Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,457.48
-2.98%
2
XRP
XRP
$0.2934
-4.16%
3
Ethereum
Ethereum
$105.63
-5.59%
5
EOS
EOS
$2.244
-4.98%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.86
-8.54%
7
Litecoin
Litecoin
$31.023
-3.78%
8
TRON
TRON
$0.026829
-5.34%
9
Stellar
Stellar
$0.086069
-8.89%
11
Cardano
Cardano
$0.038148
-6.07%
13
Monero
Monero
$43.594
-5.81%
14
IOTA
IOTA
$0.2577
-3.37%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Bill Miller, Wall Street: Precum aurul si Bitcoin ar putea fi adoptat de bancile centrale

B

,,Bitcoin poate fi un „potențial activ” pentru băncile centrale. Bitcoin are toate atuurile pentru a fi adoptat de catre bancile centrale”. Declaratia apartine miliardarul de pe Wall Street, Bill Miller. Bill Miller este un investitor cu notorietate in breasla. Acesta a declarat că Bitcoin este criptomoneda care are cea mai mare probabilitate de a avea succes in viitor.

Bill Miller, Wall Street: Precum aurul si Bitcoin ar putea fi adoptat de bancile centrale

Provocarea Bitcoin si adoptia sa pe Wall Street

Miliardarul a gestionat un fond fiduciar pe Wall Street, denumit Legg Mason Value Trust fund. Sub conducerea sa, fondul „a bătut piața” din 1991 până în 2005, demonstrând o revenire de 15 ani mai mare decât cea a indicelui S&P 500. A intrat în spațiul criptocurrency în 2014 sau 2015, unde costul mediu al monedei era de aproximativ 350 de dolari.

Chiar dacă crede că există posibilitatea ca moneda să ajungă la 0, el a afirmat că vor exista mai mulți bani care curg în ecosistem. Piata cripto mai are pana la maturitate. Vor mai intra bani in acest sistem.

Piata cripto intre reglementari si fragmentari

Piața cripto este extrem de fragmentată, iar Miller citează numărul de jetoane discrete la aproximativ 1600. El a făcut o declarație cu privire la acest numar masiv de alcoin, spunând că „cele mai multe dintre ele sunt probabil lipsite de valoare”. Mai mult decat atat, peste o mie dintre ele nu vor rezista mai mult de cateva luni in sistem.

„Cred că Bitcoin, in acest context, ar putea avea o creștere enormă în cazul în care capteaza toata aceasta atentie fragmentata. Numeroase obstacole care sunt acum înseamnă că este mai mult decât probabil că experimentul nu va reusi prea curand. Cu toate acestea, este important să ne gândim la cât de valoros ar putea fi Bitcoin dacă adoptarea continuă să crească și moneda se dezvoltă. Cel mai mare vis pentru Bitcoin ar fi ca acesta să obțină statutul de etalon stabil comparabil cu valoarea aurului.

Bitcoin fata in fata cu adoptia internationala a aurului

Miller a spus că piața de aur este unul dintre numeroasele cazuri de utilizare a monedei, afirmând că actualul sistem de plăți sau de valută viabilă nu este realizat „încă”. El chiar a prezis viitorul adopției pentru monedă,

„Dacă Bitcoin devine mult mai valoros si mai stabil, atunci este posibil ca diverse bănci centrale să înceapă să se gândească la ele ca la un alt potențial activ, la fel cum au și ei aur. Acest lucru ar deschide piața extrem de semnificativ. In plus, asa cum aurul este recunoscut international, si Bitcoin poate deveni la fel.

Miller a oferit sfaturi investitorilor în devenire pentru a intra pe piață printr-un fond. Cheia pentru a investi în Bitcoin este „poziționarea corectă a portofoliului și dimensiunea”, a spus Bill.

El a mai spus ca în ianuarie a desprins cea mai mare parte a investiției Bitcoin într-un fond separat. El a mutat 90% din Bitcoin din fondul său principal către un fond separat, păstrând fondul principal cu o pondere de 10% în Bitcoin și Bitcoin Cash.

Sursa: https://ambcrypto.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!