Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$6,408.26
0.80%
2
Ethereum
Ethereum
$209.50
-1.03%
3
XRP
XRP
$0.3249
-0.63%
4
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$426.76
-2.12%
5
EOS
EOS
$5.214
1.72%
6
Stellar
Stellar
$0.2070
-0.55%
7
Litecoin
Litecoin
$54.214
-0.30%
9
Cardano
Cardano
$0.072104
4.25%
10
Monero
Monero
$111.78
-0.17%
12
IOTA
IOTA
$0.5305
-0.80%
13
TRON
TRON
$0.019790
0.84%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Binance lanseaza prima platforma de exchange Fiat-Crypto in Uganda

B

Cel mai mare schimb valutar din lume a deschis un magazin în Africa pentru a oferi pentru prima dată combinații de tranzacționare  intre crypto si fiat.

Binance lanseaza prima platforma de exchange Fiat-Crypto in Uganda

Compania a anunțat lansarea primului său schimb de fișiere criptate – Binance Uganda. Schimbul va susține shilling-ul valutar și a început să accepte înregistrările de la utilizatori noi înainte de lansarea tranzacțiilor.

BINANCE INCEARCA SA PRINDA MARKET SHARE DIN PIATA DIN AFRICA

Așa cum se întâmplă cu orice lansare de schimb, Binance absoarbe noi utilizatori cu taxe de tranzacționare zero pentru o lună după lansarea tranzacțiilor, pe care schimbul spune că „va fi anunțat ulterior”.

Mai mult, Binance stimulează primii 20.000 de utilizatori nou-înregistrați, cu monede de 0,5  (BNB), simbolul utilitar al operatorului de schimb. Limitat la 10.000 de BNB, promoția este distribuită pe baza primului venit primul servit pentru utilizatorii care își vor putea retrage TOKEN-urile după cerințele de verificare a identificării conform normelor KYC, a adăugat schimbul.

Accesul africanilor la serviciile financiare a cunoscut un salt rapid în ultimii ani. Asta a determinat incluziunea digitală printr-o largă strategie de adoptare a platformelor de bani mobili.

Potrivit unui raport al Băncii Mondiale, mai mult de jumătate din populația adulților din Uganda are acum acces la un cont de la o instituție financiară formală. Această cifră este aproape de două ori mai mare decât în ​​2009. Totuși, doar aproximativ 16% din populația adultă își păstrează economiile la instituțiile financiare înregistrate, un stat care subliniază necesitatea unei incluziuni financiare suplimentare.

BINANCE VREA SA REVOLUTIONEZE MENTALITATEA AFRICANA

Binance, cel mai mare schimb valutar de criptomonede din lume, a fost înființat inițial în China și a stabilit o bază de operațiuni în Hong Kong înainte de a-și muta sediul în insula europeană a insulei Malta pentru un climat de reglementare favorabil ca urmare a confruntărilor cu autoritățile din Hong Kong și Japonia în ultima vreme.

La începutul acestui an, Binance a anunțat, de asemenea, planurile de lansare a unui schimb descentralizat de criptocuritate. Motivul? Vrea sa le permita investitorilor să tranzacționeze criptocuritate într-un sistem peer-to-peer. Totul alimentat de servere distribuite, fără a avea nevoie de un custode pentru monedele comercianților.

BINANCE RAPORTEAZĂ 9 MILIOANE DE USERI ÎN PLATFORMĂ

Chiar dacă ultimele 6 luni au fost critice pentru zona de cryptocurrency și multe criptomonede au avut un declin, cel mai mare dropdown fiind înregistrat de Bitcoin, operatorul de tranzacții în Blockchain, Binance, a înregistrat o creștere masivă de investitori și jucători în platformă.

Compania operează în prezent una dintre cele mai mari burse de criptomonede din toată lumea. Binance a raportat recent o bază de date de 9 milioane de useri. Cifra este uriașă dacă ne gândim, comparativ, că în România există la oră actuală aproape 10 milioane de conturi de Facebook. Potrivit Bloomberg, platforma a crescut de patru ori, de la 2 milioane în ianuarie la numărul de azi.

CINE ESTE BINANCE ȘI CE FACE ÎN ZONA DE CRYPTOCURRENCY

Binance a reușit tranzacții de 15 milioane de dolari într-un schimb de criptomonede în iulie 2017 pentru bancnota BNC ERC20. CEO-ul companiei, Changpeng Zhao, a fondat anterior Fusion Systems în 2005 în Shanghai.

Compania a construit sisteme de tranzacționare de înaltă frecvență pentru brokeri. În 2013 s-a alăturat echipei Blockchain.info ca al treilea membru al echipei de wallet din zona de criptocurrency.

De asemenea, el a lucrat la OKCoin ca CTO pentru mai puțin de un an. O platformă pentru tranzacționarea spot între fiat și active digitale. Celălalt fondator, Yi He, a lucrat, de asemenea, la OKCoin în calitate de șef al departamentului de schimb valutar OKCoin.

Sursa: https://www.ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Binance lanseaza prima platforma de exchange Fiat-Crypto in Uganda

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Ai fost abonat cu succes

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!