Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$6,748.51
5.01%
2
Ethereum
Ethereum
$246.52
17.13%
3
XRP
XRP
$0.5652
47.87%
4
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$499.07
16.36%
5
EOS
EOS
$6.043
14.38%
6
Stellar
Stellar
$0.2543
19.72%
7
Litecoin
Litecoin
$61.561
13.59%
9
Cardano
Cardano
$0.087082
16.51%
10
Monero
Monero
$121.29
7.61%
12
IOTA
IOTA
$0.6076
13.16%
13
TRON
TRON
$0.023138
12.81%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Antonio Juliano, ex-UBER: Piata are o sansa prin utilizarea de token-uri scurte

A

Antonio Juliano, fondatorul DYdX, a venit cu un concept disruptiv in zona cripto. A venit cu o platforma open-source, construită pe baza protocolului 0x de schimb descentralizat (DEX). Platforma utilizează contracte inteligente pentru a permite investitorilor să tranzacționeze eter pentru jetoanele care funcționează ca  si contracte de opțiuni legate de prețul ETH.

Antonio Juliano, ex-UBER: Piata are o sansa prin utilizarea de token-uri scurte

Ce inseamna un token scurt?

Comercianții care sunt in pozitia bearish pe ethereum pot cumpăra jetoane scurte care cresc în valoare atunci când prețul ETH scade, în timp ce investitorii bullish care sunt confortabili cu un grad ridicat de risc pot cumpăra jetoane de leveraging care multiplică profiturile atunci când crește prețul. Aceste jetoane de opțiuni sunt susținute de eterul blocat în contracte inteligente de către creditorii. Acestia dobândesc interes în schimbul depunerii ETH ca si garanție pentru DEX.

O serie de schimburi de cripto oferă deja contracte derivate, însă acestea necesită în mod preponderent utilizatorii ca ei să depună fonduri în portofele controlate de schimb. Se creeaza astfel un punct central.

Si asta ofera hackerilor obiective de valoare ridicată. DYdX, pe de altă parte, este „guvernat de cod”, ceea ce înseamnă că este la fel de sigur ca și contractele inteligente care o suprasolicită.

Antonio Juliano despre proiect

Vorbind cu TechCrunch, fondatorul dYdX, Antonio Juliano, a spus că el crede că există o „mare oportunitate” pentru o piață derivată construită folosind un protocol DEX, mai degrabă decât o comandă centralizată.

„Principala utilizare a cripto până în prezent a fost tranzacționarea și speculațiile – cumpărarea și deținerea. Nu este vorba despre comerțul cu instituții financiare sofisticate „, a declarat Juliano. Juliano este fost inginer de software la Coinbase și Uber.

„Piața instrumentelor derivate este, de obicei, un ordin de mărime mai mare decât piața de tranzacționare spot sau cumpărare / vânzare. Piața de cripto este probabil de ordinul a 5 miliarde dolari până la 10 miliarde de dolari în volum, deci vă așteptați ca piața derivatelor să fie de 10 ori mai mare. Cred că există o oportunitate foarte mare acolo. ”

Despre token-uri, despre investitii

„Ne gândim la asta ca la mai mult decât scurtarea shitcoin-ului tău preferat”, a adăugat el. DYdX plănuiește să introducă jetoane de opțiuni pentru aproape toate token-urile ERC-20 în viitor.

În special, dYdX a ales să nu dețină o ofertă inițială de monede (ICO). In schimb a decis să câștige 2 milioane de dolari printr-o rundă de semințe condusă de Andreessen Horowitz și să atragă investiții de la co-fondatorii Polychain Capital și Coinbase Brian Armstrong și Fred Ehrsam.

Protocolul dYdX este în prezent în teste în stadiu târziu și este programat să funcționeze în mai puțin de două luni.

Google se mută în blocul Ethereum cu platforma sa Big Data Analytics

Google BigQuery, soluția de stocare a datelor de la Google Cloud Petabyte, a făcut ca setul de date Ethereum să fie disponibil pentru a permite explorarea unor analize contractuale inteligente, a anunțat compania într-un blog.

BigQuery a făcut posibilă explorarea tuturor datelor istorice ale lui Ethereum. Proiectul ETET al EThereum pe GitHub include tot codul sursă care poate fi extras din blockchain și introdus în BigQuery. Google caută noi contribuitori.

Scopul obținerii accesului la datele Ethereum pe Google Cloud este de a facilita accesarea tuturor datelor stocate în bloc. În timp ce software-ul Ethereum conține API pentru funcții care pot fi accesate la întâmplare, cum ar fi verificarea soldurilor portofelului, punctele finale API nu sunt ușor accesibile pentru toate datele stocate.

Obiectivele API nu permit vizualizarea în bloc a datelor de blocare. Caracteristicile OLAP ale BigQuery permit o astfel de analiză. Blogul a afișat un grafic care prezintă transferurile Ether și costurile de tranzacționare de la an la an. Modul in care sunt agregate în funcție de zi. O astfel de vizualizare acceptă sarcini precum prioritizarea schimbărilor în arhitectura Ethereum, dacă este necesar un upgrade.

Sursa: https://www.ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Adaugă comentarii →

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!