Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,426.29
-1.47%
2
XRP
XRP
$0.2898
-2.77%
3
Ethereum
Ethereum
$105.55
-1.89%
5
EOS
EOS
$2.240
-3.20%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$111.24
-0.79%
7
Litecoin
Litecoin
$30.987
-0.46%
8
TRON
TRON
$0.026826
-3.99%
9
Stellar
Stellar
$0.083843
-6.48%
11
Cardano
Cardano
$0.037722
-2.04%
13
Monero
Monero
$43.402
-2.13%
14
IOTA
IOTA
$0.2558
-0.75%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Bitcoin Cash începe să câștige tot mai mult teren în Australia

B

Bitcoin Cash a câștigat constant în Australia și a crescut exponențial încă din luna august a anului trecut de când s-a lansat în țara de la antipozi. Platforma BitcoinRewards.com este cea mai recentă lansare australiană si face progrese mari în cadrul ecosistemului de recompense.

Bitcoin Cash începe să câștige tot mai mult teren în Australia

BitcoinRewards.com s-a mutat din zona beta și e susținuta masiv de suporterii Bitcoin Cash din Australia și din alte țări. CEO-ul Kahn Hood a anunțat că membrii platformei pot câștiga în medie 6,17% din achizițiile lor online înapoi în Bitcoin Cash doar prin cumpărături prin BitcoinRewards.com


Platforma este un model exclusiv Bitcoin Cash, profitând pe deplin de comisioanele reduse și de tranzacțiile inerente în cadrul protocolului blockchain. Interesant este că Satoshi Nakamoto preconizează că si Bitcoin va crește indirect prin intermediul acestor tranzactii.

O poveste de succes de la un capat la altul al globului pamantesc

Cu peste 1000 de comercianți cu amănuntul din tari precum Australia, Brazilia, Canada, Noua Zeelandă, Statele Unite și Marea Britanie, vorbim practic de un magazin care să satisfacă gustul personal al tuturor clienților.

Gama largă de categorii cuprinde îmbrăcăminte și modă, cu un număr de 178 de magazine uimitoare în Australia, alte categorii includ, de asemenea, electronică, home and deco, călătorii, servicii de cazare printre multe altele.

Hood spune că „absorbția a fost uimitoare, avem câteva dintre cele mai mari nume din lumea e-Commerce-ului international pe platforma și de abia ne încălzim, promitem ca aici veți găsi orice magazin pe care-l căutați„.

Până acum, sistemele de puncte de recompensa tradiționale durau mult timp să se acumuleze, erau destul de confuze și de multe ori expirau, în timp ce participanții se chinuiau ca sa poata sa isi exprime revendicările.

BitcoinRewards.com – Closca cu puii de aur a lui HOOD

BitcoinRewards.com rezolvă această problemă cu plăți minime accesibile la 1.00 USD în BCH de îndată ce termenul de returnare a bunurilor sau serviciilor a fost încheiat. Asta datorită naturii fără fricțiune a BCH care permite astfel de posibilități.

Suntem în afaceri sustenabile, nu speculații, am văzut că este important să adăugăm valoare unei rețele. Vorbim de ceva care crește și se axează pe comerț.  Încercam să ieșim din zona în care doar extragem valoare dintr-un token . Viziunea noastră este de a avea o moneda incluzivă, nu exclusivă. Bitcoin Cash se aliniază perfect cu această viziune.

Context

Să ne aducem aminte momentul când hard Fork-ul Bitcoin, Bitcoin cash-BCH, a realizat un upgrade al rețelei. Acest upgrade ofera mai multă funcționalitate și mai multă individualitate față de cirptomoneda predecesoare. Practic, Bitcoin cash seamana tot atat de mult cu Bitcoin pe cat seamana Ethereum Classic cu Ethereum. Noul upgrade a permis intrarea de blocuri de 32MB și contracte smart, upgrade implementat de toți minerii.

”Poți să vezi că Bitcoin cash nu e bitcoin uitându-te la reacția membrilor. Imaginați-vă ce s-ar întâmpla dacă 20% dintre nodurile Bitcoin nu ar face upgrade-ul. Toată lumea ar exploda”, povestea atunciKalle Alm, contributor Bitcoin Core.

Până în prezent, noile opțiuni funcționează conform așteptărilor. Acestea facilitează și proiecte asociate – de exemplu, dimensiunea mai mare a blocurilor. Astfel, upgrade-urile permite adăugarea de mesaje mai lungi.

Cu toate acestea, un block mai mare înseamnă automat dificultăți pentru gestionarea unui nod. Motivul? Acesta depășește capacitatea majorității computerelor obișnuite.  Practic, mulți cripto-entuziaști vor considera asta o abordare ce poate genera vulnerabilități în viitor.

Până data viitoare, rămâneți aproape să aflați primii tot ce va interesează din zonă de cryptocurrency.

Sursa: coingeek.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!