Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$6,425.88
1.14%
2
Ethereum
Ethereum
$210.69
-0.08%
3
XRP
XRP
$0.3272
0.97%
4
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$429.72
-1.19%
5
EOS
EOS
$5.242
2.64%
6
Stellar
Stellar
$0.2077
0.01%
7
Litecoin
Litecoin
$54.328
0.08%
9
Cardano
Cardano
$0.072873
5.69%
10
Monero
Monero
$111.66
-0.49%
12
IOTA
IOTA
$0.5326
-0.10%
13
TRON
TRON
$0.019854
1.76%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Binance oferă un milion de dolari pentru salvarea victimelor inundațiilor din Japonia

B

Binance a decis să se implice în activități de CSR și proiecte caritabile. Recent, mai multe insule din Japonia din regiuni precum Honshu, Hokaido și Shikoku au fost lovite de inundații masive. Binance a anunțat că oferă 1.000.000 USD și cheamă la apel și alți prieteni și parteneri din zona cripto pentru donații.

Binance oferă un milion de dolari pentru salvarea victimelor inundațiilor din Japonia

JAPONIA culcată la picioare de puhoaie de apă

Sâmbătă Japonia a fost lovită de precipitații fără precedent, cauzând inundații și alunecări de teren. Potrivit unui raport al BBC, mai mult de 600 de persoane au decedat și aproximativ alte sute de persoane sunt date dispărute.

Prim-ministrul Shinzo Abe a ordonat evacuarea a două milioane de persoane în zonele predispuse la dezastre. Binance a cerut utilizatorilor care doresc să doneze cauzei să trimită jetoanele ETH sau ERC-20.

Aceștia au afirmat că toate tranzacțiile efectuate vor fi folosite numai în scopuri caritabile și vor fi explicate de Binance. Changpeng Zhao, fondatorul și directorul executiv al Binance, a chestionat prin tweeting apelul comunității cripto pentru a contribui la acest fond.

Echipa sa se adresează autorităților locale pentru a-și da seama de logistica livrării finale. „Având în vedere timpul scurt, a trebuit să ținem acest lucru foarte simplu pentru acest moment. Vom construi ceva mai sistematic mai târziu „, a mai spus el. El a menționat, de asemenea, că proiectele care au donat cauzei vor primi „puncte bonus pentru cererile de cotații viitoare” și că ar putea lua în considerare donarea taxelor de înscriere.

Comunitatea Binance a reacționat la apelul umanitar

Wallet-ul Ethereum menționat pentru donații pe platforma Binance a primit aproximativ 90.000 de dolari în valoare de ETH și 1.05 milioane de dolari în valoare de jetoane ERC-20.

Criptomonedele au fost utilizate pentru donarea pentru cauze caritabile, în special datorită transparenței tranzacțiilor din registrul public. Există în Binance un donator anonim, care a susținut peste 60 de organizații de caritate și proiecte de CSR.

Acesta a sprijinit, doar prin donarea de Bitcoin, proiecte cu o valoare totală de 55 milioane de dolari. După cum a raportat anterior CCN, Ripple a donat 29 de milioane de dolari în XRP tot pentru aceeași cauză.

DonorsChoose, o organizație caritabilă care îi ajută pe profesorii de școală publică să strângă bani pentru resurse educaționale, cum ar fi cărți și materiale școlare s-a implicat și ea.

Fundația Freedom of the Press, o organizație non-profit care are drept scop protejarea jurnaliștilor și a avertizorilor de integritate, a început recent să accepte criptomonede din donații și a primit deja jumătate de milion de dolari în diverse criptomonede până acum.

Organizația din San Francisco, California, a primit o donație de 1.000 ETH de la Mainframe.  Vorbim de o firmă în spațiul de blockchain care dezvoltă o rețea de aplicații de comunicare rezistentă la cenzură și o rețea de aplicații descentralizate.

„Suntem profund recunoscători Mainframe. Ei au făcut această donație critică pentru a ajuta Fundația Libertății Presei să protejeze jurnaliștii. Să ne ajute să ne păstrăm integritatea. Chiar suntem entuziasmați. Mainframe, prin tehnologia lor, împărtășește angajamentul nostru de a proteja intimitatea și libertatea presei online”, a scris FPF pe site-ul său web.

Sursa: https://www.ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Binance oferă un milion de dolari pentru salvarea victimelor inundațiilor din Japonia

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Ai fost abonat cu succes

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!