Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,447.54
-1.93%
2
XRP
XRP
$0.2916
-3.10%
3
Ethereum
Ethereum
$105.34
-3.63%
5
EOS
EOS
$2.234
-3.98%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.08
-5.47%
7
Litecoin
Litecoin
$30.868
-2.30%
8
TRON
TRON
$0.026894
-0.94%
9
Stellar
Stellar
$0.085406
-6.23%
11
Cardano
Cardano
$0.037975
-2.51%
13
Monero
Monero
$43.586
-2.82%
14
IOTA
IOTA
$0.2551
-0.81%
Latest Crypto Fear & Greed Index

AUGUR – o criptomonedă care promite multe după o lansare cu succes

A

Augur, o platformă de piață descentralizată, s-a lansat cu succes în MainNet după ce a fost în curs de dezvoltare de peste 2 ani. După cum a raportat CCN, Augur și-a inițiat migrația token-ului pe 9 iulie.

Migrația token a implicat înghețarea contractului actual ERC-20 inteligent și migrarea la unul nou. Migrarea a durat câteva ore și noul contract nu mai poate fi întrerupt. Inca nu se stie ce strategie va adopta criptomoneda si daca va apela sau nu la airdrop.

AUGUR - o criptomonedă care promite multe după o lansare cu succes

AUGUR – O criptomonedă care se vrea diferită de tot și toate

Utilizatorii care au păstrat tokenul lui Augur (REP) înainte de migrare pot revendica în mod automat jetoanele lor în noile contracte. Schimburile au fost solicitate pentru a actualiza adresa contractului, iar Binance a confirmat deja că au schimbat tranzacția la contract.

Augur este o platformă pentru piețele de predicție în care utilizatorii pot crea piețe pentru orice eveniment, de la alegerile prezidențiale la meciurile de fotbal. Odată create, oamenii pot cumpăra acțiunile pentru oricare dintre alegerile preferate și, odată ce rezultatul este cunoscut, tranzacțiile sunt decontate automat în blockchain.

Augur stimulează deținătorii REP să se asigure că nu există informații de dezinformante cu privire la datele din lumea reală.

Un membru al comunității a lansat deja un site Web numit Prediction.Global, care permite utilizatorilor să vizualizeze piețele actuale fără a descărca content extra. De acum, piețele legate de FIFA par să fie cele mai populare piețe.

AUGUR – DE LA O PLATFORMA DE PARIURI LA O CRIPTOMONEDA

Augur își propune să fie mai mult decât o platformă de pariuri. Piețele de prognoză pot fi un instrument util pentru a lua decizii bazate pe cunoștințe utile furnizate de publicul larg. Acest principiu poate fi folosit pentru guvernare, luarea deciziilor corporative și investiții. Folosirea tehnologiei blockchain pentru a face întregul proces ușor accesibil și eficient ar face acest pas mai departe în adoptarea mainstream.

Într-un tweet, Joey Krug, co-fondatorul lui Augur, a asigurat că echipa de dezvoltatori de bază va lucra pentru a remedia eventualele erori care apar în următoarele zile.

„Am un sfat pentru dezvoltatorii noi care doresc sa construiasca si sa contribuie la aplicatii descentralizate: vreau sa prioritizeze securitatea si sa nu se grabeasca. Acordați-vă timp să învățați, să implementați cele mai bune practici și să lucrați cu ingineri / auditori de securitate care au experiență reală în contractele de producție inteligente. Înconjurați-vă cu oameni care iau aceste lucruri în serios. Scrierea unui dApp nu este ca scrierea unei aplicații web. Fii prudent și fii atent.”

CONTEXT, CIFRE, VALORI, RAPORTARI

Augur a strâns 5,5 milioane de dolari în 2015. A fost unul dintre cele mai vechi ICO din ecosistemul cripto. Va fi foarte interesant să vedem orice evoluție în domeniul reglementării, având în vedere natura proiectului.

În prezent AUGUR se tranzacționează cu puțin peste 30$ per criptomoneda.  Are un MarketCap evaluat la 340 milioane de dolari. Si un volum de 2 milioane de dolari in ultimele 24 de ore.

Sursa: https://www.ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!