Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,399.56
-2.33%
2
XRP
XRP
$0.2856
-4.33%
3
Ethereum
Ethereum
$103.98
-3.75%
5
EOS
EOS
$2.214
-4.27%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$108.07
-3.58%
7
Litecoin
Litecoin
$30.412
-2.76%
8
TRON
TRON
$0.026189
-5.44%
9
Stellar
Stellar
$0.082707
-8.10%
11
Cardano
Cardano
$0.037025
-4.07%
13
Monero
Monero
$42.713
-3.43%
14
IOTA
IOTA
$0.2498
-3.29%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Ascensiunea Ripple: Coinmama a adoptat XRP

A

Chiar dacă piața de cryptocurrency se remarcă și cu perioade de declin, criptomoneda XRP concepută în laboratoarele Ripple din San Francisco, continuă să răspundă la superlativ așteptărilor experților financiari.

Ascensiunea Ripple: Coinmama a adoptat XRP

Asfel, se pare că anul 2018 este un an grozav pentru Ripple XRP. Deși piața criptocurrency a pierdut din valoarea sa de toate timpurile, totuși adăugarea de alte protocoale la diferite platforme de tranzacționare și integrare a produselor Ripple implicit,  a avut un trend ascendent.

Coinmama a ales XRP

Coinmama, una dintre cele mai importante platforme de procese de plată din întreaga lume, a anunțat sprijinul pentru Ripple XRP. Aici este de remarcat faptul că Coinmama a fost înființată în 2013 și oferă deja sprijin pentru multe tranzacții de criptocurrency de top din întreaga lume.

Unul dintre principalele motive pentru care această platformă de tranzacționare este faimoasă este că permite clienților să tranzacționeze criptomonede prin intermediul cardurilor de credit/debit. Acest lucru face ca tot procesul să fie simplificat pentru clienții din întreaga lume.

Utilizatorii pot achiziționa acum XRP în valoare de 100 USD sau un maxim de 8000 XRP într-o singură achiziție. De asemenea, bursa a oferit reduceri până la data de 13 iunie la achiziționarea de criptomonede XRP. Clienții care au cumpărat XRP înainte de 13 iunie au primit o reducere de 3% la achizițiile lor. Monedele XRP achiziționate sunt trimise instantaneu la wallet-uri.

Ripple se alatură în Coinmama Litecoin, Bitcoin Cash, Cardano

Aici este de asemenea important să menționăm că platforma a anunțat deja sprijinul pentru Litecoin, Bitcoin Cash, Cardano și multe alte criptomonede. Adăugarea  de XRP la această platformă va crește rata de transfer în platformă. Tot mai mulți investitori intenționează să investească în XRP din cauza utilizării celei mai noi tehnologii blockchain.

Cumpărarea de Ripple XRP pe această platformă este destul de facilă. Trebuie să te înregistrezi la schimb pentru a putea face schimb de criptomonede. Va trebui să selectați mărimea de criptare pentru a cumpăra și să furnizați detaliile cărților dvs. de debit / credit pentru a finaliza achiziția.

Ripple mizează pe avantajul vitezei în tranzacțiile transfrontaliere

CEO RIPPLE, Brad Garlinghouse a facut recent mai multe comentarii la adresa Bitcoin, dar a vorbit si despre actualul context socio-economic. Schimbul de replici și idei a avut loc recent la Boston. Brad Garlinghouse a vorbit și despre trehnologia blockchain și crede că această tehnologie nu va afecta și nu va elimina unitățile bancare.

,,Eu nu cred că ceea ce se întâmplă azi cu blockchain-urile poate afecta sau distruge băncile clasice, chiar dacă acestea folosesc mindset-uri învechite.

Această ultimă remarcă nu este surprinzătoare. Motivul este simplu dacă stăm să ne gândim. Modelul de afaceri Ripple din San Francisco este construit pe alt concept. In primul rând focusul XRP este pe utilizarea tehnologiei distribuite  (DLT). Scopul? Pentru a ajuta instituțiile financiare să facă tranzacțiile transfrontaliere mai eficient.

Compania este susținătorul primar al XRP . Moneda mai este denumită în mod obișnuit Ripple. Motivul? Totul are legatură cu asocierea strânsă între activ și firmă. Ripple a colaborat cu mai multe companii de servicii financiare de prim rang. Vorbim aici de Western Union și MoneyGram, pentru a testa utilizarea XRP în fluxurile lor de plată.

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!