Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,456.31
-2.60%
2
XRP
XRP
$0.2943
-3.20%
3
Ethereum
Ethereum
$106.00
-4.36%
5
EOS
EOS
$2.248
-4.24%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$111.22
-7.07%
7
Litecoin
Litecoin
$31.021
-3.09%
8
TRON
TRON
$0.027085
-2.49%
9
Stellar
Stellar
$0.085798
-7.90%
11
Cardano
Cardano
$0.038281
-4.29%
13
Monero
Monero
$43.698
-4.74%
14
IOTA
IOTA
$0.2576
-2.05%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Bitcoin amenințat? Circle și Coinbase mizează pe Ethereum împotriva Bitcoin

B

În ultimele luni, Circle, platformă de exchange în zona cripto și plăți în valoare de 3 miliarde de dolari și Coinbase, societate de brokeraj cu volume de tranzacții evaluate la 8 miliarde de dolari, au continuat și continuă să-și exprime entuziasmul cu privire la dezvoltarea companiei Ethereum.

Ambele entități cred în ecosistemul ETH în defavoarea Bitcoin. Ei susțin public sute de mii de dezvoltatori care creează aplicații descentralizate (dApps) pentru a crește adoptarea blockchainului generat de ETH.

Bitcoin amenințat? Circle și Coinbase mizează pe Ethereum împotriva Bitcoin

De ce iubesc Circle și Coinbase Ethereum?

În această săptămână, cofondatorul și CEO-ul Circle, Jeremy Allaire, a declarat ca ETH ar putea fi catalizatorul urmatorului raliu din zona cripto, datorita activității de dezvoltatori „enorme” pe blocul Ethereum.

Mai mulți analiști au dezvăluit că ETH are în prezent peste 300.000 de dezvoltatori în rețeaua sa și a adăugat mai mult de 50.000 de dezvoltatori lunar începând cu luna mai.

În luna iulie a anului trecut, fondatorul și CEO al Aragonului, un protocol de guvernanță descentralizat, bazat pe tehnologia Ethereum, utilizat de rețelele de blocuri majore precum District0x și Rețeaua de Solicitare, a spus că nu cunoaște un singur dezvoltator de ETH care să nu fi devenit încă milionar.

Allaire, care a supravegheat evoluția companiei Circle din zona de brokeraj de tip cripto către o companie de plăți și reintrarea pe piața, a spus că Ethereum este ca un strat de bază pentru diferite tipuri de blocuri și dApps. ETH este crucial pentru creșterea pe termen lung în zona cripto.

Declarații la nivel înalt cu și despre Ethereum

Unul dintre lucrurile care au catalizat cu adevărat piața cripto anul trecut a fost faptul că, în special, acolo unde găseai ethereum, totul era transformat. Dacă ETH ajungea într-un loc, acolo puteați să construiți aplicații pe lângă el. Ar putea fi emise noi token-uri pentru blockchain-ul de deasupra. Practic, cu ETH puteți crea noi tipuri de contracte financiare. Cum? Doar utilizând tehnologia contractelor de tip smart.  „. Declarația îi aparține lui Allaire.

Brian Armstrong, CEO al Coinbase, a fost în mod constant optimist față de ETH de la sfârșitul anului 2017, când a dezvăluit public că el personal deține mai mult eter decât bitcoin.

Armstrong, care acum deține mai multă eter decât Bitcoin, este responsabil pentru introducerea unei viziuni dincolo de piața cripto. Cea mai mare schimbare mondială pentru tranzacționarea monedei digitale, s-a văzut în cifre. Clienții Coinbase s-au dublat în ultimul an, doar 2017 este de aproximativ opt ori mai mare decât anul trecut. ” Se arată într-o publicație de business din America.

Cele mai multe companii de investiții și investitori cu miliarde de dolari prognozează foarte mult asupra creșterii ETH pe parcursul următorilor ani. De ce? Pentru că se așteaptă lansarea iminentă a soluțiilor de scalare în două straturi. Vorbim de soluțiile Plasma și Sharding. Motivul? Deoarece 90% din blocurile publice și mai multe monede digitale sunt deja bazate pe Ethereum. Dominanța rețelei Ethereum asupra blockchain și a sectorului legat de contracte de tip smart crește rapid.

JUSTIN DRAKE: ETHEREUM AR PUTEA SĂ SCALEZE PRIN SHARDING DIN 2020

Termenul Sharding este preluat din sistemele de baze de date. Să presupunem că lucrați la un site web. În baza de date aveți o cantitate mare de date. Când o salvați într-o singură bază de date, nu numai că limitează timpul de accesare / căutarea de date, ci și cauzează probleme de scalabilitate. Ca urmare, site-ul devine mai lent. Deci, ce facem în astfel de cazuri?

Răspunsul este de a împărți datele (tabelul) orizontal și de a le depozita în servere de baze de date diferite. Cu alte cuvinte, Sharding pentru baza de date. Mai multe informații aici!

Sursa: https://www.ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!