Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,399.56
-2.33%
2
XRP
XRP
$0.2856
-4.33%
3
Ethereum
Ethereum
$103.98
-3.75%
5
EOS
EOS
$2.214
-4.27%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$108.07
-3.58%
7
Litecoin
Litecoin
$30.412
-2.76%
8
TRON
TRON
$0.026189
-5.44%
9
Stellar
Stellar
$0.082707
-8.10%
11
Cardano
Cardano
$0.037025
-4.07%
13
Monero
Monero
$42.713
-3.43%
14
IOTA
IOTA
$0.2498
-3.29%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Andrew Darfoor: Blockchain-urile sunt benefice piețelor din Africa

A

Andrew Darfoor, CEO Alexander Forbes, una dintre cele mai mari companii financiare din Africa și de asigurări, a declarat că blockchain-urile au multiple avantaje în utilizarea lor în cadrul unor operațiuni pe piațele emergente din Africa.

Andrew Darfoor: Blockchain-urile sunt benefice piețelor din Africa

Andrew a declarat pentru publicația CCN, că blockchain-urile sunt o platformă tehnologică interesantă pe care compania sa o investighează,o evaluează. În viitor vor să implementeze această tehnologie.

Tot mai multe companii din Africa sunt interesate de tehnologia blockchain

În ultima perioadă, mai companii africane, precum și guvernul sud-african, au făcut deja progrese în zona de blockchain. Acestea sunt considerate esențiale pentru natura lor de gestionare descentralizată, despre care experții spun că ajută la transparență.

„Blockchain-ul este un lucru pe care îl investigăm și îl evaluăm. Cred că blockchain-ul are beneficii, dar cred că este o strategie digitală mai largă. ”

Compania Alexander Forbes este listată în Africa de Sud și are operațiuni atât în ​​această țară, cât și în Botswana, Namibia, Kenya, Nigeria și Zambia, printre altele. Tocmai a primit aprobări de reglementare după ce a achiziționat o participație semnificativă într-o companie actuarială din Zimbabwe.

Experimente testate cu succes de Africa de Sud în zona de blockchain

Africa de Sud tocmai a finalizat un proces de blockchain pentru sectorul bancar, care a fost întreprins de banca de rezervă a țării. Acesta a stabilit că aproximativ 70 000 de tranzacții procesate prin sistemul de decontare automată pot fi finalizate în două ore, cu o medie de două secunde per tranzacție.

Procesul de desfășurare a blockchain-urilor de către Banca Centrală de Rezervă a Africii de Sud a făcut ca alți jucători din țară să fie atrași de tehnologie. Pentru Alexander Forbes, blockchain-ul poate fi un schimbător de jocuri și a înființat o echipă de inovare pentru a lucra pe platforme tehnologice și posibila desfășurare în cadrul operațiunilor sale și pe piețele din Africa de Sud și din restul Africii.

Alexander Forbes vrea să investească în blockchain

Echipa de inovare va investiga utilizarea și adoptarea blockchain-ului, alături de alte platforme digitale, precum și interogarea artificială și interogarea datelor.

„Am creat o echipă de inovare de grup care se uită la toate canalele. Vorbesc aici de interogare digitală, AI și alte protocoale din zona de cryptocurrency. Am creat o nouă echipă care evaluează această tehnologie și cum trebuie să ne dezvoltăm afacerea „, a adăugat Darfoor.

Există un interes tot mai mare pentru blockchain și criptocurrency în Africa și piețele care merg de la Zimbabwe la Kenya și în Africa de Vest.

Cei mai importanți factori care au influențat dezvoltarea piețelor criptocurrency în Africa au legătură cu sectorul larg informațional.

Ripple crede în relația dintre blockchain-uri și bănci

Brad Garlinghouse a vorbit recent despre trehnologia blockchain. El crede că această tehnologie nu va afecta și nu va elimina unitățile bancare.

,,Eu nu cred că ceea ce se întâmplă azi cu blockchain-urile poate afecta sau distruge băncile clasice. Poate că ele  folosesc mindset-uri învechite, dar pot fi valorificate rețelele lor”.

Această ultimă remarcă nu este surprinzătoare. Motivul este simplu. Trebuie doar stăm să ne gândim. La ce?  La faptul că modelul de afaceri Ripple din San Francisco este construit în primul rând prin utilizarea tehnologiei DLT. Vorbim de o tehnologie care ajută instituțiile financiare să facă tranzacții transfrontaliere mai eficient.

Sursa: ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!