Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,462.87
-3.61%
2
XRP
XRP
$0.2924
-5.78%
3
Ethereum
Ethereum
$105.69
-7.50%
5
EOS
EOS
$2.225
-7.05%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$111.08
-10.10%
7
Litecoin
Litecoin
$30.834
-6.20%
8
TRON
TRON
$0.026573
-9.35%
9
Stellar
Stellar
$0.087279
-9.23%
11
Cardano
Cardano
$0.038473
-6.94%
13
Monero
Monero
$43.416
-6.61%
14
IOTA
IOTA
$0.2580
-7.10%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Asheesh Birla: XRP e preferat pentru transferuri in pofida Bitcoin sau fiat

A

Recent, fostul vicepreședinte al managementului de produse al companiei Ripple, Asheesh Birla, a fost intervievat de către popularul Ran Neuner. Ran este, de asemenea, gazda spectacolului CNBC CryptoTrader. În această discuție, Birla a vorbit despre produsul Ripple xRapid, despre modul în care produsul rezolvă problema lichidității și de ce XRP este de preferat față de Bitcoin sau fiat în utilizarea xRapid.

Asheesh Birla: XRP e preferat pentru transferuri in pofida Bitcoin sau fiat

XRP mai rapid decat oricare alta criptomoneda

La întrebarea „de ce avem nevoie de tokenul XRP în sistemul xRapid, în loc de USD, fiat sau Bitcoin”, Birla a răspuns că procesul de utilizare a fiat via xRapid este problematic. xRapid este un produs construit de Ripple pentru a avansa plățile transfrontaliere și a facilita procesul pentru baza de clienți.

Folosirea fiatului va fi dificilă, pentru că cineva trebuie să conecteze moneda la nivel local, apoi să o convertească în moneda nativă a țării străine. Acest lucru duce, în principiu, la sistemul dinainte de cele deja existente. Concret, în lipsa tuturor progreselor adăugate de xRapid, am reveni la sistemul clasic. Declaratia a fost facuta de Birla.

Bitcoin este util pentru xRapid?

În ceea ce privește utilitatea Bitcoin în sistem, el a spus că Bitcoin are o serie de cazuri de utilizare, în special, ca magazin de valoare. Neajunsul rețelei Bitcoin este viteza lentă a tranzacțiilor în timpul traficului mare. Ulterior, taxa de tranzacționare a Bitcoin este, de asemenea, exorbitantă.

În ceea ce privește faptul că este producător de piață și cine poate face acest lucru, Birla a declarat că oricine poate oferi lichidități. Trebuie doar să plasați tranzacții pe mai multe burse din întreaga lume. Mai mult, el a spus că, fie că este vorba de o instituție, de o bancă sau de un individ, oricine poate fi un producător in aceasta piata cripto.

Neuner și-a exprimat îngrijorarea cu privire la taxa suplimentară de tranzacționare prin intermediul xRapid în procesul de cumpărare și vânzare a XRP pe o bursă. Acest lucru face ca utilizatorul să plătească o taxă de tranzacționare dublă, împreună cu plăți multiple.

Expertul remitenței a explicat că clienții de astăzi plătesc o taxă mare pentru remitențe; 200 – 300 de puncte de bază deasupra pieței în unele cazuri. Cu plățile transfrontaliere tradiționale, se percep mai multe taxe, cum ar fi comisioanele swift și wire-wire. La utilizarea schimburilor pentru a face același lucru, taxa pentru același serviciu se micșorează cu o dimensiune considerabilă.

EXODUS, O PLATFORMA DE TRANZACTIONARE, A TRECUT IN PORTOFOLIU XRP SI TUSD

Exodus, o platformă de tranzacționare, a anunțat pe Twitter că XRP și TrueUSD [TUSD] sunt disponibile pentru tranzacționare pe platformă. Anunțul vine după solicitări repetate din partea utilizatorilor care au dorit ca XRP să fie listat pe bursă pentru o perioadă de timp. Echipa de dezvoltare a anunțat, de asemenea, lansarea versiunii Exodus 1.58.0.

Portofelul și platforma de schimb au afirmat că utilizatorii pot trimite, primi și schimba XRP. Sau pot primi, schimba sau trimite TrueUSD [TUSD]. În plus, clienții care utilizează sistemul de operare Mac vor putea actualiza automat portofelele respective în aplicație. Versiunea Windows a aplicației nu a fost încă lansată.

Echipa a declarat că utilizatorii care doresc să primească XRP în portofelul Exodus nu trebuie să folosească o etichetă de destinație și că adresa lor de primire este suficientă. Pentru utilizatorii care doresc să trimită XRP, puteți face acest lucru utilizând o etichetă de destinație. Clienților li se cere să facă clic pe butonul avansat și să introducă suma în fereastra pop-up care apare.

Sursa: https://ambcrypto.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!