Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,455.14
-3.85%
2
XRP
XRP
$0.2889
-7.10%
3
Ethereum
Ethereum
$104.39
-9.24%
5
EOS
EOS
$2.216
-7.41%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$109.98
-11.16%
7
Litecoin
Litecoin
$30.730
-6.52%
8
TRON
TRON
$0.026429
-9.31%
9
Stellar
Stellar
$0.086887
-10.53%
11
Cardano
Cardano
$0.038024
-8.35%
13
Monero
Monero
$43.607
-5.24%
14
IOTA
IOTA
$0.2505
-9.58%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Balaji Srinivasan, Coinbase: Criptomonedele intra in zona de mainstream tehnologic

B

Balaji Srinivasan, un investitor proeminent al capitalului de risc și ofițer tehnic la Coinbase, a declarat că toate criptomonedele intră în zona de mainstrean tehnologic.

Balaji Srinivasan, Coinbase: Criptomonedele intra in zona de mainstream tehnologic

Facebook face blockchain. Stim deja asta. Piața este deschisă pe zona de coding: Microsoft, Amazon, Google Cloud au resurse alocate in zona blockchain si cripto. Intram in zona de mainstream tehnologic”. Declaratia ii apartine lui Balaji.

Cifre, date, statistici

Sa ne amintim de începutul anului 2018,  cand totul a culminat cu scăderea valorii combinate a cripto de la 800 miliarde la 210 miliarde de dolari. Atunci totul a înregistrat un progres semnificativ în ceea ce privește instituționalizarea unei clase de active emergente. Asta a dus la structura și consolidarea tehnologiilor care stau la baza cripto.

Creșterea conștientizării tehnologiei blockchain in multiple arii industriale si economice

Ca tehnologie de prelucrare a datelor, blocul permite separarea și stocarea datelor într-o serie de blocuri într-un proces peer-to-peer. Dar, pentru a se asigura că actorii răi cu intenții rău intenționate sunt penalizați în mod corespunzător cand se angajeaza în activități frauduloase, este nevoie de un sistem de stimulare sub forma unei cripto într-o rețea de blocuri.

Pentru a înțelege mai bine necesitatea, structura și natura descentralizată, un număr din ce în ce mai mare de instituții, conglomerate tehnologice și entuziaști au început să controleze cripto care susțin rețelele de blocuri majore.

Cel mai recent caz, CCN a raportat cum co-fondatorul Google, Serghei Brin, și CEO-ul Sundar Pichai au declarat în mod public că au inceput sa exploateze ETH, criptocurrency nativ al protocolului blocului Ethereum.

Din spatele portilor inchise

Pichai a remarcat că fiul său în vârstă de 11 ani a înțeles conceptul de monede Ethereum și de consens mai bun decât moneda fiat, posibil datorită complexității conexiunilor și centralizării implicate în crearea, distribuirea și funcționarea banilor fiat.

Saptamana trecuta am fost la cina cu fiul meu, iar eu vorbesc despre ceva legat de Bitcoin si fiul meu a clarificat ca mai bun e Ethereum, care este putin diferit. Are 11 ani, iar el mi-a spus că o exploatează. I-am explicat cum funcționează banii de hârtie. Mi-am dat seama că înțelege mai bine ethereumul decât cum funcționează banii de hârtie. A trebuit să vorbesc cu el despre sistemul bancar, despre importanța acestuia. A fost o conversație bună.,,  A marturisit CEO Sundar Pitchai.

Anterior, Fidelity Investments, al patrulea cel mai mare administrator de active din lume, cu mai mult de 7 miliarde dolari active administrate, de asemenea, minat Bitcoin și Ethereum să înțeleagă conceptul de mining și necesitatea cryptocurrency.

Cu un an și cinci luni înainte, Fidelity Investments a creat Fidelity Digital Assets, oferind servicii de custodie în jurul clasei de active pentru a ajuta investitorii instituționali să investească pe piață.

Open-Source Revolution in zona cripto

CEO-ul Twitter, Jack Dorsey, a deschis recent codul său care procesează fondurile de depozitare in zona de cold wallet pentru anumite procese si criptomonede. O rețea descentralizată de tip peer-to-peer pentru blockchain este dezvoltata și întreținuta de un grup de dezvoltatori cu sursă deschisă, care propune modificări de cod și îmbunătățiri ale depozitelor de coduri precum GitHub.

Luna trecuta, Octoverse a raportat ca Ethereum a devenit cel de-al cincilea proiect cu cea mai rapida crestere in lume, alaturi de Microsoft Azure si Spyder.

Sursa: https://www.ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!