Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,425.09
-1.39%
2
XRP
XRP
$0.2900
-1.98%
3
Ethereum
Ethereum
$105.41
-1.27%
5
EOS
EOS
$2.243
-2.96%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$111.36
-0.75%
7
Litecoin
Litecoin
$30.896
-0.59%
8
TRON
TRON
$0.026892
-3.81%
9
Stellar
Stellar
$0.084049
-5.96%
11
Cardano
Cardano
$0.037859
-1.45%
13
Monero
Monero
$43.459
-1.94%
14
IOTA
IOTA
$0.2548
-0.32%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Ripple, Stellar, Litecoin, Cardano, NEO, EOS

B

Pe pietele bursiere, introducerea indexului de fond a fost o miscare populara. De ce? A atras multi investitori noi, deoarece este usor sa investeasca si ofera rezultate mai bune decat majoritatea fondurilor de investitii. Comertul cu criptomonedele este ca o plimbare in roller coaster (montagne russe), pe care multi nu o pot digera. Cu toate acestea, in cazul in care li se poate oferi o optiune mai putin volatila cu randamente comparabile, multi probabil s-ar arunca in lupta.

Pentru a satisface aceasta cerinta, scorurile din fondurile indexului de criptare se ridica. Aceastea sunt anuntate ca fiind mai putin volatile, oferind randamente proportionale.

Se zvoneste ca bancile mari de investitii, cum ar fi Goldman Sachs si Barclays, pun bazele pentru a incepe birourile de tranzactionare cu criptomonede. Intrarea lor va creste volumul si va aprofunda pietele.

In sfarsit, comunitatea bancara traditionala recunoaste importanta monedelor digitale. Ultimul impuls a fost oferit de o postare de blog de catre Christine Lagarde, capul Fondului Monetar International (FMI), unde a subliniat potentialele beneficii ale criptomonedelor.

Multe evolutii recente a preturilor ne dau un sentiment ca ce e mai rau ar putea fi in spatele nostru si majoritatea monedelor virtuale vor intra intr-un proces de formare a fondului.

 BTC/USD

Bitcoin nu a castigat prea mult teren dupa ce a iesit din canalul descendent pe 12 aprilie. Este blocat intre cele doua medii mobile. Daca perechea BTC/USD nu va iesi din 50 de zile SMA in decurs de cateva zile, comerciantii isi pot ridica opririle sau pot inchide pozitiile. Esecul de a traversa rezistenta de sustinere va atrage vanzarea, care poate scadea moneda digitala spre nivelul de 6.757 dolari. Daca pretul va iesi din SMA de 50 de zile, este posibila o raliere de 9.400$ urmata de o mutare la 10.000$

 ETH/USD

In ultimele patru zile, Ethereum a primit sprijin aproape de nivelul de 500$. Desi trendul descendent sa incheiat, avem inca de vazut cum sa cumparam conviction return. EMA de 20 de zile a scazut, in timp ce SMA de 50 de zile scade inca. Perechea ETH/USD este blocata intre aceste doua medii mobile.

O pauza peste SMA de 50 de zile poate impinge preturile la 600 de dolari si apoi la 730 de dolari. Pe de alta parte, o defalcare sub EMA de 20 de zile poate schimba criptomoneda la nivelul de 418 dolari. Nu gasim o configuratie de inalta convingere prin urmare, nu sugeram o schimbare a acesteia.

BCH/USD

Dupa ce a gasit asistenta la EMA de 20 de zile, Bitcoin Cash se indreapta spre SMA de 50 de zile. Anterior, nu se confrunta cu nici o vanzare la aceasta medie mobila. De aceea, in acest moment nu ne asteptam la o rezistenta majora la SMA de 50 de zile.

Obiectivul nostru tinta ramane aderarea la nivelul de 1.114 de dolari, unde comerciantii pot rezerva profituri partiale. Perechea BCH/USD are o istorie de mitinguri verticale atunci cand incepe o noua tendinta. Prin urmare, va sugeram sa tineti o pozitie cu o pierdere de oprire.

In cazul in care regruparea verticala are loc, comerciantii se pot astepta la niveluri pentru a vedea pretul ajungand la nivelul de 1.300$ si 1.600$. Opririle pot fi ridicate la niveluri de 700$. Nu vrem sa ramanem in comert daca se va rupe din nou sub EMA de 20 de zile.

XRP/USD

Ripple nu s-a corectat la nivelurile de suport de $ 0.56270, asa cum ne-am fi asteptat. A fost tranzactionata intr-o gama stransa de $ 0.613 – $ 0.70789. EMA de 20 de zile se intoarce si SMA de 50 de zile se aplatizeaza. Sansele de incrucisare au crescut. Daca bulls vor iesi din aceasta gama, a rally la $ 0.83296 va fi pe carduri.

Prin urmare, comerciantii agresivi pot initia pozitii lungi pe perechea XRP/USD la 0.71$ cu o pierdere de oprire de 0.61$. Profiturile partiale pot fi rezervate aproape de 0.83$, iar pozitiile ramase pot fi pastrate cu o oprire in urma deoarece o deplasare de peste 0.83$ poate impinge moneda digitala la nivel de 1$. In cazul in care pretul se incadreaza sub 0.61 dolari, un declin de 0.56 dolari este probabil.

XLM/USD

Stellar se indreapta spre primul obiectiv tinta de 0.36$, unde se poate confrunta cu o anumita rezistenta. Prin urmare, comerciantii pot rezerva profituri partiale la acest nivel si sa detina restul pentru niveluri mai ridicate de aproximativ 0.47$. RSI s-a apropiat de nivelurile de supracumparare, prin urmare, cateva zile de consolidare nu pot fi excluse.

Perechea XLM/USD s-a desprins de o tendinta de scadere indelungata. Acum, fie poate sa se limiteze la raza de actiune si sa construiasca o baza, fie sa inceapa o noua crestere ascendenta. Urmatoarea scufundare ne va da o idee mai buna despre tendinta probabila.

LTC/USD

Am fost neutri pe Litecoin, deoarece credem ca se va confrunta cu o rezistenta considerabila la valoarea de 141$. Pe 17 aprilie, preturile au iesit din acest nivel, dar nu au putut sa o sustina. Perechea LTC/USD incearca din nou sa iasa din gama. O erupere ii va da o tinta de model de 168$, dar anticipam o noua runda de vanzare pe linia descendenta. Vom deveni pozitivi daca moneda virtuala va iesi si va sustine linia descendenta. La nivelurile actuale, nu gasim un set de cumparaturi cu un raport de risc bun pentru rasplata.

ADA/BTC

Cardano a ajuns foarte aproape de obiectivul nostru tinta de 0.000035$ pe 17 aprilie, cand a atins un nivel de intrare pe zi de 0.00003405$. In analiza noastra anterioara, am recomandat sa se inregistreze profituri partiale la 0.0000323$ si sa opreasca inregisitrarile mai mari. RSI este aproape de nivelurile de supraincarcare, de aceea este posibil sa existe cateva zile de consolidare. In partea inferioara, EMA de 20 de zile va actiona ca un sprijin puternic.

Perechea ADA/BTC va castiga un impuls daca va iesi si va sustine peste 0.000035 nivele. Prin urmare, comerciantii pot lasa o mica parte din pozitia lor deschisa cu pierderea de oprire la pragul de rentabilitate.

NEO/USD

In prezent, NEO este blocata intre EMA de 20 de zile si EMA de 50 de zile. A fost tranzactionata aproape de nivelul de 64$ – nivel de cumparare recomandat – pentru ultimele cinci zile. O pauza a SMA de 50 de zile poate duce perechea NEO/USD la nivelul de 80 USD, unde se va confrunta cu o rezistenta considerabila fata de linia descendenta a triunghiului descendent.

Prin urmare, ne-am revizuit tinta pana la 80 USD de la 88 USD. Pe partea dezavantajului, exista un sprijin puternic la nivelurile de 64 USD. Orice pauza de la acest lucru va schimba criptomoneda inapoi catre 6 aprilie la minime de 44.16$. Prin urmare, va sugeram sa reduceti riscul prin ridicarea opririlor la nivelul de 54 de dolari.

EOS/USD

EOS incearca sa inceapa o noua crestere. A finalizat cu succes o resetare a nivelului de izbucniri si a gasit sprijin la 7.8$ pe 15 aprilie si 16 aprilie. Perechea EOS/USD se tranzactioneaza in prezent intr-un canal ascendent. O pauza a canalului va indica cresterea.

Miscarea curenta in sus se poate confrunta cu o anumita rezistenta in zona de 9.5 – 10 dolari. Prin urmare, va recomandam sa va inregistrati profiturile partiale in jurul valorii de 9.5 USD si sa tineti restul pentru un obiectiv tinta de 11 USD.

Pierderea de oprire poate fi trasa mai sus, pana la jumatate din pozitie, iar jumatatea ramasa poate fi pastrata la 6 dolari, chiar sub linia de sustinere a cursului ascendent.

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Robert Tudor

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!