Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,475.76
-2.84%
2
XRP
XRP
$0.2960
-4.02%
3
Ethereum
Ethereum
$106.27
-5.94%
4
EOS
EOS
$2.264
-4.65%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$111.96
-8.45%
7
Litecoin
Litecoin
$31.107
-4.23%
8
TRON
TRON
$0.027124
-6.37%
9
Stellar
Stellar
$0.087334
-8.84%
11
Cardano
Cardano
$0.038683
-5.89%
13
Monero
Monero
$43.778
-5.96%
14
IOTA
IOTA
$0.2590
-4.53%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Australia vrea sa deschida prima banca de criptomonede din lume?

A

Fred Schebesta, antreprenor în vârstă de 26 de ani, co-fondator al site-ului Finder.com, dorește să deschidă prima bancă cripto din lume în Australia. Schebesta consideră că interesul pentru criptocurrency este în creștere, iar în curând oamenii vor avea nevoie de o instituție care să-i poată ajuta la fel ca o banca traditionala.

Australia vrea sa deschida prima banca de criptomonede din lume?

Schebesta: Bitcoin nu este o bula

Într-un interviu cu site-ul de știri australian News.com.au, Schebesta a spus că nu-i pasă prea mult de prețul curent al Bitcoin. Potrivit lui, oamenii vor spune mereu despre Bitcoin ca e un balon speculativ. Indiferent daca acesta va valora 1000 $, 10.000 $ sau 100.000 $.

Datorită volatilității prețului Bitcoin și a altor cripto, oamenii cred că interesul pentru cripto a scăzut. Cu toate acestea, Schebesta a explicat că oamenii sunt doar supărați de declinul brusc. Ceea ce nu înseamnă că interesul pentru acesta a scăzut. El, ca și alți sustinatori Bitcoin, crede că Bitcoin poate fi asemanat cu aurul.

„Tocmai am văzut un vârf masiv al investitorilor de retail care vin la bord. De aceea toată lumea a cumpărat și a vândut și toată lumea e foarte supărată „, a spus Schebesta. Chestia este să aștepți și să urmăresti atent totul. Schebesta a adăugat că, dacă oamenii încă cred că Bitcoin nu merită nimic, îl pot lasa pur și simplu.

Crypto Bank în Australia?

Schebesta a spus că este un vizionar, un spirit liber și acesta este motivul pentru care reușește. El poate să prezica viitorul și să se întoarcă în prezent pentru a încerca să urmeze pașii pentru a obține ceva. Din fericire, el a văzut viitorul cripto.

Schebesta dorește să deschidă o bancă cripto în Australia și crede că poate îndeplini această sarcină în termen de 18 luni. Având în vedere că va avea nevoie de o licență autorizată de instituire a depozitelor (ADI), va colabora cu o bancă australiană existentă. El considera asta  idee de miliarde de dolari. El a cumpărat deja acțiuni în Goldfields Money, deoarece este singura bancă din Australia de Vest cu licență ADI.

Schebesta a declarat mai multe. Odată cu adoptarea cripto, oamenii vor avea nevoie de anumite servicii cum ar fi custodia, depozitarea la rece, garanția, schimbul. El a adăugat că creditarea cripto ar deveni, de asemenea, o cerință în viitorul apropiat. Cu toate acestea, Schebesta a menționat că băncile australiene sunt speriate de cripto. El crede că este incorect ca ele să-și întrerupă serviciile pentru utilizatorii cripto.

Oamenii vor realiza importanța cripto după ce se confruntă cu probleme cu instituțiile financiare tradiționale. Chiar dacă criptomoneda nu ar fi „totul și sfârșitul tuturor”, ea va deveni în continuare o parte însemnată a ecosistemului financiar.

O PLATFORMĂ DE EXCHANGE PE ZONA CRIPTO DIN AUSTRALIA ADOPTA XRP

Independent Reserve, primul schimb valutar de criptomonede din Australia, va adăuga suportul pentru  XRP și simbolul Ripple. Sistemul de rezervă Independent Exchange de la Sydney, bazat pe criptomonede, permite suportul pentru Ripple (XRP).

Ripple este cea de-a treia cea mai mare criptomonedă din lume, după capacitatea de penetrare a pieței, după Bitcoin și Ethereum. Odată cu lansarea tranzacționării pe 7 iulie, bursa oferă tranzacții atât către investitorii de retail, cât și prin intermediul clienților săi de schimb valutar și clienților instituționali, prin intermediul tranzacțiilor de tip over-the-counter.

În prezent, bursa oferă combinații de tranzacționare între USD, AUD, NZD și Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash și Litecoin. În declarații, Adrian Przelozny, directorul rezervei independente, a explicat motivele pentru care a adăugat Ripple.

Există un univers larg al monedelor digitale. Dar pentru a fi listate în Rezervele Independente, acestea trebuie să îndeplinească o serie de criterii, inclusiv calitatea, stabilitatea și valorile de volum. Clientii nostri au solicitat XRP si am simtit ca acest moment a fost corect. A declarat Adrian Przelozny.

Schimbul lansează tranzacția Ripple sâmbătă, permițând utilizatorilor să cumpere XRP cu AUD, NZD și USD. Platforma de schimb facilitează și combinarea cripto-perechilor, permițând tranzacționarea între XRP și Bitcoin (XBT), Ethereum’s Ether (ETH), Bitcoin Cash (BCH) și Litecoin (LTC).

Sursa: ttps://www.ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!