Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,425.07
-1.49%
2
XRP
XRP
$0.2902
-2.51%
3
Ethereum
Ethereum
$105.27
-1.98%
5
EOS
EOS
$2.235
-3.45%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.88
-1.25%
7
Litecoin
Litecoin
$30.910
-0.60%
8
TRON
TRON
$0.026793
-4.36%
9
Stellar
Stellar
$0.083427
-6.87%
11
Cardano
Cardano
$0.037642
-2.29%
13
Monero
Monero
$43.251
-2.64%
14
IOTA
IOTA
$0.2549
-0.85%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Arizona revizuieste proiectul de lege Blockchain

A

Un proiect de lege al Senatului din Arizona, care sa concentrat anterior asupra impozitului pe venitul statului, acum este focusat spre obtinerea unei schimbari, spune CNN.

Senatorul Warren Petersen, un republican, a declarat ca proiectul de lege este redesenat in loc sa se concentreze asupra platilor criptografice, cunoscut sub numele de taxa de privilegiere a tranzactiilor (TPT) in stat. Rezidentii din Arizona ar putea fi primii in Statele Unite care pentru efectuarea achizitiei la punctele de vanzare in Bitcoin sau Altcoin, iar impozitele pe tranzactie sa fie trimise direct la stat.

Proiectul de lege, care va continua sa fie numit SB 1091, va face din nou cale catre Legislativul de Stat si se asteapta sa ajunga la etajul Casei in cateva saptamani, a spus el. Daca trece, ceea ce senatorul Petersen se asteapta la voturi suficiente pentru a reusi, Arizona va fi salutata ca lider si inovator pentru platile cu criptomonede.

Senatorul Petersen a fost de acord cu faptul ca adoptarea tehnologiei de tip blockchain a dus la inasprirea Statelor Unite cu statul sau, iar altii preiau inovatia.

Intre timp, reglementarile greoaie din intreaga tara si din New York au inrautatit inovatia, ceea ce el incearca sa evite.

New York a fost in plina expansiune si apoi dintr-o data a avut reguli masive si impovaratoare. Mai mult de 10 companii au parasit statul sau au incetat cu desavarsire. Arizona nu va face asta. Vom incuraja inovatia, noile idei si tehnologii. Deci, aceasta este o parte integranta a acestui lucru

, a declarat senatorul Petersen pentru CNN.

Mecanica proiectului de lege

Odata cu modificarile aduse la SB 1091, proiectul de lege se concentreaza mai mult pe platile cu criptomonede, despre care senatorul a spus ca este “un progres pozitiv” pentru industrie, care va incuraja oamenii sa utilizeze criptomonedele oriunde.

Vom permite platile TPT la punctul de vanzare utilizand tehnologia blockchain. Asta inseamna ca veti folosi tehnologia blockchain, dar veti avea deasemena abilitatea de a utiliza acel punct de vanzare pentru a plati cu criptomonede, numerar, card de credit. Va exista o plata imediata a impozitului pe vanzari catre statul Arizona, fie ca este vorba de numerar, de criptomonezi sau de plata cu card de credit

, a explicat senatorul Petersen.

Ideea initiala a senatorului Petersen privind proiectul de lege aplicat platilor de impozit pentru venitul statului. E clar ca a evoluat si spune ca “acest lucru este mult mai interesant”.

Cred ca vom castiga Casa si vom avea voturile pentru a ajunge la linia de sosire. Inca trebuie sa se intoarca in Senat. Inca mai are o cale de a merge. Dar ma simt bine in legatura cu asta. Ma simt mai mult optimist in ceea ce priveste obtinerea semnaturii decat factura de impozit pe venit

, a spus el.

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Robert Tudor

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!