Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,459.54
-3.12%
2
XRP
XRP
$0.2932
-4.54%
3
Ethereum
Ethereum
$105.68
-6.09%
5
EOS
EOS
$2.247
-5.08%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.73
-9.03%
7
Litecoin
Litecoin
$31.091
-3.91%
8
TRON
TRON
$0.026819
-6.37%
9
Stellar
Stellar
$0.086126
-9.51%
11
Cardano
Cardano
$0.038214
-6.56%
13
Monero
Monero
$43.528
-6.25%
14
IOTA
IOTA
$0.2577
-3.99%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Bithumb fortata sa dezactiveze conturi noi la presiunea guvernului din Coreea de Sud

B

Coreea de Sud critică Bithumb şi a cerut suspendarea emiterii de noi conturi virtuale legate de zona cripto. Asta după ce nu a reînnoit și a stabilit un contract cu o bancă, conform mandatelor noilor orientări din acest an.

Bithumb fortata sa dezactiveze conturi noi la presiunea guvernului din Coreea de Sud

Bithumb are probleme de imagine in Coreea de Sud

Începând de astăzi, 1 august, Bithumb, unul dintre cele mai mari patru burse din Coreea, nu mai emite conturi virtuale clienților din cauza lipsei unui partener bancar. Se arata intr-un raport al publicatiei Business Coreean. Înghețarea nu va afecta clienții care au deja conturi virtuale la bursă. Aici fiind vorba si de cei care le utilizeaza pentru depozite. Dar și cei care le folosesc pt retrageri prin conturi bancare conectate.

În context, autoritățile de reglementare sud-coreene au decis sa interzică tranzacționarea anonimă prin conturi bancare anonime la începutul lunii ianuarie. Ulterior, șase bănci din Coreea de Sud au început să emită noi contracte de tranzacționare pentru tranzacțiile cu criptate pe 30 ianuarie, în care – în conformitate cu noile norme impuse de KYC – tranzacționarea prin criptare este permisă numai pentru investitori.

Şi asta doar atunci când numele lor apare conectat la contul virtual al băncii. Şi se potrivește cu cel al denumirii contului schimbul de criptocuritate.În consecință, schimburile de cripto trebuie, de asemenea, să reînnoiască contractele cu băncile la fiecare șase luni.

Reguli stricte pentru Bithumb şi nu numai în Coreea de Sud

După cum a raportat CCN la acea dată, Shinhan Bank şi-a mutat sprijinul lui Bithumb într-un contract care a fost terminat de atunci. Bithumb a încercat să reînnoiască un contract separat cu banca coreeană Nonghyup Bank, o altă bancă coreeană , cu o cerere care a fost respinsă. Se arată într-un raport.

Decizia a fost luată din cauza preocupărilor băncii în ceea ce privește poziția cyber-security a Bithumb și garanțiile clienților. Asta din cauza incidentului din iunie, în care hackerii au furat 30 milioane de dolari din wallet-ul Bithumb.

„Am decis să nu reînnoim contractul deoarece Bithumb are încă probleme în protejarea consumatorilor și a informațiilor și în prevenirea spălării banilor”. Declaraţia aparţine unui oficial al băncii Nonghyup.

Ce poate să facă Bithumb

Ca rezultat, Bithumb este lăsat ca singurul operator din cadrul celor patru mari burse coreene, fără un parteneriat bancar pentru conturile virtuale. Între timp, Coinone și-a reînnoit contractul cu Nonghyup Bank, în timp ce Upbit și-a extins relațiile cu Banca Industrială din Coreea. Celălalt schimb important, Korbit, și-a reînnoit contractul cu Shinhan Bank.

Vrem să ne întărim opiniile diferite asupra unor expresii legale. Vrem să începem să emităm conturi virtuale noi în curând”, a subliniat oficialul Bithumb.

CONTEXT – Hackerii au furat 30 de milioane de dolari din BitHumb din Coreea de Sud

Schimbul de criptocurrency Bithumb din Coreea de Sud a fost spart de hackeri. Aceștia au delapidat peste 30 de milioane de dolari. Bithumb a suspendat depunerile și retragerile. Asta după ce a pierdut criptomonede în valoare de 30 de milioane de dolari. Totul din cauza unei operațiuni de tip black-hat.

Sursa: https://www.ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!