
EOS
$2.227
-7.14%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.68
-10.72%
7
Litecoin
Litecoin
$30.803
-6.67%
8
TRON
TRON
$0.026355
-9.59%
9
Stellar
Stellar
$0.087578
-9.83%
11
Cardano
Cardano
$0.038418
-7.45%
13
Monero
Monero
$43.408
-5.80%
14
IOTA
IOTA
$0.2518
-9.36%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Analiza: XRP a castigat peste 60% si a devenit cea mai performanta criptomoneda din septembrie

A

Când Bitcoin a început să se prăbușească de la maximele sale de la sfârșitul anului 2017, a trimis unde de soc în industria criptocurrency. Aceste unde de joc au ajutat economia cripto, iar investitorii au inceput sa se orienteze catre alte criptomonede cu alt mindset. Si, la ora actuala, XRP e singura alternativa viabila.

Analiza: XRP a castigat peste 60% si a devenit cea mai performanta criptomoneda din septembrie

De ce creste constant RIPPLE?

Ripple a fost printre cele mai afectate active, pe măsură ce cripto-cererea a scăzut. Valoarea XRP sa depreciat cu peste 90% față de dolarul american în acest an. Ripple nu a făcut eforturi suficiente pentru a îmbunătăți sentimentul pieței. Compania de remitențe a intrat în parteneriate cu unele dintre cele mai mari nume din industria bancară, inclusiv SBI și American Express. Cu toate acestea, piata a fost mult timp reticenta.

Septembrie a adus cele mai bune rezultate pentru XRP

Septembrie a fost cea mai bună lună pentru comercianții XRP de la ultima sa perioadă semnificativă de creștere în luna aprilie a acestui an. Plafonul pieței Ripple a crescut la o rată agregată de 67%, ca urmare a unor puternici factori fundamentali.

Printre acestia se numara anunțurile industriale, sentimentul privind trendul de jos în jos, FOMO și nu numai. În aceeași lună, majoritatea monedelor de top au înregistrat pierderi. În timp ce valoarea Bitcoin și plafonul de piață au scăzut cu 8%, Ethereum a făcut chiar și mai rău exprimând o scădere de 22% în ultimele 30 de zile.

XRP continua sa creasca incet si sigur

Ripple, în același timp, a devenit cel mai performant mijloc de criptare printre cele 5 000 de monede urmat de Bitcoin Diamond și Bitcoin Gold. Impreuna au impresionat de asemenea cu câștiguri de peste 33 de procente față de dolarul american. În mod surprinzător, cea mai apropiată competiție a lui Ripple a fost Stellar, de asemenea. Si ea a fost una dintre monedele de top care au înregistrat creșteri cu două cifre.

Este interesant faptul că bull run-ul XRP nu a apărut niciodată înainte de 18 septembrie. Valoarea monedei a constituit un minim inferior, deoarece a sugerat o extindere a dezavantajului de la vârful anterior din aprilie. Asta precum datele disponibile despre prețurile disponibile pe BitFinex.

XRP la jumătatea lunii august a stabilit o gamă inferioară de aproximativ 0,25 dolari. XRP a testat încă o dată nivelul în timpul sesiunii de tranzacționare de la începutul lunii septembrie, doar pentru a se consolida pe marginea pieței pe termen scurt și a generat un maxim pe parcursul zilei de la $ 0.35 și 0.37 $.

Anunț xRapid – TSUNAMI care va ridica XRP dincolo de asteptari

Lucrurile au inceput sa se transforme după 19 septembrie, când CEO-ul Ripple, Brad Garlinghouse, a anunțat extinderea globală a RippleNet. Vorbim de un serviciu internațional de plată și remitențe. Este momentul cand actualizările RippleNet au ajutat XRP. În luna octombrie a anului trecut, valoarea XRP a crescut cu 30% într-o zi după ce Ripple a adăugat cel de-al 100-lea partener bancar serviciului său RippleNet.

Anunțul RippleNet a primit un impuls suplimentar din sistemul xRapid. Sistemul, spre deosebire de RippleNet, face ca utilizarea XRP să fie obligatorie, permițând participanților să schimbe activele prin intermediul jetonului. Pe scurt, aceasta înseamnă că companiile care utilizează sistemul xRapid ar putea crește cererea pentru jetoanele XRP.  În prezent, MoneyGram și Western Union testează sistemul. Ripple a anunțat pe 17 septembrie că va lansa xRapid cândva în octombrie.

Parteneriate și Adopții

Așa cum face întotdeauna, Ripple a anunțat că a făcut un parteneriat cu un alt gigant financiar, banca americană PNC Bank. În același timp, XRP a asistat la puncte verzi consecutive pe graficele sale de evaluare a pieței. Cu toate acestea, niciun anunț nu a confirmat dacă banca PNC ar folosi inca jetonul. Declarația a alimentat însă sentimentul de bullish într-o altă măsură. Azi limita de piață XRP a crescut cu 26,27 miliarde dolari, cea mai mare rată din aprilie.

Sursa: ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!