Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$4,612.46
-10.92%
2
XRP
XRP
$0.4595
-5.04%
3
Ethereum
Ethereum
$137.09
-11.64%
4
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$246.62
-30.04%
5
Stellar
Stellar
$0.2058
-9.95%
6
EOS
EOS
$3.794
-7.08%
7
Litecoin
Litecoin
$34.363
-8.05%
9
Cardano
Cardano
$0.047930
-9.85%
10
Monero
Monero
$71.531
-6.54%
11
TRON
TRON
$0.014602
-10.65%
12
IOTA
IOTA
$0.3237
-10.75%
Latest Crypto Fear & Greed Index

BETTEX, o bursa descentralizata de pariuri sportive pentru zona cripto

B

Industria jocurilor de noroc online, cu o capitalizare de peste 50 de miliarde de dolari a stimulat dezvoltarea unei zone adiacente. Canalul online oferă o alternativă mult mai bună pentru jucători, cum ar fi cote mai mari pentru a câștiga în comparație cu casele de pariuri și practic o mărime nelimitată.

BETTEX, o bursa descentralizata de pariuri sportive pentru zona cripto

Bettex in context

Cu toate acestea, industria se confrunta în prezent cu o mulțime de probleme, deoarece sistemele de plăți de astăzi nu sunt suficiente pentru fluxul de jocuri de noroc din cauza limitărilor regionale și a taxelor bancare înalte. Există, de asemenea, probleme de verificare a identității jucătorului.

Bettex, promite o experiență mai bună de pariere pentru toți cei implicați. Pariurile făcute cu Bettex vor deveni mai accesibile, mai sigure și vor elimina problemele multiple cu care se confruntă industria jocurilor de noroc. Bettex este un schimb de pariuri descentralizat pe blockchain, care utilizează moneda proprie, Bettex Coin [BTXC] ca mijloc de plată.

Bettex va rezolva diferitele activități frauduloase și diverse provocari cum ar fi problemele de procesare, problemele de toleranță la erori, problemelede acces privat și problema verificării îndelungate a timpului.

Bettex – o solutie inovatoare

Mai mult decât atât, multe companii de pariuri fac riscuri prin utilizarea unor organizații terțe pentru preocupările privind soldul contului. Acest lucru se datorează soluției de plăți încorporate Bettex Coin. Bettex este alcătuită din două părți, și anume Bettex, bursa descentralizată de pariuri și Bettex Coin.

Bettex se bazeaza pe protocolul BigChainDB. Protocolul combină opțiunile celor două blocuri și bazele de date distribuite tradițional. Acesta a fost integrat cu Tendermint de către echipa Bettex, care permite BigChainDB să permită caracteristici specifice blocckhain, cum ar fi rețeaua de internoduri și consensul.

Cripto Cazinourile, o solutie ca piata cripto sa ajunga in zona bullish?

Una dintre industriile care a reușit să se conecteze în profunzime la cripto și la tehnologia blockchain este cea a jocurilor de noroc. Utilizarea cripto pentru jocurile de noroc a apărut ca o soluție foarte populară. Asta ne duce la numeroase cazinouri care oferă depozite cripto, inclusiv Jackpot City și Royal Vegas.

Utilizarea cripto ca principal sistem de plăți sau ca o alternativă la moneda fiat în jocurile de noroc constă în acceptarea lor. Asta e un fenomen in creștere. De exemplu, Malta, o țară cunoscută ca un pionier în industria jocurilor de noroc, a planificat de mult timp să legalizeze utilizarea cripto. Acolo deja se accepta Bitcoin la cazinourile online.

MALTA – raiul cazinourilor cripto

Oficiali ai autorității de jocuri de noroc din Malta consideră că tehnologiile de tip blockchain și cripto se numără printre inovațiile emergente. Iar oportunitățile pe care le prezintă trebuie analizate cu atenție. Un astfel de sprijin vine cu un motiv bun.

Criptomonedele oferă numeroase avantaje cazinourilor. Dar si jucătorului, inclusiv securitate mai bună. Cum? Prin procese de retragere mai rapide și costuri de operare reduse care pot fi transferate clientului. Cu criptomonede, un jucător poate juca anonim și nu mai are nevoie să transmită documente sau să creeze un cont online.

În plus, comisioanele mai mici și perioadele de depunere aproape instantanee au făcut criptomonedele ideale pentru jocurile de noroc. Mai ales în funcție de platformă. Acest lucru a eliminat barierele de intrare și a oferit accesul noilor jucători. Astfel ei pot elimina reglementările care se aplică pe piețele exclusiv fiat. Astfel, este normal ca cazinourile să ofere în cele din urmă depozite de cripto.

Sursa: https://ambcrypto.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!