Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,426.77
-2.00%
2
XRP
XRP
$0.2895
-3.42%
3
Ethereum
Ethereum
$104.33
-4.08%
5
EOS
EOS
$2.219
-4.30%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$108.96
-4.79%
7
Litecoin
Litecoin
$30.631
-2.60%
8
TRON
TRON
$0.026454
-2.93%
9
Stellar
Stellar
$0.084168
-7.03%
11
Cardano
Cardano
$0.037389
-3.59%
13
Monero
Monero
$43.002
-3.13%
14
IOTA
IOTA
$0.2525
-1.60%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Bitcoin schimbă paradigmele în Filipine datorită popularității sale

B

Platformele care tranzacționează Bitcoin din Filipine au depășit ca și popularitate platformele tradiționale de finanțare. Zona de cryptocurrency din Filipine și platformele de Bitcoin exchange au o popularitate mai mare decât platformele tradiționale de tranzacționare. Raportul are în vedere primul semestru al anului 2018.

Bitcoin schimbă paradigmele în Filipine datorită popularității sale

CONTEXT

La data de 2 iulie, CCN a raportat că Autoritatea din zona economică a Cagayanului (CEZA), o zonă economică din partea de nord a Filipinelor, susținută de guvern, va cuprinde până la 25 de schimburi de criptomonede cu reglementări prietenoase și politici fiscale.

Pentru a opera în cadrul CEZA, schimburile de criptomonede vor fi supuse unui proces strict și riguros de verificare de către autoritățile financiare locale și CEZA, înainte de a beneficia de diverse beneficii în ceea ce privește flexibilitatea reglementării.

Șeful CEZA, Raul Lambino, a subliniat că schimburile în cadrul zonei economice vor trebui să demonstreze capacitatea lor de a investi cel puțin 1 milion USD în cadrul CEZA și a construi noi sedii în zonă.

„Nu vrem ca Filipinele să fie un paradis pentru escroci, chiar dacă aceste înșelătorii se petrec în străinătate. De aceea, prin verificarea probității și a integrității noastre, putem stabili dacă tranzacțiile lor sunt doar concepute pentru a atrage oamenii care nu știu să investească în Bitcoin sau orice altceva din zona cripto”, a spus Lambino.

STRATEGII CU BĂTAIE LUNGĂ PENTRU ZONA DE CRYPTOCURRENCY

Decizia CEZA și a autorităților financiare locale de a autoriza și supraveghea în mod corespunzător schimburile de criptomonede similare cu instituțiile financiare tradiționale este primul pas major pe care guvernul filipinez l-a adoptat pentru a facilita creșterea cererii către sectorul de blockchain-uri încă de la recunoașterea criptomonedelor prin metoda de remitențe în februarie, 2017.

Este un proces firesc. Un proces normal. Totul pentru a pastra sub control popularitatea Bitcoin. Și implicit a altor criptomonede. Zona de alcoin e foarte bogata ca volum si volatilitate. Bitcoin incă este o forță. Urmat de Ethereum. Și mai nou de XRP. Vorbim aici la nivel de popularitate. Nu de valoarea de achiziție.

Guvernul filipinez a fost una dintre primele autorități care recunoaște oficial activele digitale ca o formă de bani și legitimează sectorul criptocurrency. Cu mai mult de 15 luni în urmă, cu o abordare în perspectivă, banca centrală filipineză a spus că, deși nu intenționează să aprobe în mod direct activitățile bitcoin și alte active digitale, va recunoaște valutele virtuale ca mijloc de furnizare a serviciilor și plăților financiare.

„Bangkok Sentral nu intenționează să susțină nicio criptomonedă. Adica cum ar fi Bitcoin, ca monedă. Motivul? Deoarece nu este nici este emisă sau garantată de o bancă centrală. Nu este susținută de nicio marfă. Mai degrabă, BSP își propune să reglementeze criptomonedele în general. Atunci când acestea sunt utilizate pentru furnizarea de servicii financiare.

De exemplu pentru plăți și remitențe. Operațiuni care au un impact semnificativ asupra spălării banilor și luptei împotriva finanțării terorismului (CFT) stabilitate „, a spus banca centrală filipineză.

Cum percep start-up-urile din zonă aceste măsuri liberale

De atunci, întreprinderile locale, cum ar fi Coins.ph, au evoluat în unul dintre cele mai importante schimburi de criptomonede din Asia.

Coins.ph s-a extins în Malaezia și Thailanda în calitate de Coins.th și Coins.my.  A primit o investiție de 10 milioane USD de la Naspers. Naspers este un gigant de internet cu sediul în Africa de Sud.

Cu mai mult de un milion de utilizatori numai în aplicația Android, Coins.ph a devenit, de asemenea, o aplicație de top în Filipine în top 10. Ea a  depășit rata de creștere a platformelor financiare și a altor aplicații fintech.

În cooperare cu companiile locale de remitențe și instituțiile financiare, Coins.ph a creat, de asemenea, o infrastructură care permite oricărei persoane din țară să efectueze orice operațiune cu active digitale.

Pe platformă, utilizatorii pot retrage fonduri de la Bitcoin, Bitcoin Cash și Ethereum la orice bancă internă. Ei pot plăti facturi de carduri de credit. Sau pot plăti facturi de utilități. Sau pot obține un card de debit numit Beep Card folosind Bitcoin.

Rebit, Bitbit, BuyBitcoin, Keza, Bitcoin Prepaid și Bitmarket.ph sunt câteva dintre numeroasele companii din zona de cryptocurrency. Ele au prosperat în sectorul blockchain-urilor locale.

Sursa : https://www.ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!