Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,478.73
-3.07%
2
XRP
XRP
$0.2946
-5.01%
3
Ethereum
Ethereum
$107.13
-5.96%
4
EOS
EOS
$2.250
-5.77%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$112.29
-8.90%
7
Litecoin
Litecoin
$31.381
-4.21%
8
TRON
TRON
$0.026917
-8.15%
9
Stellar
Stellar
$0.088857
-7.48%
11
Cardano
Cardano
$0.038789
-6.01%
13
Monero
Monero
$43.733
-6.07%
14
IOTA
IOTA
$0.2592
-6.12%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Binance LCX – O platforma de cripto-exchange deschisa in Liechtenstein

B

Binance LCX, un joint-venture dintre Binance și Liechtenstein Cryptoassets Exchange (LCX), a anunțat lansarea unei burse de fișiere cripto. Informatia a fost confirmata de catre LCX, potrivit unui comunicat de presă.

Binance LCX - O platforma de cripto-exchange deschisa in Liechtenstein

Platforma Binance tot mai prezenta in EUROPA

Noua platformă de tranzacționare va fi localizată în Liechtenstein și va oferi tranzacții între franci elvețieni (CHF) și euro (EUR) față de perechile de monede digitale majore, adăugând ulterior mai multe perechi de tranzacționare după aprobările de reglementare.

Binance va oferi și va sprijini platforma, în timp ce Binance LCX va conduce suportul clienților, respectarea reglementărilor și comunicarea guvernamentală. Adrian Hasler, prim-ministru al Liechtensteinului, a vorbit despre cripto si despre importanta pentru economia Liechtenstein a acestei dezvoltari.

Liechtenstein a adoptat o poziție prietenoasă și deschisă față de cripto-economii și tehnologia blockchain. Liechtenstein vrea sa surprinda din urma Elveția, stat cu care se invecineaza. Deja cantonul Zug din landul elvetian este cunoscut ca „Valea Crypto”.

Liechtenstein se alatura Elvetiei si statului Malta in legatura cu criptomonedele

Recent, Liechtenstein a introdus o nouă lege privind blockchain. Lege care oferă certitudine juridică și de reglementare întreprinderilor și clienților. Într-un interviu acordat cointelegraph, Hasler a spus că țara vede potențial mare în tehnologiile de tip blockchain,

În martie, instituția de creditare din Liechtenstein, Bank Frick a început să ofere „investiții directe” și depozite la rece pentru cinci criptomonede. Vorbim de Bitcoin, Bitcoin Cash, Litecoin, Ripple și Ethereum. Serviciul vizează în primul rând „participanții profesioniști pe piață și intermediarii financiari”. Ofițerul-șef al băncii, Hubert Büchel, a susținut că serviciile lor legate de cripto „sunt solicitate de companii din întreaga Europă”.

Binance testeaza si segmentul descentralizat din zona cripto

Binance a anunțat înca din martie că intenționează să lanseze o nouă platforma publică în scopul dezvoltării lanțului Binance. O platformă de transfer și comercializare a diferitelor active criptate fără un operator centralizat. În această săptămână, CEO-ul Changpeng Zhao a oferit prima demonstrație a Binance Decentralized Exchange și Binance Chain.

Zhao a explicat că echipa sa de dezvoltatori a reusit sa faca progrese inainte de deadline-ul stabilit anul trecut. „M-am gândit că acest lucru se va întâmpla două luni mai târziu sau mai mult, dar din nou, echipa mea a livrat mai devreme. Le multumesc pentru asta”.

În timp ce majoritatea demo-urilor sunt înregistrări ale unui terminal de linie de comandă exprimat de unul dintre dezvoltatorii lanțului Binance, diversele activități ilustrate descriu elementele de bază ale emiterii, listării și tranzacționării activelor cripte pe schimbul descentralizat.

Într-adevăr, alți concurenți la Binance, cum ar fi Huobi au anunțat planuri similare în luna iunie pentru a finanța crearea unui protocol de tip blockchain cu sursă deschisă, menit să evolueze într-o zi într-un schimb descentralizat independent.

TRANZACTIILE CU LITECOIN DISPONIBILE PRIN MESSENGER APP. URMEAZA SMS?

Tranzacțiile Litecoin sunt acum disponibile prin intermediul telegramei de aplicații criptate Messenger. Noua caracteristică Litecoin va permite utilizatorilor să utilizeze serviciile Litecoin cu interogări de text prin intermediul sistemului de back-end LTC API al lui Zulu. Zulu a subliniat că datele din cheia privată nu sunt gestionate de companie, iar în schimb au fost protejate cu criptare RSA și parola privată a utilizatorului.

În viitor, compania intenționează să introducă tranzacții LTC prin intermediul mesajelor text (SMS) pentru a permite operațiuni pe blockchain Litecoin pentru clienții cu conexiune slabă la internet. Începutul afirmă că, din 64% din populația globală care deține un telefon mobil, doar 33% au un smartphone cu conexiune la internet.

Sursa: https://cointelegraph.com/

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!