Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,458.19
-3.82%
2
XRP
XRP
$0.2913
-6.34%
3
Ethereum
Ethereum
$105.07
-8.65%
5
EOS
EOS
$2.224
-7.21%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.56
-10.81%
7
Litecoin
Litecoin
$30.768
-6.69%
8
TRON
TRON
$0.026349
-9.49%
9
Stellar
Stellar
$0.087547
-9.87%
11
Cardano
Cardano
$0.038171
-8.07%
13
Monero
Monero
$43.542
-5.48%
14
IOTA
IOTA
$0.2516
-9.39%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Bank of America: Zona de blockchain reprezinta in prezent o piata de 7 miliarde de dolari

B

Analiștii de cercetare din cadrul institutiei Bank of America au prezis că tehnologia blocurilor ar putea reprezenta o industrie de 7 miliarde de dolari . Asta ar putea aduce beneficii deosebite companiilor de frunte precum Amazon și Microsoft.

Bank of America: Zona de blockchain reprezinta in prezent o piata de 7 miliarde de dolari

Blockchain face parte din viitor, reprezinta viitorul

Analiștii au prezis că piața totală de blocuri va ajunge în cele din urmă la 7 miliarde de dolari.  Nu a existat insa o anumită perioadă de timp pentru creșterea pieței, deoarece tehnologia nu este încă utilizată pe scară largă. CNBC a raportat că estimarea pieței a fost estimată pe baza ipotezei că 2% dintre servere vor fi utilizate într-o zi pentru a rula blockchain.

Într-o notă adresată clienților marți, analistul de cercetare al Bank of America, Kash Rangan, a scris că sunt companii precum Amazon care ar putea integra blockchain. De ce? Pentru a simplifica operațiunile cu amănuntul și pentru a spori operațiunile de cloud computing.

Rangan a spus că anumite părți ale „software-ului ca serviciu” (SaaS) ar putea fi îmbunătățite prin tehnologia blockchain, subliniind că blockchain ar putea prezenta un interes deosebit pentru companii ca Microsoft pentru platforma lor Azure, bazate pe produse. Rangan a remarcat, de asemenea, că au existat multe cazuri de utilizare pentru blocuri care au fost identificate.

Bank of America si reperele directe catre alti clienti

În timp ce Bank of America a reținut clar că capabilitățile de a face bani în blockchain sunt încă relativ nedovedite, a spus că companii cum ar fi Oracle, IBM, Salesforce, VMware, Redfin, Zillow și LendingTree se vor bucura de încorporarea tehnologiei distribuite a cărților (DLT).

Renumita instituție financiară nu a fost timidă de a-și face cunoscut numele în spațiul activelor digitale. Bank of America se află în prezent alături de giganți din industrie precum IBM și Walmart, fiind unul dintre cei mai prolifici investitori în proiecte de cercetare legate de blocuri.

În februarie, banca a scris în raportul anual că monedele virtuale reprezintă o amenințare pentru modelul de afacere. Cu toate acestea, Bank of America a asamblat o lungă perioadă de timp o listă de brevete corelate cu tehnologia blocurilor.

În luna mai, compania a câștigat un brevet care utiliza DLT pentru a crea etichete, astfel încât o persoană ar putea găsi un bloc prin căutarea cuvintelor cheie asociate etichetei.

Documentele publicate de Oficiul pentru Brevete și Mărci din S.U.A. din august au dezvăluit detalii suplimentare despre concept. Cum? Printr-o propunere de lungă durată a companiei de a dezvolta un sistem de stocare online a sistemului de cripto pentru sumele din sistem. În același timp, banca a solicitat brevetul privind un sistem de stocare la rece și a depus o cerere de brevet pentru un sistem care ar ajuta la facilitarea plăților în numerar și a conversiilor în timp real.

Indiferent ce criptomoneda alegem, este important sa ne asiguram ca avem control asupra lor. Si daca vrem un plus de siguranta, putem sa tranzactionam diferite monede apoi sa le convertim in Bitcoin si sa le stocam pe un cold Wallet. Si daca tot suntem in zona de inovatie, afla cum sa iti pastrezi contul de tranzactionare in siguranta cu Archos T-mini. 

IBM E INTERESATA SA PATENTEZE TEHNOLOGIA BLOCKCHAIN PE DRONE

Compania IBM a aplicat pentru brevetarea unui sistem care să folosească tehnologia distribuită a registrelor (DLT) pentru a aborda preocupările legate de confidențialitate și securitate asociate in cazul dronelor. Motivul din spatele acestei decizii are legatura cu rata crescuta a utilizării mașinilor cu automonie si inteligenta si care pot zbura si pot efectua operatiuni de supraveghere.

Potrivit documentelor publicate recent de catre Oficiul pentru Brevete și Mărci din SUA (USPTO), IBM a solicitat mai întâi brevetul. Dintre acestea, cel mai recent are legatura cu creșterea de aplicații de tip blockchain.

În cererea de brevet de invenție, autorii detaliază modul în care poate fi utilizat un registru de blocuri pentru stocarea datelor asociate zborurilor fără pilot de avion (UAV). Asta în special atunci când un risc de securitate este considerat relativ ridicat.

Practic brevetul are in vedere supravegherea controlorilor și a autorităților de reglementare a spațiului aerian. De ce? Din cauza numărului tot mai mare de drone care survoleaza diferite suprafete.

Sursa: ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!