Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,470.38
-3.32%
2
XRP
XRP
$0.2949
-4.94%
3
Ethereum
Ethereum
$107.02
-6.15%
5
EOS
EOS
$2.242
-6.15%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$111.78
-9.37%
7
Litecoin
Litecoin
$31.106
-5.16%
8
TRON
TRON
$0.026997
-7.90%
9
Stellar
Stellar
$0.088187
-8.20%
11
Cardano
Cardano
$0.038687
-6.28%
13
Monero
Monero
$43.662
-6.18%
14
IOTA
IOTA
$0.2595
-6.13%
Latest Crypto Fear & Greed Index

APPLE interesat de cripto? Wozniak sustine un startup din zona blockchain

A

Co-fondatorul Apple, Steve Wozniak, a anunțat că este interesat sa investeasca in startup-ul Equi Capital. Wozniak, cunoscut pentru pasiunea sa fata de Bitcoin, a spus că este prima dată când a lucrat cu o companie din zona de blockchain în cariera sa. Am fost si sunt uimit de tehnologia din spatele criptocurrency.

APPLE interesat de cripto? Wozniak sustine un startup din zona blockchain

Wozniak featuring EQUI

Equi își propune să acționeze ca o firmă de investiții, a spus Wozniak. Potrivit paginii de  Twitter, Equi speră să ajute atât investitorii comerciali, cât și cei profesioniști să cumpere capitaluri proprii în companii în efortul de a înlocui firmele tradiționale de investiții.

Wozniak nu a oferit detalii cu privire la rolul său la lansare. El a indicat faptul că societatea se poate înregistra în Malta, care a lucrat pentru a dezvolta un mediu de reglementare prietenos care să vizeze atragerea firmelor în spațiul blockchain și criptocurrency.

Am întâlnit oameni care lucrează în afaceri imobiliare, tipuri de sisteme Uber, tot ceea ce avem în viața noastră, în special în ceea ce privesc tranzacțiile. Vânzările cu amănuntul, vânzările de mașini, fabricarea de bunuri. Vorbim de aplicații Bitcoin și toate au valoare. ”

Equi in ecosistemul criptocurrency

Guru-ul tehnic al primului proiect de criptare este poate puțin surprinzător. Equi, așa cum a raportat The Next Web, a avut până acum un drum greoi. Lansarea inițială a simbolului său prin intermediul unei ICO, lipsa de interes și obiectivele ratate au creionat o imagine destul de ostila.

O schemă de recompensare pentru a premia utilizatorii cu jetoane pentru publicarea proiectului a avut de asemenea probleme majore atunci când o companie de marketing partener a plecat, arată sursa. De asemenea, problema principala, raportată de CoinDesk, este aceea ca pana in  prezent, Comisia de Valori Mobiliare și de Burse din S.U.A. a indicat că, chiar și emiterea de jetoane poate să încalce regulile privind valorile mobiliare.

ETORO: SĂ VINZI AZI CRIPTOMONEDE E CA VÂNZAREA DE ACȚIUNI APPLE ÎN 2001

Yoni Assia, CEO al platformei comerciale eToro, a explicat pe înțelesul tuturor ce se întâmplă azi cu piața de cryptocurrency.  Într-un interviu acordat agenției Bloomberg, Assia a spus că 90% din startup-urile care investesc în cryptocurrency nu vor înregistra profit, dar el crede că aceste startup-uri au o platformă mai mare decât ce se speculează cu privire la piața de cripto.

Din 1995 până în 2000, oamenii au investit foarte mult în companiile „.com”. Companii care erau adesea formate fără modele de afaceri adecvate. În zilele noastre, oamenii pot să vină cu idei noi care să  fie înregistrate pe o foaie albă. Și apoi să fie citite de întreaga lume.

Așa a început și Google, și Facebook, și Apple.

Deoarece aceste invenții sunt creative, milionarii investesc în ofertele inițiale de monede (ICO). Chiar dacă 1.000 dintre aceștia contribuie individual cu maxim 10.000 de dolari.  Intregul proiect se poate ridica la 10 milioane de dolari într-o perioadă scurtă de timp. De exemplu, browserul web Brave a ridicat anul trecut 35 de milioane de dolari în mai puțin de 30 de secunde.

Sursa: https://www.coindesk.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!