Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,463.39
-3.07%
2
XRP
XRP
$0.2936
-4.58%
3
Ethereum
Ethereum
$105.61
-6.30%
5
EOS
EOS
$2.245
-5.31%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.76
-9.23%
7
Litecoin
Litecoin
$30.978
-4.42%
8
TRON
TRON
$0.026975
-6.37%
9
Stellar
Stellar
$0.086818
-9.15%
11
Cardano
Cardano
$0.038299
-6.59%
13
Monero
Monero
$43.636
-6.13%
14
IOTA
IOTA
$0.2581
-4.26%
Latest Crypto Fear & Greed Index

BISON, o bursa din Germania, anunta criptarea „End-to-End” pentru BTC, XRP si ETH

B

BISON, o bursa germană majoră anunță o infrastructură de criptare a creditelor de tip „End-to-End”.  După crearea aplicației BISON cripto-trading, cea de-a doua cea mai mare bursă din Germania continuă să îmbrățișeze criptocurrency cu cea mai recentă inițiativă. Boerse Stuttgart creează o platformă ICO, un loc de tranzacționare și custodie pentru criptocuritate și servicii conexe.

BISON, o bursa din Germania, anunta criptarea "End-to-End" pentru BTC, XRP si ETH

BISON si tehnologia blockchain

Grupul Boerse Stuttgart creează o infrastructură end-to-end pentru activele digitale. După începerea tranzacționării prin intermediul sistemului BISON, va exista în curând o platformă pentru ofertele inițiale de monede (ICO), un loc de tranzacționare multilateral pentru criptocuritate, precum și soluții pentru custodia în siguranță. Grupul Boerse Stuttgart continuă astfel să-și urmeze strategia de digitizare și devine un pionier pentru transformarea digitală a piețelor financiare și a produselor financiare „. Declaratia apartine lui Alexander Hoptner.

CEO-ul Boerse Stuttgart GmbH, Alexander Höptner, afirmă că know-how-ul grupului în domeniul tehnologiei, al reglementării și al modelelor de tranzacționare îl poziționează favorabil pentru crearea unei infrastructuri de succes care să completeze aplicația BISON și crearea unui ecosistem prosper de cripto-tranzacționare.

Aplicația BISON care urmează să fie lansată în această toamnă va facilita accesul pe piață și va permite tranzacționarea gratuită și sigură a criptocurităților, devenind astfel prima aplicație din lume care va fi susținută de o bursă tradițională.

Aplicația va sprijini tranzacționarea în Bitcoin, Ethereum, Ripple și Litecoin pentru început.

Ce planuri are BISON pentru anul 2018?

După lansare, grupul intenționează să-și extindă activitățile pe piețele primare și secundare. Platforma ICO va servi la emiterea de jetoane digitale în cazuri precum finanțarea corporativă sau reprezentarea drepturilor și a activelor, precum și lansarea unor noi proiecte ICO cu ceea ce grupul descrie ca fiind „procese standardizate și transparente”. Locul de tranzacționare pentru activele digitale, precum Bitcoin, va cuprinde un aspect separat al infrastructurii end-to-end.

Token-urile de tranzacționare emise prin platforma noastră ICO pot fi tranzacționate pe piața secundară. Acesta este un factor important de succes pentru ICO. În același timp, răspundem cererii atât din partea investitorilor cu amănuntul Dar și a investitorilor instituționali pentru un mediu reglementat și sigur pentru tranzacționarea cu criptomonede „. A explicat Alexander Höptner.

Serviciile de custodie vor include concepte de siguranță diferențiate pentru activele digitale și vor fi disponibile deja odată cu lansarea aplicației de tranzacționare BISON. Grupul afirmă că serviciul de custodie va fi ulterior disponibil pentru utilizare de-a lungul întregului lanț valoric. Precum și aplicația în sine. Vestea unui mare schimb german care devine mai implicat în cripto coincide cu proprietarul Burselor din New York care lansează propria lor piață Bitcoin.

ICE SPERĂ CA BAKKT SA SCHIMBE PERCEPTIA DESPRE BITCOIN SI CRIPTO

Intercontinental Exchange Inc (ICE.N), proprietarul Bursei de Valori din New York, a declarat că intenționează să formeze o companie și o platformă de tranzacționare. Platforma este recomandata pentru active digitale, cum ar fi bitcoin. Platforma va permite și contracte futures bitcoin livrate fizic.

„În calitate de comerciant cu amănuntul, Starbucks va juca un rol esențial. Mai ales în dezvoltarea de aplicații practice. Zona de încredere și reglementate pentru ca consumatorii să-și poată transforma activele digitale în dolari americani”. Declaratia ii apartine Mariei Smith, vicepreședinte Starbucks.

Investitorii din Bakkt ar trebui să includă un afiliat al Fortress Investment Group. Dar si din Eagle Seven si Galaxy Digital. La fel cu Horizons Ventures siAlan Howard. De asemenea si cu Pantera Capital si Protocolul Ventures, plus Grupul Susquehanna International, LLP.

Sursa: https://www.ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!