Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,459.91
-3.84%
2
XRP
XRP
$0.2933
-5.59%
3
Ethereum
Ethereum
$105.22
-8.36%
5
EOS
EOS
$2.227
-7.21%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.57
-10.77%
7
Litecoin
Litecoin
$30.722
-6.98%
8
TRON
TRON
$0.026292
-10.33%
9
Stellar
Stellar
$0.087868
-9.00%
11
Cardano
Cardano
$0.038556
-6.99%
13
Monero
Monero
$43.310
-6.46%
14
IOTA
IOTA
$0.2563
-7.98%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Bentley, Bugatti & Rolls-Royce au anunțat că acceptă BTC

B

Retailerul de autovehicule de lux Post Oak Cars este primul distribuitor Rolls-Royce, Bentley și Bugatti din S.U.A.. Acesta a anuntat ca acceptă Bitcoin (BTC) și Bitcoin Cash (BCH) ca plată, potrivit unui comunicat oficial.

Bentley, Bugatti & Rolls-Royce au anunțat că acceptă BTC

Bitcoin pentru masini de lux

Retailerul auto de lux, deținut de omul de afaceri american Tilman Fertitta, a integrat BitPay, furnizor de servicii de plată cripto, pentru a permite clienților să achiziționeze automobile cu cripto. Potrivit comunicatului de presă, firma din Texas va accepta achiziții în cripto de la clienți din întreaga lume.

Fertitta a comentat că societatea a decis să ofere noua opțiune de plată pentru a oferi clienților lor „experiența cea mai bună de cumpărare”. Precum și pentru a permite „oricui din întreaga lume” să cumpere vehiculele „mai rapid și mai ușor”.

La sfarsitul anului trecut, mogulul miliardar Fertitta a declarat reporterilor ca majoritatea oamenilor „nu vor cumpara niciodata Bitcoin, deoarece nu este asigurat de FDIC”.

Viitorul suna bine pentru industria auto de lux

La începutul acestui an, producătorul american de mașini americane a depus un brevet pentru un sistem de metode de comunicare vehicul-vehicul care implică schimbul de jetoane cripto pentru a facilita fluxul de trafic.

La începutul lunii martie 2018, gigantul german Daimler AG, cunoscut pentru mărcile sale Mercedes-Benz și Smart, și-a introdus propria monedă digitală MobiCoin pentru a recompensa șoferii pentru practicile ecologice de conducere, cum ar fi conducerea la viteză redusă.

IOTA DORITĂ DE PORSCHE SI MERCEDES PENTRU A CREA MASINI COMPATIBILE BLOCKCHAIN

Echipa IOTA a câștigat recent premiul la evenimentul de Start Autobahn desfășurat la Carl Benz Arena din Stuttgart. Evenimentul a fost organizat de PlugandPlayTC, o companie care alimentează decalajul dintre start-up-uri de tehnologie și corporații mari din lume. Alisa Maas, în numele echipei IOTA, a prezentat „soluții inovatoare de blockchain pentru piața auto.

PlugandPlayTC efectuează cel puțin 50 de programe de accelerator pe an pentru a conecta întreprinzători și corporații în scopul inovării. Startup Autobahn este platforma utilizată de PlugandPlayTC pentru a efectua aceste programe. Acest eveniment special este considerat a fi extrem de exclusiv și corporații mari precum Mercedes și Porsche au participat la aceasta.

Masinile de lux interesate de blockchain

A fost cu adevărat uimitor să întâlnesc în cele din urmă mulți dintre colegii mei de la Fundația #IOTA după ce am lucrat împreună, pur și simplu, ani de zile. Foarte mândri cum echipa a crescut de la fondatorii inițiali, la ceea ce este azi și totul e în continuă dezvoltare. Momente interesante pentru IOTA! #echipa câștigătoare.” Declarația îi aparține lui Dominik Schiener, co-fondator IOTA.

În aceeași zi, un fan al IOTA pe Twitter a postat mai multe cazuri de utilizare a tehnologiei IOTA. Unul dintre ele vorbeste despre dronele de livrare conectate la autocamioane. Aici, canalul fanilor sugerează că oamenii pot plăti pentru livrare prin cripto. Când bateria este descărcată, software-ul detectează un panou solar pentru a se reîncărca și încheie o tranzacție în IOTA direct cu panoul solar.

Viitorul automobilelor in era blockchain

,,Tot ceea ce are astăzi un intermediar poate fi automatizat și distribuit în viitor cu #IOTA. Centralizarea aparține trecutului! Urmează să fim parte a revoluției! „. A continuat Dominik.

Tangle este un nou model de cartel distribuit fără blocuri, utilizat de IOTA pentru a avansa tranzacțiile și integritatea datelor pentru a atinge obiectivele în zona de Internet of Things (IoT). Este un sistem scalabil și ieftin, bazat pe consens și un sistem decentralizat de tip peer-to-peer.

Sursa: https://cointelegraph.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!