Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,433.02
-1.91%
2
XRP
XRP
$0.2898
-3.37%
3
Ethereum
Ethereum
$104.49
-4.01%
5
EOS
EOS
$2.214
-4.55%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$108.66
-5.35%
7
Litecoin
Litecoin
$30.584
-2.84%
8
TRON
TRON
$0.026665
-1.97%
9
Stellar
Stellar
$0.084711
-6.54%
11
Cardano
Cardano
$0.037565
-3.15%
13
Monero
Monero
$43.056
-3.19%
14
IOTA
IOTA
$0.2527
-1.49%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Binance așteaptă un profit net de un miliard de dolari până la finalul lui 2018

B

Binance, cel mai mare schimb valutar de criptomonede, se așteaptă să crească între 500 milioane dolari și 1 miliard dolari profit net până la finalul lui 2018.

Binance așteaptă un profit net de un miliard de dolari până la finalul lui 2018

Forța Binance

Directorul executiv al Binance, Changpeng Zhao, a dezvăluit această țintă ascendentă în timpul unui interviu cu Bloomberg, subliniind ritmul turbulențelor la care schimbul a crescut din iulie 2017, când platforma bazată apoi pe China a fost deschisă pentru afaceri după ce a ridicat un modest 15 milioane de dolari printr-un (ICO).

După cum a raportat CCN, baza de utilizatori a Binance a crescut mai mult de patru ori în prima jumătate a anului, de la 2 milioane în ianuarie până la 9 milioane la începutul lunii iunie. Acum, Binance deține mai mult de 10 milioane de comercianți înregistrați, iar rata de expansiune a companiei este în continuare pe un trend ascendent.

Luna trecuta, Binance a lansat un schimb de informatii in Uganda, iar aceasta platforma a devenit prima sub bannerul companiei pentru a oferi perechi fiat de tranzactionare. Compania a anunțat, de asemenea, intenția de a oferi tranzacții cu euro în anumite jurisdicții, o dezvoltare făcută prin relația sa de dezvoltare cu autoritățile de reglementare din cadrul insulei Malta.

Ce inseamnă pentru piața de cryptocurrency un profit net de un miliard de dolari PENTRU BINANCE

Cu toate acestea, obținerea unui profit de 1 miliard de dolari va fi o bătălie în sine, mai ales dacă piața actuală continuă să aibă volatilitatea de până acum. Zhao a spus că venitul primei jumătăți a Binance a fost de 300 de milioane de dolari. Aceasta este o sumă impresionantă, dar compania a făcut 200 milioane USD doar în Q4 2017, cu o bază de utilizatori mult mai mică.

Asta pentru ca volumul de tranzactionare a criptomonedelor a scazut dramatic in 2018. Motivul? Totul din cauza Bitcoin când s-a inregistrat un declin de bursa de la un nivel ridicat de aproape 20.000 de dolari pana la o valoare actuala de aproape 6.500 de dolari.

Binance înregistrează în prezent o medie de aproximativ 1,5 miliarde de dolari în volum zilnic. În scădere de la un vârf de 11 miliarde dolari la sfârșitul lunii decembrie. Pe ansamblu, piața generală a criptomonedelor a înregistrat circa 16,2 miliarde de dolari în tranzacții.

Binance așteaptă un profit net de un miliard de dolari până la finalul lui 2018

MALTA VREA SĂ DEVINĂ O ,,INSULĂ PARADIS PENTRU ZONA DE BLOCKCHAIN”

Totul vine la o săptămână.  După ce parlamentul maltez a adoptat cea de a doua lectură a trei proiecte de lege. Proiecte care delimitează reglementarea ofertelor inițiale de monede (ICO).

Tot atunci s-a adoptat un pachet de legi orientate către operatorii de schimb de criptomonede. Totul încearcă să stabilească că statul Malta este lider în zona de reglementare a criptocurrency.

„Aceasta este ultima etapă a legislației care va pune Malta pe harta internațională pentru blockchain și cryptocurrency. Există un consens politic cu privire la această foaie de parcurs. Anticipăm că acest domeniu va fi pilonul creșterii noastre economice în următorii 4-5 ani „.

POVESTEA INSULEI MALTA A ÎNCEPUT ÎN 2017

Binance – cel mai mare schimb valutar de criptomonede – și-a relocat sediul în Malta mai devreme în martie. OKEx, cel de-al doilea cel mai mare schimb valutar mondial, după volumul tranzacțiilor după Binance, a devenit cel de-al doilea operator de schimb valutar pentru a stabili o prezență în Malta.

BitBay a suspendat operațiunile. Motivul? Din cauza băncilor naționale  poloneze care au refuzat să ofere servicii bancare. Asta a determinat compania să se transfere către Malta.

Sursa: https://www.ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!