Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,453.80
-2.49%
2
XRP
XRP
$0.2926
-3.55%
3
Ethereum
Ethereum
$105.85
-4.18%
5
EOS
EOS
$2.249
-4.02%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.79
-6.94%
7
Litecoin
Litecoin
$30.903
-3.23%
8
TRON
TRON
$0.026989
-2.07%
9
Stellar
Stellar
$0.085517
-7.68%
11
Cardano
Cardano
$0.038149
-3.90%
13
Monero
Monero
$43.663
-4.37%
14
IOTA
IOTA
$0.2567
-1.70%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Bitcoin, XRP, Litecoin și Tether se pot tranzacționa direct dintr-o aplicație de mobil

B

Un număr tot mai mare de organizații vin cu modalități de a face zona de cripto mai accesibilă și pentru o gamă mai largă utilizatori. Change este o organizație care a apărut în Singapore și care are în prezent sediul în Estonia. Prima aplicație a companiei Change a fost lansată în 2016 cu o finanțare de 200.000 de dolari de către un business angel.

Bitcoin, XRP, Litecoin și Tether se pot tranzacționa direct dintr-o aplicație de mobil

CHANGe finance și noua aplicație CHANGE WALLET

Recent, Change a introdus aplicația mobilă cunoscută sub numele de „CHANGE Wallet”. Motivul? Pentru a simplifica experiențele financiare. Schimbarea wallet-ului permite utilizatorilor să efectueze tranzacții în portofel fără un cont bancar fizic.

Toți clienții trebuie să aibă un cont în aplicație pentru a putea tranzacționa: Bitcoin, Ripple (XRP), Litecoin [LTC] și Tether [USDT] acceptate în prezent. Toate tranzacțiile cu aceste criptomonede au comisioane zero.

În prezent, brokerii de tip cripto solicită un preț care să depășească o medie de 5% din tranzacție, ceea ce nu este un scenariu ideal pentru clienții care doresc să se ocupe de tehnologia blockchain. Prin urmare, caracteristica de comision zero este executată de portofel.

Ce face aplicația Change Wallet?

Change a explicat în detaliu scopul introducerii noii aplicații. Caracteristicile au fost prezentate detaliat. Vorbim până la urmă de un portofoliu cu mai multe valute. Nu numai că Bitcoin, Tether, Litecoin și Ripple sunt incluse în lista de cripto, dar aplicația are mult mai multe opțiuni de customizare.

Compania vrea să introducă în viitor și Changes tokens. Vorbim de token-uri proprii care vor fi implementate în viitorul apropiat. Acestea vor permite trimiterea, stocarea și primirea de valute fiat precum Euro și dolari americani.

Change nu are sucursale fizice pentru că oamenii care o folosesc cred într-o aplicație mobilă accesibilă oricui, din orice colț al lumii. Această mișcare va re-conceptualiza ideea de bancă tradițională în care clienții sunt obligați să dețină un cont într-o bancă fizică unde pot fi efectuate tranzacții.

Cum face CHANGE WALLET CONVERSIA MONEDELOR?

Conversia monedelor, cea mai importantă dintre toate caracteristicile acestei aplicații este faptul că aceasta acoperă decalajul existent între monedele fiat și criptomonede. Cum face asta? Deoarece acestea vor deveni acum existente în același spațiu. Conversiile monetare sunt acum doar la un click distanță. Change are intentia de a ajunge la o audiență mondială care va fi implicată în schimbul și cumpărarea de criptomonede.

BROWSERUL OPERA A LANSAT VERSIUNEA BETA A UNUI WALLET COMPATIBIL CU ANDROID

Cea mai recentă lansare a lui Opera aduce un wallet pentru criptomonede simplu si ușor de utilizat. Noua versiune de acum este accesibilă în versiunea beta și funcționează bine cu browserul.

Acest lucru implică faptul că Opera are 322 milioane de clienți de bază. Astfel, toate etapele de implementare nu vor avea nevoie de o introducere. Vorbim practic de acele extensii care se integrează în timp. Opera o sa sumarizez operațiunile  care se ocupă cu plăți de criptocurrency pe telefoanele mobile.

Anul trecut dezvoltatorii au implementat un cadru de securitate. Aceasta direcționează faptul că Opera cu noul sau portofel de criptografie poate fi mai ușor de folosit decât altele. Browserul Opera este primul browser care introduce sistemul de wallet al criptocurrency. Restul informațiilor aici.

Sursa: https://ambcrypto.com/

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!