Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,454.30
-3.87%
2
XRP
XRP
$0.2893
-6.99%
3
Ethereum
Ethereum
$104.40
-9.22%
5
EOS
EOS
$2.216
-7.42%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.13
-11.02%
7
Litecoin
Litecoin
$30.721
-6.52%
8
TRON
TRON
$0.026357
-9.61%
9
Stellar
Stellar
$0.086789
-10.63%
11
Cardano
Cardano
$0.038006
-8.38%
13
Monero
Monero
$43.702
-5.02%
14
IOTA
IOTA
$0.2504
-9.62%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Anghel Cristian: Pentru criptomonede ai nevoie de multa rabdare ca sa intelegi piata

A

Cristian Anghel  la nici 25 de ani are propriul sau salon din Bucuresti – House of Barber si este investitor activ in zona cripto. Ce mai inseamna piata de criptomonede azi cand Bitcoin a cazut sub pragul de 5000 de dolari si daca se mai poate castiga din investitiile din criptomonede vom afla in randurile care vin.

Anghel Cristian: Pentru criptomonede ai nevoie de multa rabdare ca sa intelegi piata

Salut Cristian. Care e povestea conceptului tau si de ce un Barber Shop definit ca un „gentlemanplace„?

Barbershop-urile au apărut recent în România, fenomenul capătă amploare și tot mai mulți frizeri se instruiesc în ale țări sau chiar pe alte continente, acolo unde acest concept a redevenit un stil de viață. Această evoluție mă bucură pentru că eu cred în ea. Bărbații au nevoie de servicii de îngrijire calitative, într-un spațiu gândit special pentru nevoile lor.

În nouă ani de experiență am învățat că acest domeniu este mai mult decât un hobby: înseamnă talent, bun gust, pasiune, răbdare și sute de ore de instruire și perfecționare. Pentru a oferi cele mai calitative servicii de pe piață un bărbier are nevoie de mai multe veleități.
Eu mi-am droit mai mult decât atât. Am vrut să mă diferențiez și am observat că pe lângă aceste servicii, clienții au nevoie de o atmosferă în care să se simtă confortabil.

M-am inspirat din conceptele secolelor XIX si XX, idei care au avut mare succes atunci și am creat un spațiu ideal pentru socializare, muzică bună și servirea unei băuturi fine. Satisfacția celor care ne aleg este principalul obiectiv după care îmi ghidez activitatea, așa că am oferit toate acestea din partea casei.

Anghel Cristian: Pentru criptomonede ai nevoie de multa rabdare ca sa intelegi piata

House of Barbers deschide ușile a trei camere: #ClassicRoom, #VIPRoom și #UndergroundRoom.

Am fost de la început unul dintre puținele locuri cu servicii complete de îngrijire, însă acum am devenit singurul barbershop din România care oferă tot ce are nevoie un bărbat: consultanța de imagine, VIP ROOM care vizează nevoia de intimitate și program prelungit. De asemenea, avem parteneriate cu branduri renumite care oferă discount-uri speciale. Nu în ultimul rând, ne distingem cu servicii de estetică. Toate acestea și multe altele într-un singur loc!

House of Barbers este o provocare, așa că încerc în fiecare zi să mă perfecționez, să îmi dezvolt echipa și să ofer clienților o experiență unică prin care la final ei să arate impecabil de la A la Z. Schimbările ne ajută să fim mai buni, așa că vă așteptăm și pe voi! Acceptăm provocări.

Sa ne intoarcem la subiectul de azi. Cum si cand ai inceput sa investesti in criptomonede? Ai ales singur platforma sau te-a ajutat un prieten?

Despre cripto am aflat atunci când a fost valul acela de creștere uriaș ,toată lumea era înnebunită și alerga sa își dubleze banii. Din păcate eu m-am hotărât sa investesc prea târziu. Am ales singur, apoi am căutat prieteni care sa ma învețe și sa îmi explice mecanismul. In prezent am mai multe investitii in mai multe criptomonede care se mineaza, dar in ultima perioada doar am pierdut din investitie. Inca nu stiu ce se va intampla cu piata dar simt ca in urmatoarea perioada nu vor mai fi valorile din 2017.

Cred ca piata are nevoie de maturizare si fiecare investitor trebuie sa invete sa aiba multa rabdare. Cred ca asta e cheia. Am inceput sa citesc mai mult atunci cand imi permite timpul si vad lucrurile in perspectiva asa cum fac si in business-ul meu.  Astept cu interes semnalele de final de an din aceasta directie.

Si daca tot am deschis subiectul, care este diferenta dintre un barbers shop si o frizerie?

➡  In 2018 toate frizeriile se numesc barbershop, dar un barbeshop e mai mult decât o frizerie.  Exact ca la criptomonede. Sunt sute de criptomonede, dar cu adevarat relevante sunt cele din top 10. Un barbershop este locul unde fiecare tunsoare trebuie sa fie o emoție, o experiența unde vii sa te relaxezi, unde serviciile sunt perfecte.

Barbershop ul este locul unde se strâng bărbații pentru socializare, unde pot savura o bere fără sa fie deranjați de fluxul intens de oameni care intra și ies pe usa la fiecare 5 min. Noi punem preț pe calitate, nu cantitate. Noi avem maxim 10 programări pe zi de persoana, nu suntem frizeri de “duzina”.

Si in final un mesaj pentru cititori si pasionatii de cripto. Ce sfaturi ai pentru ei din experienta ta.

➡ Experienta mea nu este mare, inca invat pe banii mei cum s-ar spune pentru ca am pierdut pana acum, dar pot împărtăși câteva idei. Piata cripto după părerea mea poate fi integrata in doua moduri:

1. Sa cumperi cripto și sa ii lași acolo sa crească câțiva ani, cu riscul de a ii pierde pentru ca nu e nimic sigur (cum am făcut eu) sau sa creasca la o valoare de 3x, 10x, 100x. Dar deja aici vorbim de speculatii, paradigme, calcule, statistici, analize, totul raportat la un viitor incert.
2. Sa cumperi și sa vinzi, sa faci tranzactii HODL, sa te misti rapid, sa schimbi criptomonede care se pot mina cu altele, sa testezi platforme de trade, dar asta îți ocupa timp, ceea ce eu nu am.
Cu siguranța este o afacere buna si are perspective de viitor pentru cei pasionati, pentru cei care au investit in mining, in echipamente, in software, in hardware, pentru cei care au timp sa stea non-stop și sa urmărească piața si fluctuațiile.

Eu aștept sa treacă niște ani și sa ma trezesc milionar sau nu! Sunt destul de realist si acum invat. Si asa cum am spus la inceput. Pentru criptomonede ai nevoie de multa, multa, multa rabdare.

Anghel Cristian: Pentru criptomonede ai nevoie de multa rabdare ca sa intelegi piata

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

2 comentarii

 • „SA FACI TRANZACTII HODL”
  Multumesc, in ciuda pietei in scadere mi-ati inseninat ziua.
  De cand am citit rad incontinuu.
  Sunteti cea mai comica publicatie de crypto.

  • Va multumim de feedback. Poate va ajuta si acest articol legat de anumiti termeni.

   https://coinsutra.com/hodl-popular-cryptocurrency-terms/

Comentarii recente

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!