Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,423.77
-2.02%
2
XRP
XRP
$0.2890
-3.52%
3
Ethereum
Ethereum
$104.03
-4.29%
5
EOS
EOS
$2.216
-4.40%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$108.68
-4.84%
7
Litecoin
Litecoin
$30.479
-3.02%
8
TRON
TRON
$0.026282
-3.66%
9
Stellar
Stellar
$0.083855
-7.30%
11
Cardano
Cardano
$0.037303
-3.78%
13
Monero
Monero
$43.231
-2.50%
14
IOTA
IOTA
$0.2521
-1.86%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Bill Gates si Fundatia sa caritabila cred in continuare in Ripple (XRP)

B

Criptomoneda Ripple (XRP), datorita strategiei sale unice de piață, a atins un nivel ridicat de expansiune. După cum a explicat directorul executiv xSpring, Daniel Aranda, echipa sa a ales să se concentreze pe dezvoltarea unor soluții de plată mai bune. Rippel are pana la ora actuala 150 de parteneriate semnate în întreaga lume. Unul dintre aceste parteneriate este sustinut de Fundația lui Bill Gates înca din toamna lui 2017.

Bill Gates si Fundatia sa caritabila cred in continuare in Ripple (XRP)

MOTIVELE PENTRU CARE BILL GATES a ales XRP

Pe măsură ce ne gândeam la cazurile diferite de utilizare a platilor cu ajutorul criptomonedelor, cea mai mare frecventa si cea mai stringenta problema pe care am găsit-o era focusata în jurul granițelor.

Deci, dacă vă gândiți ca in Marea Britanie, aveți servicii precum Serviciul de plăți rapide, CHAPS și BACS, RTGS de la Bank of England, aveți sisteme de plăți mari care există deja la nivel național sau regional. Dar pentru că nu există nicio bancă centrală globală, nu aveți într-adevăr un sistem global de plăți consolidat. Asta a simtit Ripple si de asta face diferenta.

Exista procese care pot simula astfel lucruri precum Visa și MasterCard sau chiar codul SWIFT, dar nu e suficient. Noi am crezut că o arhitectură descentralizată, o tehnologie de tip blockchain, plus aceste registre publice ar putea contribui cu adevărat la un fel de interoperabilitate a multor sisteme diferite.

Deci, ținând seama de această teză, am început să ne uităm la piețe, unde i-am gasi pe acei pioneri, acei utilizatori.  Care este primul client potrivit să se concentreze asupra muncii si sa ne foloseasca produsul „. A completat Daniel Aranda.

Ripple (XRP) & Fundația lui Bill Gates

Fundația Bill Gates este un proiect umanitar care are ca scop îmbunătățirea standardelor de viață ale persoanelor din diferite țări. În acest drum spre bine, Fundația a colaborat cu Ripple pentru a-și folosi tehnologia și a lansa un software numit Mojaloop.

Pe baza informațiilor furnizate de banca mondială, există peste 2 miliarde de persoane care traiesc în sărăcie. Multe dintre ele numai pentru că nu au acces la un cont bancar sau la alte servicii financiare de bază.

Mojaloop este un software open source. O solutie pe care băncile o pot adapta.  Este foarte ușor de utilizat cu costuri și eforturi reduse. Pe parcursul dezvoltării sale, proiectul a fost finanțat de Fundația Gates și creat de companii fintech, inclusiv Ripple.

Folosind tehnologia ILP a Ripple, a fost elaborat un strat de interoperabilitate în conformitate cu protocolul interlocutor. Soluția este utilizată de instituțiile financiare care furnizează servicii financiare pentru tranzacții.

Stefan Thoma, directorul tehnic al Ripple, a eplicat.

„Ajutand persoanele mai sarace să facă plăți către oricine, oriunde, folosind un portofel mobil, are implicații majore. Implicatii în afara accesului sporit la economiile lor naționale. Are potențialul de a aduce milioane în economia digitală globală. Suntem onorați să fim o parte a acestui proiect. ”

Ce înseamnă echipa pentru cea de-a treia cea mai mare criptomonedă?

Ținând cont de faptul că Fundația Gates este deținută în mod direct de familia Gates, proiectul poate foarte ușor să ridice aplicațiile de tip blockchain și tehnologia la un alt nivel. Acest lucru înseamnă că parteneriatul cu Ripple nu numai că va afecta această monedă, ci și alte startup-uri de tip blockchain, de asemenea.

Este mai mult decât suficient să știm că Fundația Gates încearcă să ofere soluții la problemele globale și pentru a trăi mai bine în timp ce aleg tehnologia blocurilor pentru a face acest lucru.

Deocamdată, perechea XRP / USD a depășit marca majoră de $ 0.5000. Astfel a avut câștiguri de 11.18% în ultimele 24 de ore. Această evoluție a apărut după trei salturi puternice de preț. Suntem curiosi de evolutia XRP in perioada urmatoare.

Sursa: https://ethereumworldnews.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!