Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,456.10
-3.90%
2
XRP
XRP
$0.2907
-6.56%
3
Ethereum
Ethereum
$105.15
-8.59%
5
EOS
EOS
$2.227
-7.14%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.68
-10.72%
7
Litecoin
Litecoin
$30.803
-6.67%
8
TRON
TRON
$0.026355
-9.59%
9
Stellar
Stellar
$0.087578
-9.83%
11
Cardano
Cardano
$0.038418
-7.45%
13
Monero
Monero
$43.408
-5.80%
14
IOTA
IOTA
$0.2518
-9.36%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Binance vrea sa lanseze in 2019 platforma descentralizata BETA. Ce se va intampla cu piata cripto?

B

Binance, ca schimb valutar centralizat, majoritatea veniturilor și profiturilor sale sunt generate de comisioanele percepute de bursă. Dar, schimburile descentralizate pot percepe și o taxă nativă încorporată în contractele inteligente utilizate de platformă pentru a difuza tranzacții către rețeaua publică de blocuri publice ca Ethereum. Ce va insemna asta pentru piata cripto?

Binance vrea sa lanseze in 2019 platforma descentralizata BETA. Ce se va intampla cu piata cripto?

BINANCE si viitorul pietei cripto

În octombrie anul trecut, co-creatorul lui Ethereum, Vitalik Buterin, a apreciat un model utilizat de EtherDelta, un schimb descentralizat, pentru a stimula dezvoltatorii pentru menținerea platformei. „Cred că modelul EtherDelta pentru dezvoltatorii care primesc plăți este subevaluat”, a spus el.

La acea vreme, un utilizator de cripto care facea comert in Coreea de Sud a recomandat platforma Binance. Si a mentionat o taxa redusa de 0,05%. Buterin a răspuns că pentru a utiliza schimburi centralizate este necesar un proces de înființare a conturilor. Pe schimburile descentralizate, utilizatorii pot folosi portofelele existente, cum ar fi MetaMask, pentru tranzacționare.

Asta presupune crearea unui cont. Îmi place EtherDelta tocmai pentru că nu cere asta. Doar vizitați site-ul cu MetaMask și începeți să-l utilizați. Nu este lent deloc. Nu-mi pasă de tranzacționarea pe două secunde. Pentru mine, viteza include login, depunere, retragere, timp de conectare „, a explicat Buterin.

Cum pot concura schimburile descentralizate împotriva platformelor centralizate?

Potrivit CCN, Binance este probabil o alternativă mai sigură la schimburile descentralizate datorită arhitecturii și infrastructurii sale puternice. Binance nu a fost niciodată hacked de la lansarea sa în 2017.

CCN a subliniat că meritul real al utilizării schimburilor descentralizate se află în libertatea și controlul asupra fondurilor utilizatorilor. Pe un schimb descentralizat, utilizatorii nu trebuie să creeze conturi de utilizator sau să solicite retragerea fișierelor. Fiecare activitate comercială se desfășoară pe blockchain cu un portofel fără custodie.

În cele din urmă, odată cu creșterea numărului de cripto și a faptului că fiat devine mai puțin relevant pe piața bursieră, comercianții se vor schimba probabil de la platformele centralizate la schimburile descentralizate. Echipa Binance rămâne incertă atunci când schimbarea se va întâmpla, dar după cum a spus ccn, compania se pregătește pentru anul 2019.

Si daca tot suntem in zona de trade, afla cum sa iti pastrezi contul de tranzactionare in siguranta cu Archos T-mini si cum sa ai acces la tot portofoliul tau cripto intr-un cold wallet.

BINANCE VREA SA SE EXTINDA IN AFRICA

Directorul Binance, Benjamin Rameau, a declarat că Africa este un front și un centru al strategiei de expansiune al companiei. Motivul? Deoarece se bazează pe o viziune a secolului XXI condusă de cea mai tânără populație a lumii. Africa a câștigat un acces sporit la tehnologie și oportunități.

În luna iunie, CCN a raportat că Binance a început să își actualizeze strategia de expansiune africană atunci când a deschis primul pachet de tranzacționare Fiat-Crypto din Uganda, care oferă perechi de tranzacționare cu șilingul ugandez.

Într-un blog detaliat publicat pe pagina sa media, Rameau descrie în mod cuprinzător de ce Binance crede că viitorul este african. El vobeste despre o comparație istorică cu Asia în anii 1960. Africa, un continent subervizat cu o populație săracă.

Potrivit lui, aceleași strategii investiționale s-au dovedit a fi extrem de reușite. De ce? Deoarece Asia a dat startul unui miracol economic în fața tuturor așteptărilor. Asia ar putea să obțină recompense similare cu Africa secolului XXI.

Indiferent ce criptomoneda alegem, este important sa ne asiguram ca avem control asupra lor. Si daca vrem un plus de siguranta, putem sa tranzactionam diferite monede apoi sa le convertim in Bitcoin si sa le stocam pe un cold Wallet. Si daca tot suntem in zona de inovatie, afla cum sa iti pastrezi contul de tranzactionare in siguranta cu Archos T-mini. 

Oficialul continuă să afirme că, spre deosebire de piețele dezvoltate, în care Binance concurează cu un sistem financiar existent, cripto-ul are potențialul de a construi un sistem financiar complet nou în anumite părți ale Africii. Acolo unde în prezent nu există niciun spatiu, cum ar fi Sudanul de Sud. Aici doar 9% dintre persoanele cu vârsta de peste 15 ani au un cont bancar.

Sursa: https://www.ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!