Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,456.12
-3.85%
2
XRP
XRP
$0.2893
-7.00%
3
Ethereum
Ethereum
$104.77
-8.93%
5
EOS
EOS
$2.222
-7.24%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.33
-10.96%
7
Litecoin
Litecoin
$30.770
-6.54%
8
TRON
TRON
$0.026557
-8.69%
9
Stellar
Stellar
$0.087357
-10.09%
11
Cardano
Cardano
$0.038026
-8.39%
13
Monero
Monero
$43.478
-5.58%
14
IOTA
IOTA
$0.2513
-9.43%
Latest Crypto Fear & Greed Index

BITHUMB DEX – O platforma descentralizata pentru trade. Va ajuta asta piata cripto?

B

Bithumb, una dintre cele mai mari platforme de schimb valutar din Coreea de Sud și una dintre platformele mondiale de schimb recunoscute pe plan international, a lansat primul sau exchange descentralizat, Bithumb DEX. Anunțul a fost făcut de One Root pe blogul lor oficial la începutul acestei săptămâni. Acest lucru vine în lumina reflectoarelor la cateva zile după ce pachetul de 51% din platforma de schimb a fost achiziționat de BK Global Consortium pentru 354,09 milioane de dolari.

BITHUMB DEX - O platforma descentralizata pentru trade. Va ajuta asta piata cripto?

Ce vrea Bithumb DEX

Platforma de schimb descentralizată se va baza pe blocul Ethereum și va folosi protocolul R1 drept parte centrală a schimbului. Platforma de schimb descentralizată va permite utilizatorilor să-și controleze activele. Odată cu aceasta, activele vor fi stocate în contracte inteligente, spre deosebire de schimbul centralizat. Acest lucru ar adăuga un nivel suplimentar de securitate, deoarece activul ar fi sigur chiar dacă platforma de schimb este atacată.

În plus, toate informațiile referitoare la tranzacții vor fi înregistrate în blockchain. Acestea includ detaliile tranzacțiilor corespunzătoare și deducerea costurilor deschise și transparente, eliminând astfel operațiunile sub acoperire.

Protocolul R1 si viitorul

Protocolul R1, dezvoltat de One Root, care acționează ca parte centrală a schimbului descentralizat, va juca rolul cheie în separarea ordinelor de potrivire și decontare. În plus, schimbul descentralizat va executa lucrările de potrivire ale comenzilor din afara lanțului. Acest lucru ar duce la creșterea vitezei tranzacțiilor și va oferi, de asemenea, o mai bună experiență utilizatorilor în comparație cu schimburile centralizate.

În plus, datele de ordine și lichiditatea schimbului descentralizat vor fi partajate în toate platformele de schimb bazate pe R1. Acest lucru pare a fi una dintre caracteristicile cheie ale protocolului R1, bazat pe conceptul de câștig-câștig și de partajare. Aceasta ar oferi o mai mare lichiditate activelor comercianților.

Indiferent ce criptomoneda alegem, este important sa ne asiguram ca avem control asupra lor. Si daca vrem un plus de siguranta, putem sa tranzactionam diferite monede apoi sa le convertim in Bitcoin si sa le stocam pe un cold Wallet. Si daca tot suntem in zona de inovatie, afla cum sa iti pastrezi contul de tranzactionare in siguranta cu Archos T-mini. 

Ledger a vândut un milion de wallet-uri. Samsung și Google interesate

Ledger, producătorul și dezvoltatorul portofelului de hardware cripto, a vândut mai mult de 1 milion de wallet-uri în 2017. Compania a înregistrat un profit de 29 milioane de dolari. Într-un interviu acordat Forbes, președintele Ledger, Pascal Gauthier, a declarat că lipsa unor platforme sigure pe care utilizatorii le pot utiliza pentru a semna tranzacții pe blocul public immutabil a determinat creșterea cererii de portofele Ledger.

Blocurile în sine sunt sigure, dar semnarea blocului este un defect. Dacă pierdeți cheia privată, nu există nici o bancă care să aibă grijă de bunurile dvs. sau nici o modalitate de a le recupera „, a declarat Gauthier pentru Forbes.

La începutul anului 2018, Ledger a câștigat 75 milioane de dolari, condusă de investitorul în tehnologii în stadiu incipient, miliardarul Tim Draper și fondurile Draper Venture Network.

Runda de finanțare Seria B a lui Ledger a fost un impuls semnificativ din runda anterioară de finanțare Seria A care a închis o investiție de 7 milioane de dolari. După ce a înregistrat un profit anul trecut cu rezultate financiare impresionante, Ledger este pregătit să ridice încă o finanțare în valoare de cateva milioane de dolari în acest an.

Sursa: ambcrypto.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!