Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,456.10
-3.90%
2
XRP
XRP
$0.2907
-6.56%
3
Ethereum
Ethereum
$105.15
-8.59%
5
EOS
EOS
$2.227
-7.14%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.68
-10.72%
7
Litecoin
Litecoin
$30.803
-6.67%
8
TRON
TRON
$0.026355
-9.59%
9
Stellar
Stellar
$0.087578
-9.83%
11
Cardano
Cardano
$0.038418
-7.45%
13
Monero
Monero
$43.408
-5.80%
14
IOTA
IOTA
$0.2518
-9.36%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Bill Clinton: Criptomonedele vor schimba lumea. Deja au inceput sa o schimbe

B

Cu zece ani în urmă, dezvoltatorul cu nume de cod Satoshi Nakamoto a publicat documentul pentru o nouă piesă de tehnologie care încearcă să dezvolte sistemul financiar global: „Bitcoin: un sistem electronic de numerar de tip Peer-to-Peer”.

Bill Clinton: Criptomonedele vor schimba lumea. Deja au inceput sa o schimbe

Probabil că nu există niciun semn mai clar despre gradul în care revoluția Nakamoto a început să se țină cont de faptul că, ieri, pe 1 octombrie, un fost președinte american a apărut la o conferință a industriei cripto. Conferinta sponsorizată de cel mai mare deținător de cripto. Motivul? Pentru a discuta ocazional promisiunea și pericolele tehnologiei blocului.

Bill Clinton fata in fata cu Ripple

Fostul președinte a participat la o sesiune de întrebări și răspunsuri cu Gene Sperling, consilierul său economic din 1996 până în 2001. Spre deosebire de alte sesiuni de conferințe, nu a fost înregistrată interventia lui Clinton. Cu toate acestea, un clip video realizat cu telefonul mobil de un participant la eveniment dezvăluie o discuție largă care s-a concentrat asupra celor doi termeni ai lui Clinton în calitate de președinte din 1993 până în 2001.

Vorbind despre acest subiect spre sfîrșitul remarcii sale, Clinton – care a servit ca șef executiv al națiunii în timpul tranziției internetului de la marginea tehnologică la cea comercială – a spus că tehnologia distribuită a cărților (DLT) are posibilități „uluitoare”. El crede asta, deoarece blockchain nu depinde de frontierele naționale. Cu toate acestea, el a avertizat că politicile economice și sociale divizatoare ar putea „ruina” asta.

„Această afacere de tip blockchain are potențial doar pentru că este aplicabilă peste granițele naționale și grupurile de venituri. Permutările și posibilitățile sunt uimitor de mari „, a spus el. „Am putea să-i distrugem pe toți prin politica de identitate negativă și politica economică și socială.

Indiferent ce criptomoneda alegem, este important sa ne asiguram ca avem control asupra lor. Si daca vrem un plus de siguranta, putem sa tranzactionam diferite monede apoi sa le convertim in Bitcoin si sa le stocam pe un cold Wallet. Si daca tot suntem in zona de inovatie, afla cum sa iti pastrezi contul de tranzactionare in siguranta cu Archos T-mini. 

Bill Clinton despre blockchain

Clinton a sugerat, de asemenea, că blockchain ar trebui să depășească barierele din prezent. El a avertizat că o mișcare prea rapidă ar putea amplifica inegalitățile financiare și sociale dintre oamenii din piețele dezvoltate și emergente.

„Cu cât se vor concretiza beneficiile, cu atât mai multa atentie”, a spus el, potrivit unui raport din TheStreet. El a adăugat că adoptorii timpurii trebuie să evite să fie „îndepărtați cu recompense financiare imediate” asociate acestei clase de active.

JACK MA, ALIBABA: TEHNOLOGIA BLOCKCHAIN TREBUIE SA ATACE INDUSTRIA DE PRODUCTIE

La Conferința Mondială a AI din 2018, Jack Ma, co-fondator și președinte al Alibaba, gigantul pentru comerț electronic evaluat la 414 de miliarde de dolari, a declarat că inteligența artificială (AI), blockchain și internet of Things (IOT) pot deveni lipsite de sens dacă nu reușesc sa atinga industria de productie.

DE CE PRODUCȚIA?

Discursul oferit de Ma la Conferința Mondială a AI nu a fost exclusiv pentru tehnologia blockchain, ci mai degrabă a vorbit despre evolutia hi-tech. Majoritatea conglomeratelor și guvernelor le consideră elemente indispensabile ale celei de-a patra revoluții industriale.

Numai industria prelucrătoare din China este evaluată la aproximativ 3100 miliarde de dolari, iar SUA și alte economii majore operează și sectoare de producție în mai multe mii de miliarde de dolari.

În decursul ultimului deceniu, în special în ultimii trei ani, industria producției a crescut exponențial. De ce? Deoarece conglomeratele au început să exploreze diferite modalități inovatoare de reducere a costurilor și de îmbunătățire a eficienței procesului de fabricație cu tehnologii emergente.

Ca atare, procesul de fabricație a majorității echipamentelor hardware și a mașinilor s-a schimbat drastic în ultimii ani. Companiile au optat spre automatizare și utilizarea roboticii pentru a elimina erorile manuale și a accelera operațiunile existente.

Sursa: https://www.ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!