Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,448.28
-2.51%
2
XRP
XRP
$0.2921
-3.51%
3
Ethereum
Ethereum
$105.42
-4.32%
5
EOS
EOS
$2.246
-3.94%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$109.91
-7.06%
7
Litecoin
Litecoin
$30.967
-2.70%
8
TRON
TRON
$0.026873
-1.98%
9
Stellar
Stellar
$0.085418
-7.22%
11
Cardano
Cardano
$0.037980
-3.78%
13
Monero
Monero
$43.576
-4.09%
14
IOTA
IOTA
$0.2563
-1.38%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Bitcoin și XRP pot fi acum stocate pe un cip implantat subcutanat pe orice OM

B

BiChip, o companie de producție de microcipuri umane, a anunțat recent despre noul său chip digital bazat pe active cripto. BiCip este un fel de microcip uman care poate fi citit de la distanță și se poate conecta la internet.

Bitcoin și XRP pot fi acum stocate pe un cip implantat subcutanat pe orice OM

Ultima sa actualizare permite ca cipul să fie transformat într-un sistem de plăți prin integrarea acestuia cu wallet-uri de criptomonede. În plus, poate fi folosit pentru a stoca detaliile de identificare unice, licențe și pașaport și înregistrările medicale ale deținătorului. Cu toate acestea, serviciul său este limitat la stocarea criptomonedelor de vârf, cum ar fi Bitcoin [BTC] și XRP în prezent.

Tranzacții de tip cryptocurrency cu palma?

BiChip este o firmă digitală care are sediul în Danemarca și face parte din BEZH. BEZH este o companie de comerț și IT care este specializată în aplicații mobile bazate pe Internet de things [IoT] și Realitatea Augmentată [AR]. Unul dintre partenerii oficiali ai BEZH este Microsoft Danemarca.

Cu tehnologii cum ar fi BiChip, șansele de a pierde numerar sau criptomonede prin acțiuni de tip hacking sunt infinitezimale. Motivul? Pentru că cip-ul este atașat la sistemul tău biometric și nu poate fi accesat pentru că e conectat la propriul tău corp. Este un cip implantat subcutanat.

Cip-ul uman folosește tehnologia RIPPLE

Sistemul de plată utilizat de cip se bazează pe tehnologia Ripple, care permite utilizatorilor să stocheze criptomonede. Acest lucru economisește problemele de conectare a cipului la contul bancar al proprietarului. Tehnologia oferă, de asemenea, posibilitatea de a permite plăți în viitorul apropiat.

Indiferent de progresul său revoluționar, oamenii privesc dispozitivul cu scepticism. Conceptul de instalare a unui cip sub piele poate să pară înfiorător și întunecat. Marea întrebare este dacă societatea este gata să accepte schimbarea.

Compania BiChip a avut o evoluție controversată. Vorbim practic de o tehnologie care nu trebuie neapărat acceptată de societatea principală. Unele voci apropiate bisericilor anglicane, protestante sau catolice văd în continuare ideea de cip ca ceva diabolic. Pentru ei dispozitivul este etichetat drept „semnul fiarei”. Toată această apologie are legături cu mitul creștin al antihristului.

Cum răspunde compania la astfel de observații elucubrante pe twitter. Contra-reacții

„Oameni buni, v-ati gândit la implementarea medicală a chipului dumneavoastră? Oamenii ar putea avea istoricul medical, tipul de sânge sau orice condiție preexistentă sau medicamente pe care le iau. Totul stocat într-un cip de mărimea unui bob de mazăre. Mai subțire ca o unghie. Și pus cuminte sub piele. Paramedicii ar putea să transporte scanere, asta ar putea salva vieți! Eu cred în aceste hastag-uri: #biochip #XRP #ripple „. A declarat un reprezentant al companiei pe Twitter.

La postarea respectivă cineva a replicat ferm.

„Așteaptă, dacă o să mă lovească cineva, sunt capabili să-mi fure criptomonedele XRP doar prin scanarea microcipului? Sau ce, dacă băieții dintr-un taxi mă urmăresc, sau poliția mă arestează? Dacă mă forțează să le arăt mâna și așa află cât de mulți  XRP dețin? Ar trebui să fie microcipul nedetectabil. Să fie blocat într-un fel. ”

Când și dacă se va implementa această tehnologie la scară largă, sau dacă vor fi cripto-entuziaști care vor opta să-și schimbe wallet-ul extern cu un microcip, vom vedea.

Sursa: https://ambcrypto.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!